City Self-Storage Norge - Sarpsborg Opiniões 22

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Industriveien 23, 1725 Sarpsborg, Viken, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi fikk et lager som ikke var rengjort. Etter å ha klaget, gikk vi bytte til et nytt som var litt større til samme pris. De -Tor- var hyggelig på telefon!👍

Classificada 4 em 5 estrelas

Enkelt, sentralt Det hadde vært enda bedre om jeg hadde vært klar over at det var i 2. etasje. Ikke helt fornøyd med 3 trappetrinn til mitt rom

Classificada 4 em 5 estrelas

Pålitelig reserveringsmulighet- lett tilgjengelig lokale Lettfattelig åpne/lukkefunksjon og lås Disponible traller Helt perfekt så langt

Classificada 3 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Instalações de auto-armazenamento
  2. Transporte e armazenamento de móveis
  3. Local de armazenamento
  4. Armazém

Escrito pela empresa

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Ryddig

Ryddig, fleksibelt, enkelt og lite byråkratisk, hyggelig service og support

25 de julho de 2024

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Benytter CSS i Sarpsborg

Benytter CSS i Sarpsborg, og er kjempefornøyd med både fasilitetene og kundeservice! Lageret er lyst og oversiktlig, har stor vareheis rett innenfor porten, kodelås og/eller app for adgang til bygningen, vedlikeholdsfrie lagerrom, klimakontroll etc. Vi fikk først et lager i en del av bygningen som ikke var tilgjengelig via hovedinngangen, men kundeservice sørget for nytt og lettere tilgjengelig rom på et par minutter. Traller til fri bruk står inne, og gratis "leie" av tilhengere utenfor.

7 de junho de 2024
Opinião espontânea

Topp langringsplass

Lett tilkomst, traller man kan bruke som står lett tilgjengelig, rask tilbakemelding når man tar kontakt med kundesenteret.
Eneste litt mørkt inne på selve laget.

3 de agosto de 2023

Hei, Christina! Takk for din tilbakemelding. Vennlig hilsen Tom Hansen

God service

God service. Enkelt å bruke. Enkelt å bytte lagerboks ved endret behov.

2 de novembro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei, Martin! Det er veldig hyggelig å se at du er fornøyd med vårt tilbud og tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Vennlig hilsen Tom Hansen

Classificada 4 em 5 estrelas

Sarpsborg. Vi fikk et lager som ikke var rengjort

9 de agosto de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei Kolbjørn! Tusen takk for din anmeldelse. Det er beklagelig å lese at avdelingen vår møtte ikke dine forventninger. Dette er en hendelse vi skulle vært foruten. Det er hyggelig å høre at det løste seg. Jeg videreformidler dette til vår driftsavdeling slik at dette ikke gjentar seg. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bra tilgjengelighet

Pålitelig reserveringsmulighet-
lett tilgjengelig lokale
Lettfattelig åpne/lukkefunksjon og lås
Disponible traller

Helt perfekt så langt

9 de julho de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei! Det er veldig hyggelig å se at du er fornøyd med vårt tilbud og tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Vennlig hilsen Tom Hansen

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt er ryddig og godt forklart

Alt er ryddig og godt forklart. Bruksvennlige lokaler bortsett fra at det kunne vært bedre lys i hver bod,

10 de abril de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei, Per Morten! Vi er glade for å høre at opplevelsen din var ryddig og godt forklart. Takk for din tilbakemelding angående lys. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

God løsning

God løsning . Mye rom . Lett tilgjengelighet

1 de junho de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei, Glenn! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Ha en riktig fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Veldig fornøyd

Rent og ryddig, traller som man kan bruke. Er både stor port man kan åpne, eller en dør. Litt vansklig finne frem til bod første gangen, hvertfall de i 2. etasje men ellers så var alt greit.

7 de maio de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei, Christina! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Jeg gir beskjed videre til vår driftsavdeling for å se om vi kan gjøre noen utbedringer slik at det blir enklere å orientere seg på avdeling. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Enkelt

Enkelt, sentralt

31 de janeiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei, Bjørn Tore! Takk for din tilbakemelding. Vi gjør det vi kan for å gi ut de rommene med best beliggenhet, men på denne avdelingen er det ingen andre 6kvm rom ledige i første egt. for øyeblikket. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Innflytting

Ryddige lagerboder, god tilgang. Lokalene kunne med fordel også vært utstyrt med postlister ( som i Moss)

9 de novembro de 2021

Fungerer perfekt

Fungerer perfekt. Traller står klare til bruk rett innenfor porten, og man rekker fint å bruke lageret etter arbeidstid, da det er mulig å benytte lageret helt fram til kl 23.00 på kvelden

28 de outubro de 2021

Bra service!

Bestilte et lager på 2m2, men fikk et dyrere på 2,5m2 når tok ut nøkkel. Viste seg at det kun var lager på 2,5m2 tilgjengelige, og når jeg gjorde de oppmerksomme på at jeg hadde bestilt et på 2m2 med dertil lavere pris, fikk jeg samme pris på det som da var større uten noe om og men! Bra service!

30 de setembro de 2021

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Hei Stian, så bra du ga beskjed om feil størrelse og pris. Det er veldig hyggelig å lese at du har hatt en god opplevelse hos oss. Takk for anmeldelsen!
Mvh Emilie

Flott Service

Flott Service! Fine lokaler.

4 de julho de 2021

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Det er bra du har hatt en god opplevelse hos oss, det er slik det skal være. Takk for anmeldelsen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Kjempe fint lager og alt fungerer bra

Kjempe fint lager og alt fungerer bra. Lett og få tak i folk på tlf. Savner veldig en disponibel vannslange, toalett og påfylling av sprit. Heisen er veldig liten og det skulle vært et par traller til. Ellers bra😀

28 de junho de 2021

Litt kronglete heis dør

Litt kronglete heis dør. Den lokker seg ikke helt. En må dytte til den samtidig som man trykker på heis knappen, når man skal få heisen til og gå opp.

1 de junho de 2021

Hei Dag.

Takk for beskjed, vi sette pris på det.

Vi ser på saken nå og vil prøve å få heisen i bedre stand.

Ta kontakt med oss om det skulle være noe mer. Ha en fin dag!

Hilsen Aziza, City Self-Storage

Classificada 3 em 5 estrelas

Rene og pene lokaler og hyggelige…

Rene og pene lokaler og hyggelige kundebehandlere, men heisen er for liten og det er for trange hjørner. Veldig vanskelig å komme seg til lageret med noe som er over 1,50 m. Dette burde det vært opplyst om på forhånd synes jeg.

30 de maio de 2021

Hei Elisabeth.

Tusen takk for anmeldelsen din. Så hyggelig å få slik melding fra deg, det setter vi pris på. Beklager at du ikke ble informert om målene på heisen. Vi skal være mer bevist på informere nye leietakere om heisen og andre forhold inne på lagrene våre.

Ta kontakt med oss om det skulle være noe mer. Ha en fin dag!

Hilsen Aziza, City Self-Storage

Helt greit

Helt greit, rimelig pent og rent, litt labyrint for å komme frem...service bra!

28 de maio de 2021

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Takk for en god anmeldelse, Hilde. Så hyggelig å lese at du har vært fornøyd med lager hos oss.

Rent

Rent, ryddig og tar telefonen raskt

27 de abril de 2021

Resposta da City Self-Storage Norge - Sarpsborg

Akkurat som det bør være. Det er hyggelig å lese at du har hatt en god opplevelse hos oss.
Mvh Emilie.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais