Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de software
  2. Fornecedor CRM
  3. Empresa de software

Escrito pela empresa

CitizenOne er et omfattende journalsystem designet til at lette administrationen i social- og sundhedssektoren. Vores journalsystem integrerer vigtige funktioner såsom journalføring, kommunikation, vagtplanlægning, medicinhåndtering og økonomistyring i én brugervenlig løsning. Med CitizenOne får du et effektivt og sikkert journalsystem, der sikrer GDPR-compliant dokumentation af klientdata. Systemet hjælper med at optimere arbejdsprocesser, reducere papirarbejde og forbedre samarbejdet mellem medarbejdere og borgere. Derudover tilbyder CitizenOne automatiserede påmindelser, smidig integration med eksisterende IT-løsninger samt mobile apps til iOS og Android, så du altid har adgang til de vigtigste funktioner - uanset hvor du befinder dig. Vi har fokus på brugervenlighed og sikkerhed, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for løbende at optimere platformen, så den bedst muligt understøtter deres behov. CitizenOne er en tidsbesparende løsning, der gør det lettere for virksomheder og organisationer at fokusere på deres kerneopgaver - nemlig at yde omsorg og støtte til dem, der har brug for det.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

CitizenOne

CitizenOne er et nyt udarbejdet system. Vi valgte at overgå til citizenOne fordi vi oplevede en oprigtig vilje til at oparbejde et system der tilpasses løbende de behov man har som kunde. Vi oplever at dette er blevet indfriet til fulde. Vi oplever at når vi ringer eller skriver, så får vi hurtigt svar, og de ændringer vi ønsker bliver ændret i det omfang det er muligt. Altid imødekommende og kundeorienteret personale

30 de outubro de 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Linda 🌟

Vi sætter stor pris på jeres tillid og samarbejde, og vi er rigtig glade for at høre, at I oplever CitizenOne som et fleksibelt og imødekommende system 💙

Det betyder meget for hele teamet at få så positiv feedback 🙏

Rigtig god dag 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget imødekommende og lytter til de…

Meget imødekommende og lytter til de ideer jeg har. Kommer også med rigtig god feedback, på de ønsker jeg har og er ikke bange for også at sige deres mening.

31 de julho de 2025

Resposta da CitizenOne A/S

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😊

Vi sætter stor pris på din åbenhed og de mange gode input, du bidrager med. Det er netop dialogen og samarbejdet med brugerne, der gør CitizenOne stærkere dag for dag 💙

Kan kun anbefales.

Det der gør at det er en rigtig god oplevelse, er at når man har købt programmet, som vi har gjort, så er der altid hurtig hjælp at hente. Selvom nyt altid er svært i starten, så får man hjælp uanset om det så er 10. gang man spørger om det samme.
Det sammenholdt med at det er et program der indeholder alt på et sted, så vi ikke skal ind i forskellige programmer hele tiden. Og hvis vi støder på et problem for os i programmet, så bliver det tilpasset, så det bliver meget mere overskueligt, og det bliver det meget hurtigt, det er virkelig god service.
Vi kan kun anbefale CityzenOne.

2 de junho de 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord 🙏 Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse - både med selve journalsystemet og med den hjælp og service, I har fået undervejs.

Vi ved, at det kan være en stor opgave at komme i gang med et nyt journalsystem, så vi er glade for, at vores support og tilpasninger har gjort processen nemmere for jer. At I oplever, at alt er samlet ét sted og hurtigt bliver overskueligt, er præcis det, vi arbejder for 😊

Tak fordi I valgte CitizenOne - og fordi I anbefaler os 💙

Classificada 5 em 5 estrelas

CitizenOne er et enkelt system

CitizenOne er et enkelt system, som er let tilgængelig og let at bruge.
De har en god chat support, som hurtigt svarer tilbage, enten med et opkald om at der arbejdes på sagen, eller i chatten med et svar.
Når man henvender sig, kommer svaret tilbage på en måde, så det er let forståligt og man behøver ikke at være computergeni for at kunne udføre opgaven

23 de abril de 2025

Hej Iben,

Tusind tak for din fine anmeldelse :-)

Vi er glade for, at du oplever CitizenOne som enkelt og let at bruge - og at vores support gør en forskel. Det betyder meget for os! :-)

Allan

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais