Chazara Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer besteld bij Chazara en hartstikke blij met de producten! De levering met post nl ging niet soepel maar de eigenaresse van Chazara heeft voordurend contact gehouden met de bezorger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere malen besteld en alleen maar positieve ervaringen! Snelle verzending, zorgvuldig verpakt, vlinders die ze zelf prepareert zijn zeer mooi gedaan, kortom Chantal is een aanrader op elk vlak!... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos colecionáveis

Wij zijn jouw specialist in vlinders, insecten, en meer! Als groothandel bieden we een uitgebreide collectie van ongeprepareerde vlinders en insecten, evenals geprepareerde vleermuizen en vleermuisskeletten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

39 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfect

Perfect. Snel verzonden, stevig verpakt en mocht je een keer wensen hebben of vragen kun je altijd een berichtje sturen die spoedig wordt beantwoord. Ik bestel graag bij Chazara! 🩷

13 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wir sind wie immer extrem zufrieden mit…

Wir sind wie immer extrem zufrieden mit unserer Lieferung.
Die Ware kam perfekt verpackt, inkl. kurzer Lieferzeit bei uns in Deutschland an.
Wir werden wieder bestellen...😉

27 de dezembro de 2025

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! 😊
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie wieder zufrieden mit Ihrer Lieferung sind und alles gut und schnell bei Ihnen in Deutschland angekommen ist. Wir freuen uns schon auf Ihre nächste Bestellung! 🦋

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, alle insecten zien er goed uit. Goed verpakt met nog een mooie kaart erbij

30 de dezembro de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je tevreden bent over de insecten en de verpakking. Leuk dat je ook de kaart erbij waardeert! Graag tot een volgende keer. 🦋

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettige doen van zaken en de eigenaresse is altijd aardig🦋

Hele aardige eigenaresse

Stuurt ook kaartjes met feestdagen en bestellingen worden altijd snel en veilig verzonden met "breekbaar" tape erop, ben erg blij met de doen van zaken, ik bestel al mijn insecten hier ook omdat de zo'n groot assortiment hebben!

29 de dezembro de 2025

Resposta da Chazara

Bedankt voor je ontzettend mooie review! 🦋
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent en dat je de persoonlijke kaartjes en zorg voor het verpakken waardeert. Daar doe ik het graag voor! Heel fijn dat je al je insecten bij Chazara bestelt. Hopelijk tot snel weer! 😊

Altijd goede service

Bestelling weer goed ingepakt en veilig en snel verzonden. Deze keer extra snel, wat super fijn was! Artikelen zijn altijd in goede staat. Ik bestel hier graag en raad het zeker aan!

21 de dezembro de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat alles weer goed, veilig en snel is aangekomen. Daar doen we natuurlijk ons best voor! Leuk dat je graag bij ons bestelt en Chazara aanbeveelt. Hopelijk tot een volgende keer! 🦋

Kwaliteit

Goede kwaliteit vlinders

21 de dezembro de 2025

Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de vlinders. Hopelijk tot een volgende keer! 🦋

Goede webshop

Goed verpakt, snel verzonden en precies zoals verwacht. Ik ga hier vaker bestellen!

7 de dezembro de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat alles goed verpakt en snel is aangekomen en dat het precies was zoals verwacht. Leuk dat je aangeeft vaker te willen bestellen. Je bent altijd welkom! 🦋

Uitstekende ervaring!

23 de novembro de 2025

Resposta da Chazara

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo’n uitstekende ervaring hebt gehad. Graag tot een volgende keer! 🦋✨

Altijd goed in orde

Altijd goed in orde, snelle levering, vriendelijk en persoonlijk contact

2 de outubro de 2025

Resposta da Chazara

Bedankt voor je mooie review! 💛
Fijn om te horen dat alles steeds naar wens verloopt en dat je tevreden bent over de service en het contact. Altijd leuk om zulke lieve woorden te lezen!🦋

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en netjes verzorgde verzending

Snelle en netjes verzorgde verzending. Fijne communicatie via whatsapp. Een aanrader!

1 de outubro de 2025

Resposta da Chazara

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn dat alles naar wens is gegaan en je tevreden bent over de service. Graag tot een volgende keer! 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze bestelling was snel geleverd

Onze bestelling was snel geleverd. Alles was mooi verpakt. Een persoonlijke bedanking maakte het af.

30 de setembro de 2025

Resposta da Chazara

Wat fijn om te horen dat alles snel en netjes is aangekomen! 💚 Bedankt voor je lieve woorden, de persoonlijke bedankjes maken we met veel plezier. Graag tot een volgende bestelling! 🦋

Fijne webwinkel

Leuk wisselend assortiment met mogelijkheden tot wholesale. Verzending verloopt altijd snel met goed verpakte artikelen. Contact bij vragen loopt ook altijd zeer vlot en prettig en als vaste klant wordt je heel fijn op de hoogte gehouden van acties en nieuwe producten. Ik kom hier graag terug. Enige verbeterpunt is al eerder genoemd en dat zijn de productfoto's, maar hier werd al aan gewerkt dus dat is top.

9 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Chazara

Wat een prachtige review, hartelijk dank! 💛 We vinden het geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment, de service en communicatie. Fijn ook dat je onze verbeteringen aan de productfoto’s opmerkt, daar zijn we inderdaad druk mee bezig. Heel leuk dat je een vaste klant bent, we waarderen dat enorm! 🦋