De Ammerzoder Chesterfield Meubels Opiniões 89

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste aankoop voor de woning, deze bank is echt wel een ander niveau. Hele nette persoonlijke bezorging. Ik zal deze partij altijd aanbevelen voor een (grote) meubel aankoop.

Classificada 4 em 5 estrelas

Uitermate vriendelijk ontvangen door de verkoper Hamza goede uitleg voordelen en nadelen van de keuze die wij gemaakt hebben. Ruime keus in kleuren en modellen helemaal top En niks niet duurder... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag werd onze Chesterfield XL bank van Chesterfield meubels/De Ammerzoder Meubels bezorgd door twee vriendelijke, sterke mannen. Prachtig, oxblood rood, 3,5 zits precies wat we zochten en hij zit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vanuit onze showroom in Waalwijk (Noord-Brabant) verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte chesterfield banken, chesterfield oorfauteuils en club chairs en bijpassende antieke bureau's en klassieke bureaustoelen.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

89 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste aankoop voor de woning

Beste aankoop voor de woning, deze bank is echt wel een ander niveau.

6 de junho de 2026

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Bedankt voor deze prachtige review, Hidde!

Wat geweldig om te lezen dat u uw Chesterfield bank ziet als de beste aankoop voor uw woning. Een Chesterfield is inderdaad een meubelstuk waar vakmanschap, comfort en uitstraling samenkomen, en het doet ons veel plezier dat u dit ook zo ervaart.

Daarnaast waarderen wij uw compliment over de persoonlijke bezorging. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen het meubel, maar ook de service daaromheen aan de verwachtingen voldoet.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en aanbeveling. Wij wensen u nog vele jaren woonplezier met uw nieuwe bank!

Top product

Top product, top geholpen en alle afspraken tot in de puntjes nagekomen.

5 de junho de 2026

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Bedankt voor uw mooie review, Joan!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het product als onze service. Wij streven er iedere dag naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en alle afspraken zorgvuldig na te komen. Het is dan ook erg waardevol om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Wij bedanken u hartelijk voor het vertrouwen in Chesterfield Meubels en wensen u veel plezier met uw aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk geholpen top service mooie…

Vriendelijk geholpen top service mooie bankstellen

30 de maio de 2026

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Bedankt voor uw mooie review, Marsha!

Wat fijn om te lezen dat u onze service als vriendelijk en prettig heeft ervaren. Wij doen ons best om iedere klant persoonlijk en deskundig te helpen bij het vinden van de juiste Chesterfield meubelen.

Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige bankstel(len) en hopen dat u er nog jarenlang van zult genieten!

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn bijzonder goed geslaagd en…

We zijn bijzonder goed geslaagd en geholpen. Fantastisch

29 de maio de 2026

Beste Vos,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u bijzonder goed geslaagd bent en tevreden bent over de service die u heeft ontvangen. Daar doen wij het voor!

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in onze showroom.

Een hele mooie zaak

Een hele mooie zaak, met veel keus nieuw en tweedehands in goede staat. Erg goed geholpen, en heel tevreden met mijn aankoop

21 de março de 2026

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat leuk om te lezen dat u onze ruime keuze aan zowel nieuwe als tweedehands meubelen heeft gewaardeerd. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed worden geholpen en met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor het vertrouwen in Chesterfield Meubels.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie opgeruimde frisse zaak met nieuwe…

Mooie opgeruimde frisse zaak met nieuwe en 2ehands Chesterfields. Werd vriendelijk geholpen en kon eerst rustig rond kijken. Ik was op zoek naar een Chesterfield bank in de kleur camel en heb die gevonden. Verkoper wist veel te vertellen. Met een blij gevoel en vertrouwd gevoel naar Oudewater terug gereden.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze showroom als mooi, fris en overzichtelijk heeft ervaren en dat u op uw gemak rustig kon rondkijken. Wij vinden het belangrijk dat klanten de tijd krijgen om inspiratie op te doen en de verschillende modellen te bekijken.

Geweldig dat u de Chesterfield bank in de gewenste camelkleur heeft gevonden en dat onze uitleg en advies hebben bijgedragen aan een vertrouwd gevoel bij uw aankoop.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe Chesterfield bank en bedanken u voor het vertrouwen en de reis vanuit Oudewater naar onze showroom.

Zeer mooie 3 zits Chesterfield gekocht

Geweldige Chesterfield gekocht. zeer goed bedrijf waar service nog gewoon is. Ammerzoder Chesterfield heeft enorm veel keus zowel nieuw als 2ehands. met een vriendelijke eigenaar/verkoper die alle tijd, koffie, en informatie gaf om een goede keus te maken. Alles ziet er perfect uit. Je merkt het vakmanschap en voelt je echt een gewaardeerde klant. zeer nette bezorging ook op zaterdag. Zeker een aanrader!!

7 de fevereiro de 2026

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Hartelijk dank voor deze fantastische review!

Wat een plezier om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel uw Chesterfield als de service die u heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om iedere klant alle tijd, aandacht en informatie te geven die nodig is om de juiste keuze te maken.

Fijn dat u onze ruime collectie van zowel nieuwe als tweedehands Chesterfields heeft gewaardeerd en dat ook de bezorging naar wens is verlopen.

Uw woorden over het vakmanschap, de service en het gevoel een gewaardeerde klant te zijn betekenen veel voor ons. Daar doen wij het iedere dag voor.

Wij wensen u nog vele jaren zitplezier met uw Chesterfield en bedanken u hartelijk voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Super blij

Vandaag mijn antiek groene Chesterfields geleverd, zoals afgesproken, goed verpakt en heel afgeleverd. Vriendelijke mensen. Ben zeer blij met mijn aankoop!

Ook een bezoekje van de winkel is de moeite waard, grote mooie showroom met veel keus zowel nieuw als 2e hands!

3 de fevereiro de 2026

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Wat fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent met uw antiek groene Chesterfields. Daar doen wij het voor! Ook bedankt voor het compliment over onze medewerkers en showroom.

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer eens te mogen verwelkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en vlotte afhandeling

Goede service en vlotte afhandeling. Kwalitatief goede meubels.

12 de janeiro de 2026

Beste Yunus,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, afhandeling en de kwaliteit van onze meubels. Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Top ervaring

Na wat zoeken op internet, zijn we gaan kijken in Waalwijk, naar de tweedehands Chesterfield banken. Veel aanbod, overzichelijk uitgestald en we zijn goed geinformeerd door het personeel. Op alle vragen een antwoord!
Zoweel het koopproces als de levering verliep vlekkeloos en prettig. Naderhand bleken we toch nog vragen te hebben, en ook toen zijn we deskundig en vriendelijk te woord gestaan. We zijn zeer tevreden over met onze ervaring met de Ammerzoder!

8 de novembro de 2025

Beste Anne,

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons aanbod, de begeleiding in de showroom, het aankoopproces én de service na levering. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed geholpen voelen, zowel vóór als na de aankoop, en het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren.

Dank voor uw vertrouwen in ons. Wij wensen u veel plezier met uw Chesterfield en hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen in Waalwijk.

Vlotte en duidelijke uitleg

Vlotte en duidelijke uitleg
Goed geholpen

2 de janeiro de 2026

Beste Marijke

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze uitleg als duidelijk heeft ervaren en dat u goed bent geholpen. Daar streven wij dagelijks naar.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen.

Geweldige service en meubels

Vandaag alle meubels geleverd (bankstellen, barkrukken, stoelen, salontafels en kast) en wat een goede service, vanaf de bestelling tot de levering, alles klopte. En hele mooie meubels, ben echt zeer tevreden. Dank voor alles... Ontmoetingshuis Veenendaal

24 de dezembro de 2025

Beste EF Van Hasselt,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en de meubels, van bestelling tot levering. Het is geweldig om te weten dat alles naar wens is verlopen en dat u blij bent met uw aankopen.

Wij wensen u veel plezier met de meubels en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag onze bank bezorgd door een zeer…

Vandaag onze bank bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. De levering was keurig op tijd en de service was optimaal. Hele fijne ervaring bij Ammerzoder in Waalwijk. Aanbevelenswaardig

26 de novembro de 2025

Beste Ellen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat de levering en service naar wens waren en dat u een fijne ervaring bij ons in Waalwijk heeft gehad.

Wij wensen u veel plezier met uw bank en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kreeg rustig de tijd om rond te kijken…

Kreeg rustig de tijd om rond te kijken en werd met mijn vragen goed geholpen.

28 de outubro de 2025

Beste Vincent,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u rustig de tijd heeft gehad om rond te kijken en dat onze medewerkers u goed hebben kunnen helpen. We hopen dat u straks veel plezier beleeft van uw aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie bank en stoel gekocht

Mooie bank en stoel gekocht ! Goede service gehad en ze hebben hem mooi naar de 2e verdieping gebracht voor me !

15 de setembro de 2025

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe bank en stoel, en dat onze service, inclusief het bezorgen naar de 2e verdieping, naar wens was. Geniet ervan!

Team Ammerzoder

Gisteren bank geleverd

Gisteren bank geleverd. Duurde wel 3 maanden.
Alles prima geleverd en volledig voor elkaar, ga weer wat bestellen bij dit bedrijf.

16 de setembro de 2025

Beste Cees,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering en service naar wens waren, ook al heeft het even geduurd. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen met uw volgende bestelling!

Mooie groene Chesterfield

Al een tijdje op zoek naar een tweedehands Chesterfield bank. Kwam bij de Ammerzoden terecht. Mooie zaak, genoeg keuze en onder het genot van een kop koffie een hele mooie groene bank gekocht. Top!

22 de abril de 2025

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Wat leuk om te horen, dank voor je mooie woorden! Fijn dat je bij ons in Waalwijk bent geslaagd en een prachtige groene Chesterfield hebt gevonden. We hopen dat je er nog lang van mag genieten. De koffie staat altijd klaar als je nog eens langskomt! 😊

Hartelijke groet,
Team De Ammerzoder meubels

Super mooie kwaliteit bank

Super mooie bank, echt kwaliteit!
Monteurs zijn vak bekwaam met goed uitleg hoe je met de bank moet omgaan.

22 de março de 2025

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Dank je wel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de bank in de smaak valt en dat je tevreden bent over de kwaliteit én de service. We vinden het belangrijk dat je niet alleen blij bent met je aankoop, maar ook weet hoe je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Veel plezier met je nieuwe bank!

Hartelijke groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Na onze oriëntatie op de webshop van …

Na onze oriëntatie op de webshop van
"De Ammerzoder" afspraak gemaakt in de winkel waar we zeer uitvoerig en deskundig zijn voorgelicht over de aankoop van 2 banken met Harris Tweed bekleed. De levering was zelfs binnen 4 weken. Conclusie: een TOP bedrijf om met zulke deskundige en vriendelijke mensen zaken te doen, wij zijn meer dan tevreden.Familie Kwerreveld

11 de dezembro de 2024

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Bedankt voor deze geweldige review, familie Kwerreveld! Wat fijn om te horen dat jullie bezoek aan onze winkel en de deskundige begeleiding zo goed zijn bevallen. Het is altijd ons doel om onze klanten uitgebreid te informeren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Fantastisch dat de levering van de Harris Tweed banken binnen 4 weken is gelukt en dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier met jullie nieuwe banken, en we hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.