Stämmer absolut inte med vad som står tydligt på hemsidan att de har livsgaranti på smycken att de inte ska bli missfärgade, tappa färg etc oavsett träning osv. Bullshit. Nu skriver hon i ett mail til... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Beställde 3 smycken. Det va för 4 veckor sen , snart 5. Har fortfarande inte dom. Sista gången som jag köper nånting från cille. Mycket dåligt! Låt er inte luras av de billiga priserna.
Jag beställde 2 halsband, guldkedja och månadsstenen Oktober, samt en smal guldring med fyra klor runt liten månadssten Juni. Ringen var till mig själv och halsbanden som presenter. Så himla fina s... Ver mais
Jag hade på mig armbandet varje dag, även i duschen och det är fortfarande likadant. Jag trodde ärligt att det skulle blekas eller ändra färg, men nope - fortfarande perfekt! Det är super bekvämt och... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Informações de contacto
Estados Unidos da América
- cillejuveler.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Smälter in i min stil – känns som en del av mig!
Detta smycke matchar med min vardagliga stil- jag tänker ofta inte ens på det, det bara hör till. Jag har på mig det från när jag vaknar tills jag går och lägger mig, när jag är på jobbet, tar hand om ärenden eller när jag bara är ute med vänner. Det är så enkelt, men ger ändå det där lilla “extra” till klädseln. Och för priset, jag var faktiskt förvånad hur bra det känns. Folk har tillochmed frågat om det är riktigt guld!
Jätte fina ringar
Jätte fina ringar, och så fina förpackningar. Känns lyxigt
Värt varenda krona med denna garanti
Detta är den första gången som jag har köpt smycken som har en livstidsgaranti och jag är så glad att jag gjort det. När mitt armband gick sönder, bytte de ut det utan något drama. Det känns som ett köp utan någon risk.
Fakeannonser.
Köpte ring, örhängen och en vristlänk. Länken gick sönder efter ett par veckor. Ring och örhängena började klia. Vet ej om de har behållit färgerna som reklamen säger men tänker absolut inte handla fler från dom. Gick på den fejkade reklamen om att dom skulle lägga ner och sälja ut allt men helt plötsligt så gick allt bra och man kunde fortsätta.
Har sett såååå många liknande annonser på fb. Gå inte på dom.

Resposta da Cille Juveler
Tryggt köp tack vare garantin!
Jag har haft detta armband på mig i över en månad, och även om det fortfarande ser bra ut, har en del av kedjan börjat slitas ut. Jag kontaktade dem och de har redan skickat mig en ny. Livtidsfärggarantin är definitivt lugnande.
Håller sig fina trots vatten
Jag var säker på att jag hade förlorat glansen i mina örhängen eller att de kanske hade ändrat färg eftersom jag glömde ta av dem innan jag dök ner i poolen. Men till min stora förvåning såg de lika vackra ut som tidigare! Inte en gnutta missfärgning, ingen blekning – bara perfekta. Jag har haft dem på mig varje dag sedan dess, även när jag duschat, och de ser fortfarande lika fina ut. De är av mycket bättre kvalitet än vad jag förväntade mig för priset. Jag är så glad att ha hittat smycken som verkligen håller!
Jag brukar inte bry mig om lyxiga…
Jag brukar inte bry mig om lyxiga smycken, de kostar oftast for mycket. Men detta kanns som ett lyxigt kop for ett billigt pris. As glad att jag testade det
Basta smyckena for en bekymmersfri vardag
Jag brukar oftast inte ha pa mig smycken nar jag duschar; men nu behover jag inte tanka pa det. De uppfyller verkligen sina loften!
Förvånansvärt bra
Ärligt så hade jag inte stora förväntningar på grund av priset, men detta smycke överraskade mig. Det ser nästan ut som riktigt guld och jag har på mig det varje dag utan problem.
Perfekt komfort
Jag bär mitt armband varje natt och det är så bekvämt att jag inte ens märker att jag har på mig det. Inget obehag.
Superfina smycken i hållbart och…
Superfina smycken i hållbart och prisvärt
Mina ringar tappade färgen direkt efter…
Mina ringar tappade färgen direkt efter 2-3 användningar och mitt armband vart så dålig kvalité att den gick sönder direkt. Skulle inte rekommendera att köpa härifrån alls. Företaget hade världens rea för de skulle läggas ner men sedan så är det fortfarande kvar?
Beställde utan att kolla upp företaget. Men minns att Instagram vart helt bombad med dåliga recensioner, beställde i juli 2024.

VARNING FÖR OSERIÖST FÖRETAG
VARNING FÖR OSERIÖST FÖRETAG!
Ville returnera pga ångrat köp och jag behövde då mejla dom för att be om en retursedel. Får sedan AI svar och behöver fota smyckena som jag vill returnera, aldrig behövt göra det tidigare på andra sidor! Tar flera bilder och skickar, får sedan ett AI svar igen med massa olika förslag på kuponger och byten istället för retursedel som jag bad om då jag bara vill ha pengarna tillbaka. Vi får se om smyckena ens håller den kvaliten nu när man vet vad det här är för bluff företag

Resposta da Cille Juveler
Jag har beställt två gånger och…
Jag har beställt två gånger och smyckena är absolut geniala. 😍 OTROLIGA smycken!! ♥️FANTASTISK service, höll mig uppdaterad om allt!
Köpte en ring och ett halsband för min dotter och hon är så nöjd och förvånad av kvaliteten. Produkterna var som beskrivet och av excellent kvalité. Rekommenderar verkligen.
Jag köpte smyckes present lådan som en…
Jag köpte smyckes present lådan som en födelsedagspresent och det kunde inte vara mer perfekt! Paketet var så elegant och produkterna var fantastiska. Födelsedags vännen var glad - hon kunde inte sluta berätta om hur vackra och mångsidiga smyckena var.
Att se henne lysa upp när hon testade alla var så värt det. Hon har redan burit ett par delar och säger att de får henne att känna sig självsäker och stilig. Denna present var en enorm succé, och jag kommer definitivt komma tillbaka för fler speciella tillfällen!❤️
Jag älskar dessa Sirius örhängen
Jag älskar dessa Sirius örhängen — eleganta och perfekta för vardagligt bruk men ett spänne gick sönder efter ett par dagar. Jag kontaktade kundtjänsten och de svarade inom en timme, bad om ursäkt och fixade en ersättning som skickades efter bara sex timmar.
De nya örhängena anlände bara ett år dagar efteråt, vackert paketerade och i perfekt skick. Hela processen var smidig och deras snabba återkoppling gav ett bra intryck. Jag har använt örhängena oavbrutet de är mina favoriter nu! Bra kvalité och ännu bättre service. Jag kommer definitivt handla här igen.
Jag älskar örhängena
Jag älskar örhängena. Jag har känslig hy och jag bär mina Cille smycken hela dagen. Jag brukar inte ha så många smycken på mig men detta är enkelt men ändå vackert. Det känns inte för mycket, bara perfekt elegant. Jag bär det varje dag och det är verkligen bekvämt.
Jag har burit mitt armband en månad…
Jag har burit mitt armband en månad utan att ta av det och de är fortfarande i perfekt skick! Jag sover till och med med det, det är så bekvämt och lätt, jag märker knappt att det är där. Jag känner mig självsäker och vacker när jag har på det, oavsett vilken tid på dygnet.
Mina blomörhängen är bokstavligen mina…
Mina blomörhängen är bokstavligen mina favoriter! De ser snygga ut och Cille har hållit mig uppdaterad om allt det var bra och väldigt professionella.