Leia as opiniões dos outros
Japansk design i de smukkeste farver og mønstre og i fin kvalitet. Modtog ordren nemt og hurtigt med en sød personlig hilsen fra Christina Marlene ☺️ Holder helt sikkert øje med udvalget på hjemmesi... Ver mais
Oplevede en meget fin og konstruktiv dialog med Christina inden bestilling. Pudebetræk (som sys på ordre) blev super hurtigt leveret. Fine puder og i det hele taget det smukkeste stof!
Super lækre stoffer, der ikke ligner dem man kan købe andre steder. Min pakke blev væk i julehandlen, men Christina var lynhurtig til at få den lokaliseret.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
ChristinaMarlenes webshop præsenterer finurligt håndplukket kunst, håndlavede vintage æsker beklædt med smukke japanske stoffer, som også sælges i shoppen. Inspirationen er personlig og tidløs og indfanger skønheden omkring os.
Informações de contacto
8270, Højbjerg, Dinamarca
- info@christinamarlenes.dk
- christinamarlenes.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Unikke tekstiler
Jeg har kigget i noget tid efter japanske tekstiller jeg kunne købe i metermål og fandt denne danske webshop. Hurtig levering og virkelig flotte tekstiler. De er SÅ fine. ❤️ Jeg fik også en mini pose med små tekstil rester, hvilket var perfekt til inspiration til kommende sy projekter.
Hurtig betjening og god kvalitet
Hurtig betjening, fantastisk kvalitet (japansk stof), ekstra stofafklip til inspiration og en personlig hilsen - meget positiv oplevelse !
Meget systematisk og fin hjemmeside
Meget systematisk og fin hjemmeside. Stort udbud af lækkert og flot stof og en sød personlig hilsen fra Christina ❤️
Super lækker kvalitet
Behagelig og hurtig betjening, og så er de japanske stoffer bare fantastiske og meget lækre
Lækre varer og hurtig betjening👌🏻
Tak for god service
Lækkert stof og hurtig levering:-)
Godt produkt der overgår forventningen…
Godt produkt der overgår forventningen og som blev hurtigt afsendt.
super kvalitet af stof
super kvalitet af stof
hurtig levering
smukker farve på stoffer
Fantastiske smukke stoffer og en god…
Fantastiske smukke stoffer og en god service.
Japansk design i de smukkeste farver og…
Japansk design i de smukkeste farver og mønstre og i fin kvalitet.
Modtog ordren nemt og hurtigt med en sød personlig hilsen fra Christina Marlene ☺️ Holder helt sikkert øje med udvalget på hjemmesiden fremover og vil næste gang bestille pudebetræk der kan laves efter mål og eget valg af stof😉 tak for den fine service! Jeg er glad for de gode køb.
Super lækre stoffer
Super lækre stoffer, der ikke ligner dem man kan købe andre steder.
Virkelig meget smukke marmor frugter
Virkelig meget smukke marmor frugter. Specielt æblet er vidunderligt🍎❤️
Perfekt oplevelse🤩
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.