Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Under al kritik

Super ærgerlig oplevelse at bestille hos Chicken Bro’s. Vi bestilte 5 almindelige chicken tenders, og 5 spicy. Det hele blev leveret rodet sammen i én beholder, så der var umuligt at vide, hvad der var hvad. Den går altså ikke, så de almindelige chicken tenders var til et lille barn på 1,5 år som absolut IKKE skal spise noget, der er så stærkt. Derudover var de alle fuldstændig overtilberedte, helt mørkebrune og tørre. Restauranten fralægger sig alt ansvar, selvom de var uspiselige og vi hurtig måtte improvisere noget andet mad til vores lille barn. Total uprofessionel og dårlig service. Penge ud af vinduet. Burgeren vi fik var også kønsløs og tør. Køb fra et andet sted!

11 de fevereiro de 2026

2 rå burgere

2 rå burgere, mere råt end stegt. Useriøs madlavning foretages i denne virksomhed. Derefter er de for nærige til at kompensere for hele måltidet og vil kun kompensere for de rå burgerne. Må virkelig anses for ingen stolthed at have i forhold til madlavning. Aldrig bestil herfra.

7 de fevereiro de 2025

Ikke en nydelse

Den dårligste sandwich jeg længe har fået, kyllingen skulle være tandori, men var alm kylling som var sejt slatten salat, og dårligt brød. total smagløs, en kæmpe skuffelse.
Var på ferie i området, så kendte ikke stedet, det gør jeg så nu,men ikke for noget godt.

26 de outubro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Kedelig oplevelse...

Maden jeg fik fra Chickenbros var en skuffelse... Pomfritter og coleslaw var sådan set ok, men heller ikke mere! Kyllingen var lun og paneringen sprød, men den var fuldstændig smagsløs... INGEN KRYDDERIER OVERHOVEDET! Ikke engang salt og peber! Meget meget kedelig...

14 de abril de 2023

Maden var super god.

Maden var super god. Jeg besøgte Chicken Bros med min ven, og vi bestilte en Luxus Bucket til deling, og der var rigeligt med mad.
Kyllingen var sprød og indeni var den blød og lækker. Dippene var helt fine, men hvidløgsdippen var ekstra god, og smagte rent faktisk af hvidløg. Samt var chili mayoen stærk. Fritterne var krydret helt på deres egen måde, så man næsten ikke behøvede at dyppe dem. Ikke tørre og kedelige ligesom andre steder.
Vi fik kartoffelmos med brunsovs med. Selvom kartoffelmosen var god, kunne man måske bruge en kartoffelmos, som ikke var købt i et supermarked, i en boks. Dog var det stadig lækkert!
Maden kom på ca. 20 minutter, som er rimeligt ift. mængden af mad. Oveni det, blev vi ofte spurgt om vi manglede noget, og om det smagte godt. God Service.

Jeg skal ikke udtale mig om, hvordan maden smager når det bliver leveret, da vi spiste i restauranten. Men vores oplevelse var perfekt.

30 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har idag efter 4 måneder uden et…

Vi har idag efter 4 måneder uden et besøg, valgt at prøve en madspildsboks - det lever så fortsat ikke op til de tidligere forventninger. De skriver at man får en værdi op til 150, hvilket der tydeligvis ikke bliver levet op til. Købte madspildsboks for 85 og fik nok omtrent mad for samme værdi, så man kan ligeså godt bare købe en menu.

Efterfølgende vælger vi at skrive vores oplevelse til butikken - hvorefter ham som var i butikken vælger at ringe og praktisktalt siger vi tager fejl og at de ikke tjener penge på konceptet, så de fjerner den boks. Tror ikke helt ham den ældre herre, har forstået hvad “madspildsboks” er, og tænker i stedet profit, profit profit.

27 de novembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Ok Kylling

Kyllingen (Broasted) var ok og der var rigeligt af den. det samme var agurksalaten - men så slutter det gode

Kartoffelmosen, den brune sovs, ris og karrysauce og ikke mindst pomfritter er desværre den laveste standard jeg har prøvet, hvis jeg køber der fra igen bliver det kun kylling og intet tilbehør - men ærligt vil jeg nok hellere køre de 20km længere og besøge KFC

Personalet er flinke, det kan man ikke sætte en finger på

28 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Det var absolut en overraskelse

Det var absolut en overraskelse. Vi købte igår lørdag forskellige typer kylling fra chicken bros i Hillerød.
Vi var glædeligt overrasket over den fantastiske kvalitet. Det er ikke sidste gang. Kan varmt anbefales. Også prismæssigt, er det et perfekt sted.

13 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik ikke det vi havde bestilt

Fik ikke det vi havde bestilt. Det smagte ikke dårligt, men var bare ret kedeligt til prisen. Risene var overkogte og pomfritterne var ikke sprøde. Havde bestilt en ret med ris, bearnaise og kylling, der var masser ris, nærmest ingen bearnaise og en smule kylling på toppen.

28 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Saftigt og lækkert mad til en god pris

Jeg har flere gange bestilt fra Chicken BROS og jeg har været yderst tilfreds hver gang. Dejlig smag og lækker kylling. Lækre krydderier.
Pomfritter som jeres skal man lede længe efter - de er lækre og saftige, smagen er i top!
Jeg vil anbefale alle at prøve deres “Chicken Rice in a box” med ris, kylling og bearnaise, meget lækkert og mættende måltid.
Stor ros herfra. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg køber mad fra jer.

8 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

En uheldig ordre eller ..... ?

Når ens hovedfokus på menuen er fried/roasted kylling, går jeg ud fra at det er der jeres force ligger.
Jeg bestilte, hotwings, broasted chicken , nuggets, billet 2 og chicken strips.
To fælles faktorer for alle tilberedninger, var at der ikke rigtig var noget smag i paneringen og kyllingekødet var tørt.
I bakken med 10 hotwings, var to af hvad jeg troede var hotwings, desværre to klumper dej.
Det kan være at jeg fik en uheldig bestilling.
Jeg vælger at prøve ovenstående bestilling 1 gang til, for at se om det er et gentagende problem, eller om jeg bare fik en uheldig ordre.
Jeg vender tilbage med en opdateret anmeldelse, når jeg har testet Chickenbros i Hillerød igen

14 de fevereiro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais