Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen aanrader, integendeel. Alles gaat goed als je naar de mond praat maar als je de waarheden naar boven ziet komen dan ontdek je dat het dus een dictatoriale chat is met verschillende slaafse aanhan... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor de eigenaar van deze chat deze man bedonderd bedreigd en valt iedereen lastig zelf kinderen nergens heeft hij respect voor. Ik heb daar een tijdje gechat zelf... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk een chatsite waar gezelligheid de boventoon voert!!! Leuke chatters, lieve teamleden en geen "nepaccounts" of chatters die proberen de boel te verzieken voor anderen. Hier kun je gewoon lekk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een leuke gezellige chatsite. Je kunt hier over van alles en nog wat chatten. Leuke admins en je word vriendelijk door vele gegroet en welkom geheten. Niks geen opdringerigheid. Gewoon gezellig. Ben... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de colaboração web

Een Wereld vol Vriendschap: Chatten bij Chatbende.nl Nu is er een superleuke plek op internet genaamd Chatbende.nl. Het is als een betoverde wereld waar je met allerlei leuke mensen kunt praten en plezier maken. Je hoeft alleen maar op je computer te klikken, en hop, je bent er! Het is er altijd gezellig en iedereen is aardig. Als je inlogt, lijkt het alsof je bij vrienden bent die je al heel lang kent, ook al heb je ze nog nooit in het echt gezien. De mensen zijn zo warm en vriendelijk, daarom is het er zo leuk om te kletsen.

Informações de contacto

3,1

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

28 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

ik chat al een paar jaar op…

ik chat al een paar jaar op verschillende sites. maar deze spant tot nu toe de kroon. wat een leuke bende hier. regelmatig leuke acties. sfeer en samenhorigheid een 10. wat mij ook opvalt als je met iets zit je kunt altijd terecht bij een van de admins en er word daadwerkelijk geluisterd en samen nar oplossingen gezocht.
ik zou zeggen chatbende ga vooral zoo door

16 de janeiro de 2024
logótipo da Chatbende

Resposta da Chatbende

Dank je 🤗

Chatbende

Hele leuke groep chatters

Hele leuke groep chatters.
Geen grote chatgroep, maar wel bere gezellig. Waar iedereen met iedereen chat. En hele lieve admins.
Liefs Sarah, Chatster

1 de dezembro de 2023

Leuke nieuwe chatsite

Iedereen is hier vriendelijk en meewerkend. Ook de admins zijn makkelijk te vinden en chatten mee.
Het grootste voordeel op deze chat vind ik dat je privé box gewoon open kan staan en dat deze niet wordt misbruikt!
Grafisch ziet het er ook cool uit, en er zijn leuke gadgets te vinden om het chatten op te leuken.
Ga zo door zou ik zeggen, en iedereen heeft veel chatplezier!

31 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben gekickt daar met reden actie…

Ik ben gekickt daar met reden actie reactie geen idee ik was niet eens online kick van 5 dagen ik gemaild reden gevraagd geen reactie ik ga na mn kick online zeg goedemiddag krijg een ban met mailen graag waar niet op gereageerd wordt dit is gewoon chatters pesten is een vaste kliek en als er iemand iets tegen je heeft daar dan gooien ze je er gewoon uit!

30 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Chatbende - de gezelligste van allemaal

Heb me weg echt gevonden op de chat vind deze chatsite de beste die er nu is. Je voelt je snel op je gemak en iedereen is aardig naar je. Admins zijn heel erg betrokken met de chatters en luisteren graag naar je als er wat is.

Chatsite begint nu ook echt te groeien met nieuwe en oude chatters.

kom naar chatbende en ontdek dat het een fijne en gezellige chat site is.

17 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Een waanzinnige top chat site de beste…

Een waanzinnige top chat site de beste chat aller tijden veel beter dan al die andere site,s bij de ander vaak saai en niet veel aan hier is het echt top en super geweldige en gezellige mensen en top team ik zou echt niet graag naar een andere site willen hier bij chatbende.nl voel ik mij echt thuis

16 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.