1. Operador turístico
  2. Agência de turismo
  3. Agência de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Norges største og beste utvalg av reiseartikler til backpacking, safari, friluftsliv, ekspedisjon og fjelltur.

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Bestilte varer på nett

Bestilte varer på nett, og det ble sendt til feil adresse. Sendte en mail til kundeservice og fikk veldig raskt svar der de ordnet ny leveranse med en gang til rett adresse! Kommer til å bestille herfra senere, anbefaler å bestille fra Chillout!
Veldig fornøyd!

10 de julho de 2025

Osprey Trillebag

Kjøpte en Osprey bag hos dem i 2023, som gikk i stykker etter snaut ett år. Fikk levert den tilbake til butikken uten spørsmål, og selv om reparasjonen tok litt lenger tid enn antatt, så fikk jeg tilbud om ny bag eller erstatning.

Kommer definitivt til å handle mer hos dem! Anbefales.

Og veldig hyggelige folk som jobber der (ref kommunikasjon etter bag ble innlevert)

27 de junho de 2025

Ryddige og greie

De var veldig greie med meg da jeg måtte be om å få noe hjemsendt som jeg egentlig skulle hente hos dem. Ordentlig god service.

25 de junho de 2025

Raskt og smertefritt 😁

Ville skrive her siden de har få anmeldelser og min opplevelse var super. Varene på døra samme dag 😁 Utrolig digg. Varen også bra. Kaffeutstyr på meg i dag. 😊

28 de fevereiro de 2025

Misfornøyd

Bestilte turskjøyter i nettbutikken, fikk ordrebekreftelse og sporingsnummer. Noen timer senere fikk jeg beskjed om at varen dessverre ikke var på lager allikevel. Ikke videre fornøyd kan man si... eneste positive var at betalingen ble returnert raskt same dagen

12 de novembro de 2024

Bra kundeservice

Det var glidlåsfeil på koffert jeg kjøpte hos Chillout, kundeservice var svært effektiv og hjelpsom. De svarte raskt på eposten min, og etter å ha returnert den defekte kofferten, fikk jeg umiddelbart en ny i bytte.

9 de janeiro de 2024

Meget god kundeservice

Varen jeg opprinnelig mottok avviket noe fra annonsert produkt. Da jeg tok kontakt var de kjappe med å respondere, forklarte situasjonen og strakk seg langt for å få tak i den spesifikke varen jeg ønsket. Kundeservice-opplevelsen var meget bra. Stort pluss med kjapp og gratis levering også.

18 de novembro de 2022

Sverige

Finns på prisjakt.se (svenska). Möjligt att välja Sverige i kassan. Men sedan kommer man inte längre. De skickar inte till Sverige. Så dåligt.

18 de julho de 2022

É esta a sua empresa?