ChemNow Opiniões 146

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Laatste jaren geen reviews. Veel slechte verhalen. Contactgegevens zijn van de website afgehaald. Dus ze zijn niet eens meer te bereiken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet bestellen bij deze organisatie! Na bestelling en betaling (enkele dagen geleden) geen bevestiging, noch producten ontvangen. Contact gezocht via email, website, WhatsApp en Telegram. M... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Via google op deze site terecht gekomen ivm de optie om een bestelling af te halen door alle Postnl vertragingen. Uiteindelijk heel vriendelijk geholpen via de chat omdat afhalen wegens de lockdown ti... Ver mais

Informações sobre a empresa

ChemNow, voor de beste scheikundige producten

Informações de contacto

2,4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

146 opiniões

Ik heb ongeveer 3 jaar geleden

Ik heb ongeveer 3 jaar geleden, in de tijd van “onderhoudt aan website” voor aardig wat besteld. Nooit iets ontvangen , geen bestellingen , geen reactie. Regeren nergens op. Ik ben m’n geld kwijt , en nooit meer iets van ze vernomen. Gewoon schande.

14 de maio de 2023

Really excellent company

Really excellent company! I bought now about 10 times here and was always satisfied, excellent quality and quick secure delivery. And the things coming to my hands (which didn´t happen always with other contacts I used before).... Complete 5star, thanks a lot!

17 de outubro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb een bestelling geplaatst nog…

Ik heb een bestelling geplaatst nog steeds geen bevestiging gekregen! Besteld op 28 september!!! Al e-mail gestuurd geen antwoord. Weet er iemand of ik iets zal krijgen. Whatssapp nr werkt niet

1 de outubro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Dinsdag 21 besteld met het bericht dat…

Dinsdag 21 besteld met het bericht( voor 23:59 besteld, morgen in huis!) nu op vrijdag nog steeds niets ontvangen of bericht erover. WhatsApp berichten, emails enz. Worden niet beantwoord.

Update : zaterdag bestelling binnen!
Bedrijf is toch te vertrouwen. Vandaar ik vetandert naar 4 ster

24 de setembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

vorige week besteld

vorige week besteld met het bericht dat het morgen binnen zou zijn, nu bijna een week later nog steeds niets ontvangen of bericht. Jammer want had in het verleden louter positieve ervaringen met deze website.

21 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb gisteren besteld bij chemnow

Ik heb gisteren besteld bij chemnow. Aanvankelijk reageerde ze langzaam op apjes die ik stuurde. Daarna telefonisch contact gezoch. Ze namen niet op, maar later belde Mandy me terug en ze hielp me goed. Ze liet zien dat ze mijn bestelling had aangeboden bij postnl. Een dag later ontving ik mijn bestelling met nog een extra kadootje. Ik heb mijn bestelling een dag later keurig ontvangen. Dus ze zijn heus wel betrouwbaar en leveren binnen een dag! Topper die Mandy want ze heeft me goed geholpen! Ik ben wel tevreden over chemnow en zal de volgende keer weer bij hun bestelling. Geef ze een kans. Ze doen hun best.....groet Remco.

17 de setembro de 2021

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring. Super snel geleverd plus t&t zelfs bij een brievenbuspakketje
Bij 2e bestelling zelfs 10 extra gehad als ceaudtje. Zeker hier bestellen, geweldige kwaliteit.

Dankjewel Mandy, je bent een topwijf!

X Q

27 de agosto de 2021

Verbaasd en blij

Ik had een bestelling geplaatst, precies toen de winkel even moest stoppen. Ik dacht daar hoor ik niets meer van. Tot mijn verbazing kreeg ik een email dat ze weer begonnen waren en dat mijn bestelling+iets extra's zo snel mogelijk bezorgd zouden worden. Vandaag kreeg ik het binnen en dat noem ik pas klantenservice!

30 de junho de 2021

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier

Ik heb geloof ik 2 maanden geleden wat besteld hier en nooit wat binnen gekregen. Op mails of appjes wordt ook niet gereageerd dus dit zijn gewoon oplichters.

25 de maio de 2021

9 april besteld

9 april besteld , nooit gekregen eerdere bestelling perfect maar nu erg teleurgesteld, reageren niet op mails, whatsapp, of telefoons , maar lekker t geld incasseren 🤬🤬🤬🤬

17 de maio de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Al een maand geen enkele reactie

In het verleden altijd hele goede ervaringen gehad met deze webshop maar sinds ze met “onderhoud” bezig zijn zeer teleurstellend. Ik ben de flauwste niet en kan echt wel wat geduld opbrengen, maar 22 april een bestelling geplaatst en betaald maar deze tot op heden niet ontvangen. Netjes volgens de instructies laten weten welke alternatieve optie ik wilde maar geen enkele reactie gehad op al mijn berichten. Nogmaals, dat ik moet wachten is tot daar aan toe, maar een reactie is toch het minste wat je mag verwachten. Heel jammer.

15 de maio de 2021

BEWARE!! DONT ORDER HERE

after first few orders that i did recieve and was asked to leave 5 star reviews here in exchange for more product they now just accept your money and dont sent product, nor is there any communication possible. just a den of thieves now. BEWARE!! DONT ORDER HERE!!

13 de maio de 2021

Prutsers

Hier besteld, wat een drama... dit tot grote teleurstelling.... AANRADER VOOR KLANTEN DIE GENAAID ZIJN: Bestel bij Professor.nl DIE WETEN WEL HOE HET MOET!

4 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet bestellen bij deze organisatie!

Niet bestellen bij deze organisatie!

Contact gezocht via email, website, WhatsApp en Telegram. Maar tot op heden geen reactie ontvangen.

Op hun website claimen ze dat de site in onderhoud is. Dat kan, maar een reactie/update over een (betaalde) bestelling hoeft dan niet uit te blijven.

Ik vrees dat ze misbruik maken van mensen en geld innen zonder producten te versturen.

22 de abril de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.