Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Bilen laddas, Halon är snygg och fungerar som den ska. Har aldrig haft problem med funktionen. Däremot så lossade sladden i boxen och det var omöjligt att få ett svar från supporten, all teknisk sup... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Har en Halo Fungerar bra men den tar inte inlagt schema sedan uppdateringen, måste startas manuellt. Har bra Wifi Någon mer med samma problem? Charge Amp verkar ha problem med att kunna lösa detta

Classificada 2 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de dispositivos electrónicos

Charge Amps är ett svenskt företag som utvecklar smarta laddlösningar för elbilar. Våra produkter kombinerar teknik, hållbarhet och skandinavisk design för att göra elbilsladdning enkel och tillgänglig – hemma, på arbetsplatsen och i större fastigheter. Vi arbetar tillsammans med installatörer, partners och fastighetsägare för att skapa pålitliga och framtidssäkra laddlösningar. Genom våra uppkopplade tjänster kan användare övervaka och styra sin laddning på ett smidigt sätt. På Trustpilot värdesätter vi våra kunders feedback. Vi läser alla omdömen och använder dem som en viktig del i vårt arbete med att förbättra både våra produkter och vår kundsupport. Tveka inte att kontakta vår support vid frågor eller funderingar, vi finns via mail och via telefon.

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

33 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

⭐☆☆☆☆ 1/5

⭐☆☆☆☆ 1/5
On the very first day of use, my Charge Amps Halo charger broke down and required a warranty repair. The replacement part arrived quickly, but the company shifted responsibility for paying the installer between its branches, creating a vicious circle. As a result, the installer was not reimbursed for the work performed, and I ended up being charged for a service that should have been free.

17 de dezembro de 2025

Tror inte på ChargeAmp HALO som utomhusprodukt

Sedan 2021 har jag haft problem med att säkring/jordfelsbrytare som endast betjänar Charge Amp Halo löser ut vid nederbörd.
Jag bekostade en ny laddbox precis efter att garanti gått ut efter 3 år och nu samma visa igen. Har under en vecka fortfarande inte fått svar från supporten.

Kommer gå vidare till Konsumentverket då jag anser att deras IP 66 klassning är falsk och vilseledande.

8 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Varning köp inte denna box

Varning köp inte denna box. Den håller inte någon som helst kvalitet! Boxen kopplar inte upp sig. Kundservice menar att det är nätverket som inte fungerar. När jag påtalar att mobil etc har nätverk när jag står vid boxen ändrar de sig till att jag bör byta kretskort vilket kostar lika mycket som att installera en ny från en konkurrent. Boxen är inte ens fem år gammal. Boxen laddar inte om den inte kan uppdatera sig.

13 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Not great for dual charging, Hidden settings...

Got the Charge AMps Aura (dual charge ports) a few years back. Not been a great experience as many settings are hidden in the "professional installer menu" that I have no access to. Example: Max chage rate per charge port, etc. Anytime we need to change these settings we need to reach out to support. Had severe issues charging two cars with very low charge rate per port. Fuses still go left and right... Not happy with this purchase, and have opted for something else.

1 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Frustrerande Kundservice/Teknisk Support ar bara…

Frustrerande Kundservice/Tekniskt support ar bara fornamnet. Kontaktade dem i Januari for att jag inte kunde byta wifi natverk. Foljde alla instruktioner de har pa sina sidor. Har nu inte kunnat koppla upp mot den sedan i Januari. 4 dagar sedan kontaktade Teknisk support mig om min forfragan om hjalp som jag skickade i Januari . Talar om for mig att jag inte har varit uppkopplad sedan januari!!! ja jag vet.. Nu skickar de samma instruktioner som inte fungerar och refererar till guider och videor. Jag har forsokt allt och vantat 3 manader pa riktig hjalp. Vardelost. Undvik denna firman buffel och bag om du nagonsin far problem. Hade jag kunnat hade jag gett -10 *

5 de maio de 2025

Köp annan produkt

Har en Aura som fungerat helt ok sen den blev ordentligt konfigurerad. Detta var dock en story för sig!
Nu har det skett en uppdatering och jag glad om den laddar när jag sätter i kabeln.
Uppkopplingen fungerar säkert men är inget som jag kan ta del av eller styra laddaren med. Appen är helt offline!
Support… ett skämt. Den finns inte! det finns någon som svarar att jag ska vända mig till en elektriker. Lösningen hänger på dålig utveckling och uppföljning hos företaget. Svenskt (om detta nu är det) är tydligen inte alltid bra!
Köp annan produkt!!!!!

11 de abril de 2025

Välj ett annat märke

Om du ska köpa en Charge amps, vilket jag starkt avråder från bör du förbereda dig på följande

- Appen är otroligt seg och du kan aldrig va säker på att det du trycker på stämmer eller att du får nån som helst feedback. Skulle du få det så kommer det inte alltid stämma eller va väldigt generiskt (tex "Error")
Schemaläggningen är pain.

- Laddboxen kommer under långa perioder inte fungera/vara väldigt opålitlig. Jag har efter ett drygt år redan bytt både laddkabel och "moderkort"

- Supporten är otroligt seg på att svara och vill egentligen inte ha med slutkunder att göra. Även om de stundtals ger hjälpsamma svar så kan de lika gärna va dryga. De uppvisar ingen som helst förståelse för att en slutkund står utan möjlighet att ladda. De anser att 2 veckors tidsspan för att BOKA EN TID över telefon är rimligt för ett garantiärende (Då hade det redan gått 3 veckor pga diverse kommunikationsmissar mellan Charge amps och installatören). Alltså, går något sönder va bered på lösa annan laddning i månader.

- Se till att du väljer en installatör med bra support annars kommer du behöva driva dina supportärenden själv. Charge amps gör inget extra eller uppvisar inte direkt något driv i att lösa ärenden. I mitt senaste supportärende påstod Charge amps att de lagt en arbetsorder 12 dagar tillbaka i tiden. Detta demeterades dock helt av företaget som bokade repartionen. De hävdade att det var 22 timmar. Svårt för mig att säga varför Charge amps påstår 12 dagar. Efter påtryckningar från installatören gick det dock helt plötsligt att boka en tid samma dag. Charge amps väntade bara passivt och valde istället att argumentera emot mina klagomål om att det tog lång tid istället för fixa en tid (något som installtören klarade av på en dag)

- Du kommer behöva bryta huvudströmmen till laddboxen när den bestämmer sig för att koppla bort wifi. Se till att det är lätt att göra.

I de två garantiärenden där jag haft elektriker på plats har båda utryckt frustration över hur svårt det är att jobba med Charge amps support och laddboxen överlag samt berättat hur ofta de är ute och byter delar/lagar trasiga boxar. Den senaste elektriken tipsade tom om att försöka häva köpet vid nästa fel och välja en Zaptec istället. Det var tydligen hans standardrekommendation :)

Gör inte mitt misstag, välj en seriös firma med en bra produkt

22 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Har en Aurabox som har fungerat utmärkt…

Har en Aurabox som har fungerat utmärkt till de uppdaterade appen. Nu fungerar det inte prickfritt och jag kan inte ställ in schema som jag vill utan en massa krångel. Ibland startar inte boxen om den tror att jag nått målnivån. Om jag har satt 80% och den nivån har nåtts, men sen vill ändra till 100 % då startar inte boxen. Då måste jag gå ut och ta bort kabeln och sätta in den igen. Detta problem fanns inte med den gamla appen. Gå tillbaka till den gamla appen som faktiskt fungerade mycket bra och där jag enkelt kunde styra mina egna scheman utan att krångel.
Nu måste jag klicka i dagar som jag vill att boxen ska starta. Med tanke på hur priserna varierar och man först efter kl 13 får nästa dags priser så är det ingen bra idé att göra veckoscheman. Bättre som det var i gamla appen.
Frånsett detta har boxen fungerat bra

19 de abril de 2025

2 månader - Inget svar!

Har samma problem som många andra, laddaren startar inte alltid som den ska och schemaläggningen funkar riktigt dåligt.

Men det absolut värsta är supporten. Det har nu gått 2 månader sedan jag försökte få hjälp. Det enda svar jag får är "just nu har vi lite längre svarstid..." Tydligen betyder det över två månader!

Har försökt påminna dem ett flertal gånger med samma svar som följd.

