Wir hatten 3 Artikel bestellt, wovon 1 Artikel nicht gefallen hatte. Als wir die Rücksendung beantragt haben, wollte "Circle of Trust" uns 10,45€ für ein "kleines" Päckchen in Rechnung stellen! Dass... Ver mais

Uitstekend Snelle levering. Goede kwaliteit kleding en prima geinformeerd door dit bedrijf. Een min puntje, geleverd colbert was erg gekreukeld, volgende keer misschien beter om op een hanger en in d... Ver mais

Snelle levering. De kleding kwam overeen met mijn verwachting, zowel qua juiste maat als goede kwaliteit. Online bestellen bij circle of trust is zeker voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden.

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de roupa
  4. Loja de calças de ganga
  5. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Circle of Trust was founded in 2005 with one main focus: creating unique denim for male, female and kids wearable for everyone. Our mission is to let you fall in love with our clothing and make you feel good while wearing it. Circle of Trust’s apparel is best described as sexy, tough and fashionable. Circle of Trust’s fashion items are known for their style, perfect fit and great details for an affordable price. When we’re creating a new product, we start with a classic denim in mind and apply the most inspiring ideas from all over the world. Our designers get inspired by many different influences. They go above and beyond to create the best and most unique apparel for men, women and children. Whether it's a pair of jeans, a t-shirt, sweater or jacket. Circle of Trust aims to create great items for each and every one of you.

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

te grote verschillen in maten

Ik heb meerder broeken van jullie merk waar ik erg over te spreken ben, allebei maat 31. Nu heb ik 2 andere broeken besteld in maat 32, omdat deze soms kleiner uit kunnen vallen, maar het is net alsof ik een maat 29 of 30 aantrok. De verschillen in maten bij jullie broeken vind ik te groot. Nu werk ik zelf bij de open32 waar we jullie broeken ook verkopen en ook hier hoor ik het veel terug van klanten. Op deze manier wordt online shoppen alleen maar frustrerend, omdat het bij elke broek verschilt welke maat je moet hebben. Kunnen jullie er misschien voor zorgen dat dit verschil kleiner is?

23 de janeiro de 2025

Prima site

Prima site, verzending en ontvangst keurig op tijd. Normaal niet van "online kopen" (maar wel van lokaal kopen) maar na 2 x eerder in Amsterdam de winkel te hebben bezocht prima indruk. Broek(en) heeft goede pasfit en looks.

19 de janeiro de 2025

Zeer tevreden