Svær at komme igennem til, 3-5 ugers ventetid på at få en ny konsultation, som lægerne selv i første omgang havde aflyst! Den ene læge afbryder patienten med jævne mellemrum for selv at snakke løs, så... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kan absolut ikke anbefales skynd jer at se jer om efter et andet lægehus. Umuligt at komme igennem på telefon, er du så uheldig at tale med den forkerte sekretær, så er der ikke meget hjælp at hente.... Ver mais
Arrogant behandling:Behandlere tager sig ikke tid til at lade patienten tale færdig. Afbryder ved flere lejligheder: M.a.o. patientens udsagn er ikke væsentlig: Det er arrogant og ubehøvlet! Tid den... Ver mais
Har kun haft gode oplevelser hos Cityklinikken. Lægerne tager problemerne alvorligt, og hvis de ikke kan løse problemet selv, bliver man henvist til en specialist. Ja, der er lange ventetider, men de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sankt Anne Plads 2, 5000, Odense, Dinamarca
- cityklinikken.com
Sem histórico de convites para avaliação
Rystet over ligegyldig attitude
Hold nu fast, en mangel på service. Den ene læge sender en ud gennem døren, inden man når at snakke færdig. Den anden læge udskriver bare piller over telefonen IGEN på trods af, at man ringer med vedvarige smerter i underlivet, som man allerede HAR fået piller for to uger forinden, og sygeplejersken laver ikke andet end at snakke om, at den næste patient jo sidder og venter, så vi skal skynde os. Der er skam INTET i vejen for, at blodårerne er svære at finde, men der er noget i vejen for at blive ved med at sidde og snakke om, at hun simpelthen skal skynde sig så meget og at hun nu har skullet svare på spørgsmål, som der ikke var oplyst i notatet fra sekretæren (som i øvrigt ikke engang havde skrevet alt det, jeg ringede om, ind, men blot én af delene). Kan derfor sagtens forstå, at sygeplejersken ikke er forberedt på disse spørgsmål, men at få det til at lyde som om, det er patientens skyld, dét er under al kritik (hvis der er emner, hun ikke er i stand til at drøfte, er der intet i vejen for at sige det som det er i stedet for at spilde tid på at prøve at svare på spørgsmålene og så bagefter brokke sig over, at hun nu har brugt tid på det også).
Dette var vel og mærket tre forskellige lægebesøg og tre forskellige ansatte hos Cityklinikken. Mangel på integritet - skammer mig på deres vegne.
Jeg har været ved lægen 3 gange hos …
Jeg har været ved lægen 3 gange hos cityklinikken og jeg glæder som en lille baby til at skifte læge igen. Den ene gang blev jeg slet ikke undersøgt for hvad jeg kom ind med, den anden gang var direkte ubehagelig fordi lægen tydeligvis ikke troede på hvad jeg sagde og den tredje gang var tilfredsstillende.
Derudover bliver man ikke sat i kø, når man ringer til akutlinjen/direkte til lægen - så derfor skal man være enormt heldig, hvis man får fat på en.
Dårlig service
Jeg var d. 20/12-2017 ved lægen her. Jeg fik en akut tid pga mit venstre øre gjorde ondt. Jeg fik INGEN hjælp. Jeg sad og ventede i 30 min, på at få af vide at jeg derefter skulle gå på apoteket og købe øredråber!!
Lægen gjorde ikke engang et forsøg på at skylle mit øre, selvom lægen pointerede at det ville hjælpe.
Lægen ville i stedet have jeg skulle købe øredråber, for derefter at komme igen d. 5 januar!!!
Det er simpelthen for dårligt.
Cityklinikken som ligger o Odense på …
Cityklinikken som ligger o Odense på SKT. ANNE PLADS 2.1, er den dårligeste læge jeg nogensinde har haft.
For det første når man ringer der ind, så kan man ikke få en tid, man skal ringe hver dag, for at hører om de har en tid. Det er jeg virkelig træt af, da jeg ikke kan sidde klar ved telefonen hver morgen.
Derudover når man så endelig er får en tid og kommer ind og snakker med en læge, så kigger de bare så NetDoktor.dk om hvad man fejler. Hvis de bare kigger der, så kan jeg lige så godt lade vær med at tage til lægen.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.