Stämmer absolut inte med vad som står tydligt på hemsidan att de har livsgaranti på smycken att de inte ska bli missfärgade, tappa färg etc oavsett träning osv. Bullshit. Nu skriver hon i ett mail til... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Beställde 3 smycken. Det va för 4 veckor sen , snart 5. Har fortfarande inte dom. Sista gången som jag köper nånting från cille. Mycket dåligt! Låt er inte luras av de billiga priserna.
Jag beställde 2 halsband, guldkedja och månadsstenen Oktober, samt en smal guldring med fyra klor runt liten månadssten Juni. Ringen var till mig själv och halsbanden som presenter. Så himla fina s... Ver mais
Jag hade på mig armbandet varje dag, även i duschen och det är fortfarande likadant. Jag trodde ärligt att det skulle blekas eller ändra färg, men nope - fortfarande perfekt! Det är super bekvämt och... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Informações de contacto
Estados Unidos da América
- cillejuveler.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Dessa smycken är både delikata och hållbara!
Älskar hur delikata men ändå hållbara dessa smycken är.
Ser helt nya ut även om jag använt dem hela tiden!
Jag har haft på mitt halsband non-stop och det ser fortfarande helt nytt ut!
Så glad med min beställning, ska nu köpa presentlådan!
Jag beställde två för att testa först, och nu beställde jag presentlådan! 😆
Snabb leverans och vacker förpackning!
Så imponerad över hur snabbt min beställning levererades! Förpackningen var vacker och själva smycket kändes så lyxigt.
Imponerad av smyckena och den vackra presentlådan!
Jag beställde ett halsband och örhängen. Jag var så imponerad av presentlådan! Det gjorde att hela upplevelsen kändes extra speciell.
Väldigt imponerad av presentförpackningen!
Förväntade mig inte att presentförpackningen skulle vara så vacker. Så fin touch.
Hållbart och felfritt
Mitt armband har varit med om träningar, duschar och solskydd, fortfarande felfritt!
Presentförpackningen gjorde det extra speciellt!
Jag gav ett halsband till min bästa vän och hon ÄLSKAR det. Presentförpackningen gjorde det extra speciellt!
Exakt vad jag behövde!
Är nu mina vardagliga go-to smycken! Bleknar inte och färgas inte grönt.
Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid! Sen stämde inte beskrivningen med verkligheten. Halsbandet skulle vara 50-55cm och är 35-40 cm !!!!
Lätta, snygga & hudvänliga
Jag brukar oftast undvika smycken eftersom min hud reagerar negativt, men denna affär motbevisade mig! Örhängena är lätta och irriterar inte, och de ser lika nya ut även om jag använt dem i flera veckor. Om du frågar mig är allt detta för låga priser toppen!
Prisvärt & allergivänligt
På grund av min känsliga hy brukar jag inte köpa billiga smycken, jag brukar normalt bara köpa riktiga smycken. Men Cille har ändrat spelet! Deras smycken är prisvärda, allergivänliga och vackra. Jag har på mina örhängen och halsband varje dag utan irritation. Det är svårt att hitta högkvalitativa smycken för dessa priser, och jag är så glad att jag hittade denna affär.
Älskar allt med detta köp
Jag brukar inte skriva recensioner, men var tvungen att skriva denna gång. Smyckena ser och känns högkvalitativa ut, och priset är löjligt prisvärt. Den livslånga garantin ger mig lugn. Smyckeskrinet är pricken över i:et. Älskar allt!
Bra kvalité & vackert paket!
Jag beställde dessa som en present till min syster och hon absolut ÄLSKAR dem! Smyckena är eleganta och mångsidiga, och smyckes skriver gör att det känns ännu mer speciellt. Du får verkligen mycket för priset- kommer absolut beställa igen!
Perfekta örhängen för en aktiv livsstil!
Mina gamla smycken blev alltid vattenmärkta, men mitt Guld Aurelia Örhänge överlevde utan någon blekning, även efter flera dagar av simmande! Jag älskar faktumet att de kan bäras och att jag inte behöver oroa mig för att ta av dem om de skulle förstöras.
Snygga smycken + en praktisk box!
För endast 599 SEK, mina förväntningar av denna affär var minimal, men smyckena jag fick är verkligen vackra och av hög kvalitet! Detta inkluderar smyckeskrinet som passar vackert med smyckena och som också kan användas som gåva eller för att organisera smycken. Jag har redan berättat för mina vänner att dessa produkter är absolut fantastiska.
100% allergivänliga & så stiliga!
Jag har nickelallergi, så de flesta smycken irriterar mig efter bara några timmar. Jag var skeptisk men efter jag haft på mig dessa några veckor efter jag fick beställningen, kan jag säga att de är 100% allergivänliga! Förutom det är dessutom designen elegant och tidlös, vilket gör dem perfekta att ha på sig varje dag. Kommer definitivt beställa mer!
Testade genom svett & duschar
Jag har slösat pengar på ”vattentåliga” smycken som snabbt bleknar, men detta varumärke är the real deal! Jag har haft på mitt halsband och örhängen när jag svettat, duschat och diskat - ingen missfärgning alls. Min syster älskar också hennes smycken! Om du vill ha smycken för att du inte behöver oroa dig, är det dessa du bör skaffa!