CHESPsport Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb door de jaren heen heel fijn met jullie samengewerkt om de vereniging die ik train van spullen te voorzien om onze sport ( badminton) dankzij jullie now how op een voor de vereniging qua prijs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima en vakkundig geholpen door Bartjan! Mocht zelfs het racket uitgeproberen in een zaaltje om even te kijken hoe die aanvoelt / slaat dus even overgeslagen helemaal goed! Tevens korting gekreg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We asked for input to suggest a suitable badminton racket for the target group of Parkinson's patients. We took the advice and now have very happy players. We also liked the (free) extra grips in diff... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Complexo de badminton
  2. Campo de padel
  3. Loja de roupas desportivas
  4. Loja de acessórios para ténis de mesa

CHESPsport is gevestigd in het WiPlay Center in Beusichem met padel- , badmintonbanen en indoor battlecart. Als testcentrum, showroom, winkel en kantoor verzorg ik de materialen voor al deze sporten. Gespecialiseerd in badmintonproducten met wereldmerk als Yonex, Babolat, Adidas, Drop Shot en HEAD, nu ook onderweg om specialist te worden in de andere genoemde racketsporten. Plaats gerust uw review!i

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

337 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

TOP winkel

Via Google de AI-modus geraadpleegd waar ik het beste Pickleball en badminton materiaal fysiek kan bekijken en kopen in de buurt van Zoelen. Ik werd verwezen naar CHESPsport in Sport & Event Center Beusichem. Werd verwelkomd door eigenaar Bart-Jan en naar wens geholpen. Ik ging zeer tevreden naar huis met een paar Yonex schoenen geschikt voor badminton en pickleball, 2 paar Yonex sokken en een Franklin pickleball racket 🤩🤩 ...Bart-Jan heeft mij goed geadviseerd en geholpen en nam alle tijd en geduld👍... Ik was ook op zoek naar een nieuwe badminton racket en nadat hij mijn wensen had gehoord kwam het advies de Yonex Nanoflare 700 TOUR aan te schaffen inclusief de bespanning met Exbolt 65 paars (11kg). Racket besteld en opgehaald🙏🏻🙏🏻 ... Al met al was het een fijne beleving door Bart-Jan vakkundig geholpen te zijn geweest CHAPEAU !!! Reggy Schreuders

9 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Zeer prettige omgeving

Zeer prettige omgeving, fijne lessen!

15 de maio de 2025

Resposta da CHESPsport

Hans... we hebben zelfs al een hele serie padellessen achter de rug. Ik hoop dat je snapt dat het ook heel bijzonder is om dit met je dochter te kunnen doen. Geniet ervan!

Deskundig en goed advies

Bart-Jan geeft altijd deskundig en goed advies passend bij het nivo en ambitie van de spelers. Producten worden altijd snel verstuurd en soms zelfs persoonlijk afgeleverd in een sporthal.

25 de fevereiro de 2025

Vakkundig & klantvriendelijk!

Prima en vakkundig geholpen door Bartjan!
Tevens korting gekregen bij mijn aankoop.
Was er nog nooit geweest maar kom zeker weer terug als ik weer wat nodig heb!
Aanrader voor degene om badminton spullen aan te schaffen!

28 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede prijs - kwaliteit verhouding

28 de janeiro de 2025

Resposta da CHESPsport

Het Zeeuwse badminton blijft iets bijzonders voor me :-)

Altijd eerlijk advies

Je krijgt bij Bart Jan altijd eerlijk advies. Gewoon ouderwets goede informatie.
Ik heb hele fijne badmintonschoenen gekocht. Maar ook voor rackets ga ik toch liever naar Chesp, dan maar een ander. Kan ik rustig uitproberen. Fijn!

27 de janeiro de 2025

The best!!!!

De service,communicatie, vriendelijkheid is echt geweldig.
En wat je ook besteld of een racket laat bespannen,is allemaal van een zeer hoge kwaliteit.
Voor ons niks anders meer dan CHESPsport!!

25 de janeiro de 2025

Resposta da CHESPsport

Super bedankt. Veel plezier met de Erima kleding en jullie nieuwe badmintonbespanningen (ook van die binnen de vereniging :-) )

Alles goed!

18 de janeiro de 2025

Resposta da CHESPsport

Het was even zoeken naar de Babolat Comfort Tour 2.0 overgrips maar uiteindelijk toch gevonden. Veel plezier ermee.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering van het bestelde product. Prima bedrijf om wat bij te bestellen.

6 de janeiro de 2025

Veel plezier met de blauwe Babolat backrack 3.0

Prima klantenservice

Prima klantenservice, snelle verzending, goede prijzen

4 de janeiro de 2025

Resposta da CHESPsport

Dank je wel. En nu maar hopen dat je veel plezier hebt van de Munich Atomic padelschoenen

Classificada 1 em 5 estrelas

Low quality of racket

Low quality profuct

4 de dezembro de 2024

Resposta da CHESPsport

Bedankt voor je review. We hebben uitvoerig gecommuniceerd over het Oliver Fusion Pro squashracket. Sorry dat je teleurgesteld bent.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.