Informações sobre a empresa

3. Serviço de hospedagem web
  4. Empreiteiro de telecomunicações
  5. Serviço de atendimento telefónico

Escrito pela empresa

Cirel AI er en dansk AI-telefonplatform bygget til klinikker, praksisser, advokatfirmaer og virksomheder, der modtager mange indgående opkald. Vi hjælper virksomheder med at besvare hver eneste henvendelse, døgnet rundt, uden at belaste personalet. Mød Marie - jeres AI-telefonagent Vores AI-agent Marie besvarer alle indgående opkald inden for sekunder, 24 timer i døgnet, 365 dage om året, på naturligt dansk. Marie kvalificerer henvendelser, booker konsultationer og møder direkte i jeres kalender, logger alle data og optager samtaler automatisk. Hver samtale transskriberes og gemmes i Cirel-dashboardet, så I altid har fuldt overblik over jeres henvendelser. AI-sælger og lead-kvalificering For virksomheder med fokus på salg og vækst fungerer Marie som en AI-sælger, der fanger og kvalificerer leads døgnet rundt. Potentielle kunder bliver mødt med en professionel, venlig stemme uanset tidspunkt, så I aldrig mister en henvendelse. Marie sikrer, at alle relevante oplysninger bliver registreret, og at de rigtige leads bliver prioriteret. Hvem bruger Cirel AI? Vi samarbejder i dag med tandlægepraksisser, lægepraksisser, advokatfirmaer, ejendomsmæglere og andre virksomheder i hele Danmark, der ønsker at frigøre deres reception og personale. Cirel erstatter ikke nødvendigvis jeres medarbejdere, men frigør dem til at fokusere på de kunder og patienter, der står foran dem, i stedet for at jagte telefonen. Nem opstart, ingen teknisk opsætning Platformen kræver ingen teknisk opsætning fra jeres side. Vi håndterer hele integrationen med jeres eksisterende telefonsystem og kalender, og I er live inden for 7 dage. Cirel AI er grundlagt i København, Danmark.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende oplevelse

Skal nok være den første til at indrømme at jeg var en smule skeptisk i starten, man hører jo meget om AI for tiden, og ikke alt holder hvad det lover. Men efter et par måneder med Cirel som receptionisten må jeg sige at det har gjort en reel forskel i hverdagen på klinikken.

Det bedste er uden tvivl AI-bookingen – kunder kan booke tid, selv når vi har lukket, og det sker helt automatisk uden jeg skal gøre noget som helst. Kundeoverblikket er overskueligt, og jeg bruger meget mindre tid på administration end tidligere. Alt ligger samlet ét sted, hvilket gør det nemt at følge op på kunder og holde styr på bookinger.
Anbefales til alle klinikker der vil have et system der faktisk sparer tid, som ikke bare lover det.

5 de janeiro de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt produkt

Som advokat har jeg haft lejlighed til at afprøve Cirel i forbindelse med klientkommunikation, og løsningen har fungeret rigtig godt.

Særligt de mere standardprægede henvendelser bliver håndteret præcist og konsistent hvilket sparer en del tid i hverdagen.

Klienterne har taget godt imod det vil jeg sige, og jeg har ikke oplevet nogen der har beklaget sig over at det ikke var en sekretær de talte med i første omgang men AI. Tværtimod, samlet set et nyttigt produkt i den daglige drift, og noget jeg trygt vil anbefale til kollegaer i branchen.

15 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais