City Self-Storage Norge - Moss Opiniões 36

TrustScore: 3 em 5

3,2

Nøkkeveien 13, 1534 Moss, Viken, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Krever at kunder som har egen forsikring som dekker eksternt lager allikevel må tegne forsikring via selskapet. Når man bestiller får man "mulighet" til å bestille noe som ser ut til å koste kr. 29... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Alt er bra, utenom inn og ut i U- etasje ( DØDSBAKKEN). Det Skulle vært heis fra bakkeplan og ned. Det er bra vi er forsikret, jeg fikk tralla i benet falt stykt, var av lene og kom meg nesten ikke o... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

fordi heisen ofte ikke virker i plan 2 . Jeg mener ofte at dette har oppstått

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk litt dårlig start, da vi fikk tildelt feil lager nr. Kjempe service på kundeservice selv på lørdag. De ordnet opp på strak arm. Er ellers kjempefornøyd

Informações sobre a empresa

1. Instalações de auto-armazenamento
  2. Transporte e armazenamento de móveis
  3. Local de armazenamento
  4. Armazém

Escrito pela empresa

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig sjult prisøkning...

Når man bestiller får man "mulighet" til å bestille noe som ser ut til å koste kr. 29,- /mnd. men som i realiteten er 99,-/mnd.

29 de setembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

De løste min utfordring raskt og effektivt

De løste min utfordring med å bytte fra en stor lagerstørrelse til en mindre på en rask og effektivt måte.

2 de novembro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Rune! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Med vennlig hilsen Tom Hansen

Classificada 2 em 5 estrelas

fordi heisen ofte ikke virker i plan 2…

fordi heisen ofte ikke virker i plan 2 . Jeg mener ofte at dette har oppstått

10 de julho de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Takk for din tilbakemelding. Det er nyttig for oss, slik at vi kan forbedre våre tjenester.

Vi hadde beklageligvis en stans på heisen den 11.juli, men vi er ikke kjent med at det har oppstått andre hendelser med heisen i nyere tid.

Ved avdelingen i Moss er vi faktisk i prosess med å etablere en ny og tilrettelagt inngang til etasje 2, som vil fungere i kombinasjon med heisen. Dette kommer på plass en av de nærmeste ukene.

Enkel løsning

Enkel løsning. Lett å nå hjelp på telefon. Nært sentrum.

11 de abril de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Kirsti! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Fikk litt dårlig start

31 de março de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei Torill! Det er veldig fint at du gav beskjed om feilen slik at vi fikk mulighet til å rette opp i det. Det er godt å høre at du ble fornøyd med kundeservicen som ble gitt. Vennlig hilsen Tom Hansen

Ukomplisert leieforhold.

Fungerer greit å komme inn og ut. Liker at man kan låne trillevogn.
Flott at man kan leie henger for en rimelig penge.

1 de março de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Pia! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Vennlig hilsen Tom Hansen

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fingerte fra første stund + at…

Alt fingerte fra første stund + at lageret var rent og ryddig. Meget bra service på telelefonen også

6 de fevereiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Ingar! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service. Ha en strålende dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

supert 👍👍👍

22 de janeiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Ensio! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Classificada 5 em 5 estrelas

Smidig og sømløst overlevering av…

Smidig og sømløst overlevering av lager. Rent og pent. Enkel tilgang. Veldig bra!!

21 de janeiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Kristin! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Classificada 5 em 5 estrelas

I have been using it since a few months…

I have been using it since a few months now and there is nothing wrong that i could tell about the service.
it is just perfect

29 de novembro de 2022

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hi Michael. Thank you for your feedback. This is something we greatly appreciate. Have a niced day. Best regards Tom Hansen

Bra organisert

Bra organisert, proft og ryddig.

14 de janeiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Lisbeth! Takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Classificada 5 em 5 estrelas

Snakket med kundeservice om å løse en…

Snakket med kundeservice om å løse en ting, og de gjorde det. Så full pott til de.

6 de janeiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei Stein! Takk for din tilbakemelding. Det er godt å høre at du fikk den hjelpen du trengte. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Enkel og grei bestilling

Enkel og grei bestilling! Låsesystemet virker veldig bra.

7 de outubro de 2022

Takk! for hyggelig tilbakemelding. Mvh Tom

Strålende!

Rent og pent. Gode traller og teknisk gode løsninger. Lite behov for bæring.

8 de outubro de 2022

Takk! for hyggelig tilbakemelding. Mvh Tom

Classificada 4 em 5 estrelas

Det meste er bra måtte bytte bod pga av…

Det meste er bra måtte bytte bod pga av størrelse da fikk jeg trekk på konto på begge bodene. Det var ikke bra men ellers hyggelig kutter på kundesenter.

1 de outubro de 2022

Resposta da City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Torgeir! Takk for tilbakemelding, dette skal selvfølgelig ikke skje. Godt å høre at det løste seg raskt, og at du er fornøyd med vårt kundesenter. Ha en fin dag videre. Mvh Tom

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais