De capsules werkte goed tegen mij…
De capsules werkte goed tegen mij diabetes type twee
Natures Garden CBD Capsules hjälper till att minska stress och främja avslappning på ett naturligt sätt. Perfekt för personer med en hektisk livsstil. De är formulerade med fullspektrum-CBD och stödjer ledhälsan och lindrar vardagliga värk och smärtor. Varje kapsel är förmätt för enkelhetens skull – inget kladd, inget gissningslek. Bara en eller två om dagen är allt du behöver. CBD kan stödja ett balanserat humör och förbättra mental klarhet, vilket hjälper dig att hålla dig lugn och fokuserad hela dagen.
Suécia
Não respondeu a opiniões negativas
De capsules werkte goed tegen mij diabetes type twee
Ich habe sehr schlechte Erfahrungen mit dem Verkäufer gemacht. Ich konnte das Produkt nicht retournieren.
The company refers to former State Epidemiologist of the Public Health Agency of Sweden, Anders Tegnell, and that he recommends the products. This is a lie and a fraud, and has been denied by him in radio and TV. CBD garden also refuses to accept returned goods. The company is shady, to say the least. I would not recommend them.
De säljer illusioner och tar dina pengar för ingenting.
Ingen som helst effekt mot eller för någonting alls.
Ska man verkligen märka av en kapsel?
10 kapslar 300mg i ett intag känns inte av alls så jag känner mig lurad, en vape med cbd är billigare och har effekt direkt med en puff!
Gjorde beställning som prov för att dels se ifall det fungerar (använt CBD tidigare) se ifall man skulle få paket eller ej. Förvånat glad emottog jag det idag endast 4 dagars leveranstid. Rekommenderar verkligen Natures Garden!👍
Skulle være tyggegummi med deraf sivende dorsering til følge – oplyst ifm "lånt" artikel. Produktet har intet med det at gøre & er i kapselform & må ikke tages ifm anden medicin … hvordan kan det lade sig gøre ifm diabetes … derimod et hamp produkt til evt nedsættelse af vægt som du muligvis overhoved ikke har brug for …
DERFOR PLAT …
CBD capsules hjælper på min gigt i hænderne og fingrene. 300mg er en lav dosis for mig, derfor bliver jeg nødt til at tage to af gangen.
Jag har inte blivit nått bättre och tycker att jag ska få skicka tillbaka, men dom svarar inte. Tycker det är dåligt av dom. Man ska inte behöva skriva en orsak. Tycker dom kan svara på email
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.