Välj för guds skull ett annat märke!

11 de março de 2025

Schemalös

Har en Halo
Någon mer med samma problem?
Charge Amp verkar ha problem med att kunna lösa detta

13 de fevereiro de 2025

Helt umulig opsætning

Har nu i 3 dage prøvet at få laderen til at lade op om natten men uden held, den her app er fuldstændig helt og adels ubrugelig… Der er ingen opsætnings vejledning på hverken hjemmeside eller YouTube… DONT BUY…

22 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Charge Amps support svarar ej!

Jag har låtit installera en charge amps dawn pro.

Jag gick på tekniska specifikationer; att den var trådlös och att det skall vara lätt att installera en eller två till under den. Likaså att den är utvecklad för nordiska förhållanden… Dessutom finns de med som partner till Tibber och Tibber labs, vilket var en tungt vägande fördel.

Den är installerad och registrerad av elektrikern och fungerar väl.

Men, det går inte att registrera den! Charge Amps känner inte igen serienumret. Det här är en förutsättning för att få Tibbers P1 att fungera som lastbalanserare. Och det behövs! Sen behöver man registrera för att kunna använda RFID-tag.

Nu har det gått FYRTIOTRE dagar sedan jag registrerade mitt ärende. Ännu har Charge amps inte återkommit! Trots upprepade försök.

Min elektriker har inte heller han kunnat nå dem. Inte ens elektrikerns grossist har kunnat få en respons!

Jag börjar lura på om det är konkursmässiga. Det första som fått stryka på foten är supportavdelningen?

Jag önskar att jag läst omdömena här innan jag bestämde mig! Hade jag gjort det hade jag valt en annan, det finns fler svenska som tex CTEK.

Så laddaren är snygg, proversionen är elektrikervänlig och den levererar rent fysiskt. Men supporten! Ger ont i magen inför framtiden! Och att skicka ut exemplar där serienummer inte finns registrerade ger en dålig känsla; hur är det med ordning och reda? Ordning och reda brukar borga för kvalitet; hur kommer den att åldras?

Av övriga omdömen här, avseende support, ser det inte ljust ut för egen del…

3 de novembro de 2024

Köpte en Charge Amps Dawn via Elbilsvaruhuset

Köpte en Charge Amps Dawn via Elbilsvaruhuset.
Skulle varit installerad september 2024. Idag 31.11.2024 ännu ej klart - mer än erhållen faktura.. Fel på Charge Amps lastbalanserare flera ggr. Säljaren senare bytt till annan typ/fabrikat i mätarskåpet. 7 besök av elektriker. Fått hämta nya delar på posten ett flertal ggr. Oändlig korrespondens/telefonsamtal med säljarens installationsföretag som i sin tur anlitar underentreprenör (elektriker). Och nu Charge Amp appen som inte fungerar under Androidversion 12. Påtalar man ovan för Charge Amps support så kommer syrligt e-post tillbaka som anger att jag/kunden inte köpt något via ChargeAmps och ej lovar att problem går att lösa. Köp EJ Charge Amps billaddare om Du vill få en enkel smärtfri installation.

1 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Har en laddbox där sladden smält

Har en laddbox där sladden smält. La in ett ärende på hemsidan. Efter noll respons på dryga två veckor fick jag ringa. Svårt att hitta nummer till dem också, då man blir skickad till en sida utan deras telefonnummer för att göra reklamation. Får efter mycket om och men att den är utanför garanti och att jag snurrat sladden och då skadat den? Ska sladden inte hålla för vanligt slitage i över 4 år? Sen börja bränna och smälta inifrån? Känns oseriöst att det ska kunna hända ens. Borde boxen i så fall känna av och sluta fungera, istället överhettas sladden och smälter. Mycket tråkigt upplevelse.

24 de setembro de 2024

Dålig service

Fick en Halo som var defekt. Min elektriker ringde och reklamerade laddaren. Efter 16 dagar kom reservdelarna MEN bara 1 av 2 delar. Nu har det gått 36 dagar sedan första kontakten och väntar fortfarande på den andra reservdelen.

20 de setembro de 2024

Undvik Charge Amps

3år och 3 månader höll vår Halo laddbox. Försökt otaliga gånger att komma i kontakt med företaget men dom svarar aldrig. Tog hjälp av elektriker som jobbar med installation av boxarna. Det har kommit fukt in i boxen det är därför den lagt av! Hur är det ens möjligt att det kommer in fukt? Allt är installerat som det ska inga konstigheter där! Valde boxen för att den var gjord för Svenska förhållande, missade dom att det regnar och snöar här? Charge amps vägrar ta på sig detta, jo elektrikern har fått tag på dom. Bryr sej verkligen inte om sina kunder, bedrövligt! Så nu får jag hittat en annan laddbox ifrån ett mer seriöst företag! Undvik Charge Amps

17 de abril de 2024

9 månader av strul…

Beställde en laddbox som installerades för 9 månader sedan och som ännu inte fungerar som den ska. Chargeamps bryr sig inte. Vill man ha en laddbox som fungerar köp inte denna

16 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vill du bli hånad av supporten efter de sålt dig en ikke fungerande produkt ?

… då är chargeamps ditt företag ! Jag hade en laddbox från chargeamps och solceller med växelriktare från fronius och tänkte det var smart att komplettera med en lastbalansering och green charging. Det började med att deras ampguard har så dålig kvalité att den första som skickades var trasig redan när den kom från fabriken; även utbytesdelen som jag fick var lika trasigt när vi öppnade paketet och tredje gången de skickade var det faktiskt fungerande delar. Installerat och klart med två extra resor för elektrikern som gick på mitt konto så klart och installationen och inställningen var äntligen gjort. Dock vägrar lastbalanseraren att slå på maximal laddning (alltså med tillskott från nätet) på inställd tidsintervall (dvs nattetid) när den står på green charging, laddning på ren solel fungerar faktiskt med de få kWh som man får under vintern. Hur man sen än bär sig åt för att kontakta supporten (som bara kan nås via Mail) får man ett svar från en AI om att green charging enbart är möjligt om man har solceller installerade och att man skall kontrollera detta innan man går vidare med fler kontaktförsök. Efter visst trasslande lyckades jag krångla mig förbi denna AI till en riktig människa som undertecknar med Malte. I detta Mail förklarade jag tydligt att problemet ligger i att lastbalanseraren inte slår på full laddning enl tidsschema med ström från nätet men att green charging med solcellsel faktiskt fungerade. Vidare påpekade jag något irriterad att de skickat två trasiga produkter som kostat mit två onödiga elektriker-besök med tillhörande räkning. Malte fortsatte i AI:ns anda å idiotförklarade mig rakt av genom att förklara mig att solcellsladdning bara kan ske när solcellerna faktiskt genererar el - han hade helt enkelt inte läst mailet (solladdningen är ju den delen som faktiskt fungerar) och hänvisade till deras partners (trots att elektrikern vart här två ggr och vi kollat igenom tillsammans att allt verkligen är korrekt installerat). Där brast mitt tålamod till slut och jag frågade i mitt svar om det är företagets policy att håna sina kunder efter man tagit betalt för en ikke fungerande produkt och om inte det vore mer lämpligt att läsa kundens Mail för att förstå vart problemet ligger; som svar fick jag en utskällning från honom men inte minsta intresse att bry sig om att de sålt en ikke fungerande produkt och dessutom orsakat en massa extra-kostnader. Jag hänvisade till mitt första Mail och påpekade åter att han inte ens brytt sig om den frågan jag har ställt; sedan dess är det total tystnad från Malte. Jag ger dem en vecka till att rätta till det hela, sen kommer jag anmäla företaget båda till Konsumentverket för de säljer trasiga produkter, orsakar en del extra kostnader då de hänvisar till 3:e part som uppenbarligen inte orsakat problemet och sedan är oförskämda i sina svar efter först gjort allt de kunde för att göra sig onåbar genom en AI som ger idiotsvar på kundernas Mail. Kommer även dra det till elsäkerhetsverket då charge amps skickat två lastmätare som har så dålig kvalité att de var trasiga från fabrik och sedan inte ens tar ansvar när deras produkt inte fungerar trots att det handlar om en lastbalansering som skall skydda husets elsystem från överbelastning vid Elbilsladdning.

7 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.