Chanel Coaching Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Programa de aptidão física

Ik ben Chanel, oprichter van Chanel Coaching. Ik help vrouwen begrijpen hoe voeding, training en mindset samen hun lichaam veranderen, zonder crash diëten of onrealistische beloftes. Ik help vrouwen met vetverlies en spieropbouw hun gewenste "toned body" neer te zetten. De 1:1 coaching is volledig online: wekelijkse check-ins, een maandelijkse call en dagelijkse WhatsApp support. Mijn aanpak is persoonlijk en draait om educatie in plaats van instructies: je begrijpt ook waarom iets werkt, waardoor je het resultaat niet alleen behaalt, maar ook vasthoudt.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

3 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Toen ik begon aan de coaching had ik…

Toen ik begon aan de coaching had ik eigenlijk weinig kennis op het gebied van voeding en training. Dankzij Chanel heb ik hierin ontzettend veel geleerd en mijn doelen behaald. Wat ik zo fijn vond aan de coaching, is dat het niet alleen gaat om wat je moet doen, maar vooral om waarom je het doet. Daardoor ga je dingen beter begrijpen en wordt het veel makkelijker om het onderdeel te maken van je eigen routines, in plaats van dat het voelt als iets wat je alleen maar moet ‘volhouden’.

De coaching is ook echt persoonlijk. Chanel kijkt niet alleen naar wat in theorie zou moeten werken, maar past haar kennis toe op wat bij mij past en denkt daarin echt met je mee.

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en met Chanel als coach! ❤️

17 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dit had ik nooit verwacht..

Ik volg nu ruim 3 maanden het traject bij Chanel. Chanel weet waar ze het over heeft & helpt je waar nodig op de manier die bij jou past. Ik was van tevoren vrij sceptisch. Ik heb een fijn, maar ook druk leven en zag niet voor mij hoe ik dit zou moeten combineren.. precies daar heeft Chanel mij in geholpen & ik voel mij oprecht nu zoveel beter dan ooit. Het is geen statisch traject, persoonlijk contact staat bij Chanel écht voorop. We zijn nog niet klaar. Na een mooie 'cut' periode, gaan we nu de bouwfase in!

27 de julho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Chanel Coaching ❤️

Ik ben erg tevreden over de begeleiding die Chanel biedt. Ze luistert aandachtig, denkt met je mee en weet je op een fijne, motiverende manier te coachen. Door haar persoonlijke aanpak voelde ik me al snel op mijn gemak en kreeg ik praktische handvatten waar ik direct mee aan de slag kon.

Chanel is betrokken, professioneel en weet precies de juiste vragen te stellen om je verder te helpen. Dankzij haar coaching heb ik veel nieuwe inzichten gekregen en voel ik me gemotiveerd om mijn doelen te blijven nastreven.

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke, betrokken en effectieve coaching! ❤️

27 de julho de 2026