Banner for Claire's Polska

Claire's Polska Opiniões 85

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kolejny raz skorzystaliśmy z usługi przekłucia uszu. Wróciliśmy ponieważ wiedzieliśmy że obsługa jest na najwyższym poziomie :) Pani Ewelina która nas obsługiwała była bardzo delikatna a przy tym um... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pani Julia przekłuła uszy naszym córkom w wieku 7 i 9 lat. Było bardzo miło i przyjemnie. Bardzo się starała, żeby dziewczynki się nie bały i mogły cieszyć się nowymi kolczykami. Potem jeszcze długo n... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Przekłucie

Świetna obsługa i przede wszystkim duży wybór kolczyków, przekłuwałam w tym tygodniu uszy w Galerii Wileńskiej ,Pani Oliwia świetnie mi pomogła i doradziła jakie kolczyki będą dla mnie najlepsze , z całego serca polecam i na pewno wrócę po kolejne przekłucia :)

10 de abril de 2026

Helena, dziękujemy! 💜😊
Pani Oliwia z Wileńskiej przekazuje uśmiech — cieszymy się, że pomogła w wyborze ✨💎
Zapraszamy ponownie!

Usługa na wysokim poziomie

Usługa na wysokim poziomie. Pani Patrycja mega uprzejma :) Salon w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy.

10 de abril de 2026

Dziękujemy! 💜😊
Pani Patrycja z Bydgoszczy przekazuje uśmiech — cieszymy się, że wszystko było na wysokim poziomie ✨💎

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo profesjonalne przebicie uszu z…

Bardzo profesjonalne przebicie uszu z bardzo miłym podejściem do małej klientki :)

9 de abril de 2026

Dziękujemy! 💜😊
Cieszymy się, że mała klientka czuła się dobrze — zapraszamy ponownie ✨💎

Polecam super profesjonalne Dziewczyny

Polecam super profesjonalne Dziewczyny, przeklolismy Córce uszy (5lat) Córka ani drgnęła, bezboleśnie i naprawdę z pełną precyzja❤️

9 de abril de 2026

Monika, dziękujemy! 💜❤️
Cieszymy się, że córka była spokojna i wszystko poszło bezboleśnie — zapraszamy ponownie ✨💎

Wszystkie idealnie

Wszystkie idealnie
(Bydgoszcz)

7 de abril de 2026

Damian, dziękujemy! 💜😊
Bydgoszcz pozdrawia — zapraszamy ponownie ✨💎

Classificada 5 em 5 estrelas

Pani wykonująca przekłucie bardzo…

Pani wykonująca przekłucie bardzo uprzejma i wszystko miło wytłumaczyła.

3 de abril de 2026

Pola, dziękujemy! 💜😊
Cieszymy się, że wszystko było jasno wyjaśnione — zapraszamy ponownie ✨💎

Fajny sklep.ale ...najważniejsze,co…

Fajny sklep.ale ...najważniejsze,co przyciąga klienta i do Was wraca to obsługa i tu wielkie podziękowania dla p.Weroniki. Pełen profesjonalizm i kunszt przekłuwania uszu. Dla mnie w skali 1-10 ...11 ...Suuuper osobowość i sprzedawca .Brawo.
Marzena W.

Marzena, dziękujemy! 💜😊
11/10 brzmi świetnie 😄 Pani Weronika przekazuje uśmiech — zapraszamy ponownie ✨💎

Bydgoszcz

Bardzo miła i uśmiechnięta Pani Patrycja wykonała dziś profesjonalne przekłucie uszu ❤️ wysoka jakoś obsługi z czystym sumieniem polecam Bydgoszcz 😊 szybko i bezboleśnie 👍

Vanessa, dziękujemy! 💜❤️
Pani Patrycja z Bydgoszczy robi świetną robotę — cieszymy się, że wszystko poszło szybko i bezboleśnie 😊✨

Bardzo polecam ;)

Bardzo polecam ;)

Anna, dziękujemy! 💜😊
Bardzo miło to słyszeć — zapraszamy ponownie ✨💎

Classificada 4 em 5 estrelas

Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa ; pani Patrycja bardzo dobrze podchodzi do klienta ;) polecamy . Szybko i sprawnie .

Antosia, dziękujemy! 💜😊
Pani Patrycja przekazuje uśmiech — cieszymy się, że było szybko i sprawnie ✨💎

Classificada 5 em 5 estrelas

Kolejna wizyta udana w Claire's w…

Kolejna wizyta udana w Claire's w galerii wileńskiej, polecam, zawsze duży wybór produktów i świetna obsługa

30 de março de 2026

Dawid, dzięki! 💜😄
Kolejna udana wizyta — tak lubimy! Wpadaj znowu ✨💎

Polecam serdecznie!!!

Polecam serdecznie!!!! Szczególne podziękowania dla Pani Kaja w Piasecznie, która cudownie zaopiekowała się córką 6 lat przy przekuwaniu uszu. Wszystko poszło bardzo sprawnie i we wspaniałej atmosferze. Dziękujemy ☺️

24 de março de 2026

27 de março de 2026

Tom, dzięki! 💜❤️
Pani Julia z Katowic daje radę 😄 wpadajcie znowu! ✨💎

Super

Super, babeczka. Bardzo dobre podejście do dzieci. Pani Dominika w Manufakturze wymiata ;)

27 de março de 2026

Izabela, dzięki! 💜😄
Pani Dominika wymiata — totalnie się zgadzamy! ✨💎

Classificada 4 em 5 estrelas

Decently big selection

Decently big selection of products and everything looks fancy. I liked it and would buy again for sure

6 de março de 2026

Aaron, thanks! 💜✨
Glad you liked it — hope to see you again soon 😄💎

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais