Voor de eerste keer een zonnebril op sterkte gekocht bij Charlie Temple. Was een beetje een gok omdat het model en hoe die staat zo persoonlijk is. Vandaag de bril ontvangen en deze staat en zit fanta... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De website biedt een brede keus monturen, je kunt ze ook virtueel passen. Mijn uitegkozen glazen waren niet voorradig, dat werd direct gecommuniceerd. Daarbij de belofte dat de bril wel binnen zeven w... Ver mais
Na mijn vakantie in het zonnige Aruba blijkt de coating van m'n zonnebril hier niet tegen te kunnen dus garantieclaim ingediend bij Charlie Temple. Reactie; Wat vervelend dat de bril jouw vak... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Charlie Temple zijn wij van mening dat het leuk en gemakkelijk moet zijn om online een bril te kopen. En betaalbaar om meerdere brillen te hebben, zodat je een bril hebt die bij elke gelegenheid en outfit past. “Look Fresh, Pay Less” is niet voor niets ons motto! Om hoge kwaliteit brillen te kunnen leveren voor een scherpe prijs maken wij onze brillen zelf in ons glasatelier in Rotterdam.
Informações de contacto
Van Nelleweg 1 (géén bezoekadres!), 3044BC, Rotterdam, Holanda
- 020-40 40 000
- hallo.nl@charlietemple.com
- charlietemple.com
Bril is goed, klantenservice waardeloos
Bril is goed. Navraag gedaan voor een factuur maar ze zijn niet bereikbaar en reageren niet op de mail. Dat vindt ik erg teleurstellend.
Super slecht
Verkeerde glazen, contact via mail of telefoon is onmogelijk. Bril retour gestuurd nooit geld ontvangen. SUPER SLECHT!
Geen contact mogelijk !
Op 25 februari een bril besteld.Zou binnen 7 werkdagen geleverd worden.Tot op heden niets ontvangen of gehoord.Klantenservice is al een hele tijd gesloten ,op mails word niet gereageerd.Zeer teleurstellend en op zijn minst bijzonder voor een eerlijk bedrijf
Voorheen altijd tevreden geweest
Ik lees heel veel negatieve reviews…
Ik lees heel veel negatieve reviews maar al vier brillen besteld en nooit problemen. Keurig op tijd geleverd (enkelvoudige bril één werkdag en multifocale bril vijf werkdagen) en alles prima in orde.
Denk dat je er geen wonderen van moet verwachten, maar snel en goede prijs-kwaliteiten verhouding.
Leuk om snel en makkelijk een extra of andere bril ter afwisseling aan te schaffen.
Goede kwaliteit voor een mooie prijs
Goede kwaliteit voor een mooie prijs, ik heb al een stuk of 6 brillen gekocht met een hoge cilinder, maar ze kijken super.
Extreem snelle levering
Maandag avond om 8 uur in de avond besteld, volgende dag om 12 uur in de middag binnen.
De qualiteit van de zonnebril is redelijk, maar voor een prijs van 30 euro presteert hij zeker boven zijn prijs klasse. Over de leveringstijd is niks behalve lovend over te spreken. Waar anders kan je een bril op sterkte en met een cilinder draaing bestelen om het vervolgens binnen 16 uur thuis te hebben? Inderdaad nergens anders.
Kortom, een zeer goede brillen leverancier voor een secundaire bril en/of zonnebril.
Qualität zum Online-Preis
Habe meine Brille reklamiert wegen Fehler beim Pupillenabstand und zu kurzen Bügeln. Auf 2 Reklamationsmails sowie 2 Retourenanträgen keinerlei Reaktion. Erst nach Widerspruch und Einschaltung von Trustedshops und Paypal kam nach 3 Wochen der Retourenaufkleber. Nach Rücksendung und weiteren 10 Tagen kam eine Rücksendebestätigung mit Bearbeitungsversprechen innnerhalb 8 Tagen. Bis heute keine Bearbeitung (6 Wochen nach Lieferung der Brille). PayPal hat inzwischen im Rahmen des Käuferschutzes den Kaufpreis zurückerstattet. Vielen Dank!!!
Would receive glasses within 2 working…
Would receive glasses within 2 working days. Received an email that glasses were out of stock (even though they were available on the site) and the sending would be delayed for 7 working days. After more then a month, still haven't received anything. They do not pickup the phone, they do not reply the several emails I have send them.
Slechte service, krijg geen copie factuur
Bril is goed en snel geleverd, maar 3 x gevraagd om een copie-factuur, waarop niet wordt gereageerd en dus kan ik de bril niet declareren bij de zorgverzekering. Geen aanrader, dus! (bestelnr 146096398)
wat ging er miss niet veel alleen dat…
wat ging er miss niet veel alleen dat ik er ben achtergekomen dat je betaal voor de glazen en de montuur eigenlijk gratis is. hoe kwam ik hier achter zonnebrillen werden verkocht voor 10 euro en kwam zze in 3 winkels tegen precies zelfde montuurs een meegenomen zonnebri lglazen eruit mn glazen opsterke er in gestopt en past perfect als verloren hakje van assepoetser. dus je betaalt voor de montuur en niet de glazen die zijn soort van gratis bij hun nee jeb etaalt letterlijk de glas prijz met een montuur ter waarde van 5 / 25 euro
No glasses and No refund
Ordered 19/04/2023 after receiving the email that the sunglasses that I liked were available again.
Received an email 20/04/2023 citing a mistake with the stock and that the order would take too long to complete. They offered to:
— choose another frame/glasses within the same price
— choose to cancel the order and receive a refund within 8 days (not specified if this is working days)
As these were the only glasses I was interested in, I asked a cancellation and refund. We're now more than 8 business days further and there has been NO communication from their side and NO refund.
I just mailed them again asking for the refund. If I don't receive it in the next week, I will do as others and report for fraud.
Customer Service non-existent, can't return glasses
I am extremely disappointed with the customer service provided by Charlie Temple, the company from which I purchased a pair of glasses. I have been trying to get in touch with them for weeks now, but they seem to have completely ignored my emails. I needed to return the glasses, but because of their lack of communication, I have been unable to do so. Now I am stuck with a pair of glasses that are completely leased out and not wearable for me.
What's even more frustrating is that I was interested in purchasing another pair of glasses from them, but their poor customer service has left me seriously considering buying from somewhere else. It's unbelievable that they are not willing to assist their customers in a timely and efficient manner, especially when it comes to returns. Since you can only contact them by e-mail, it is impossible to get in touch with them.
I have lost all faith in Charlie Temple's ability to provide quality customer service, and I would strongly advise anyone considering buying glasses from them to think twice. It's a shame that they have let their customers down in such a manner.
Zonnebril nooit dragen tijdens zonnig weer.
Reactie;
Wat vervelend dat de bril jouw vakantie niet heeft overleefd. Dit is gebruikersschade en valt niet onder de garantie!
Inderdaad, heel dom van mij om te denken dat je een zonnebril tijdens zonnig weer kunt dragen...
Edit:
Uiteindelijk is de vervangende bril die ik kocht vergoed.
Zeg maar dag tegen je geld!
Ik heb twee weken geleden een aantal brillen teruggestuurd, waarvan de ontvangst ook werd bevestigd door zowel PostNL als Charlie Temple.
Toen bleef het lang stil...
Uiteindelijk waren de retouren verwerkt, en zou ik mijn geld terug krijgen. Inmiddels zijn er nog steeds twee brillen waarvan ik mijn geld terug moet krijgen (142 euro in totaal). Ze verschuilen zich achter het feit dat ze het geld niet via Paypal terug kunnen storten, dat ze niet genoeg medewerkers hebben, of dat de klantenservice niet gerechtigd is om zelf de terugboeking te doen.
Ik heb inmiddels meerdere e-mails gestuurd over dit probleem, vaker gebeld en gevraagd of de terugboeking per direct gedaan zou kunnen worden, maar het heeft tot niks geleid. Mijn reviews hier, en op Google Reviews blijven dan ook staan totdat Charlie Temple mijn probleem heeft opgelost. Dit zou niet moeten bij de hedendaagse webshop.
Omdat ik vindt dat er in dit geval ook sprake is van oplichting, ben ik ook naar de politie gestapt.
Seit 3 Wochen Brille bestellt bezahlt…
Seit 3 Wochen Brille bestellt bezahlt habe ich auch, Email 5 mal geschrieben immer noch keine Antwort
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.