Clausdalby Opiniões 2613

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte kulørte solcellelanterner både sidste år, og dette forår, 9 i alt. De er meget smukke i skumringstid/aften, hvor de lyser med flotte farver. Blev inspireret af hjemmesiden, hvor man kan se de fo... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fod til kuppel med fyrfadslys som har været pakket ud og forsøgt repareret. Den reparation med limpistol holdt ikke så porcelænsdelen sad ikke fast på metaldelen. Næste del, kuppel i benporcelæn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har endelig mine planter og blomster for mig selv. Ingen hullede blade og spiste blomster. Førhen brugte jeg 1 time hver morgen og hver aften på at samle dræbersnegle. Over 1000 kunne jeg samle på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig levering. Utrolig flotte solcellelamper, der lyser flot op om aftenen. ( de runde kupler ) Jeg bestiller gerne igen derfra. Venlig hilsen Laila.

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Jardim
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Loja de artigos para paisagismo

Escrito pela empresa

I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god brugsvejledning

Hurtig levering og god brugsvejledning. Glæder mig til at få afprøvet sneglefælden ☺️

16 de maio de 2026

Hej Tina

Det glæder mig, at du føler dig godt vejledt i brugen af din sneglefælde.

Alt super

Alt super. Dejligt

15 de maio de 2026

Hej Dorthe

Mange tak for de fem stjerner - dejligt, at alt er gået, som det skal.

Meget hurtig levering

Jeg bestiller gerne igen derfra.
Venlig hilsen Laila.

13 de maio de 2026

Hej Laila

Det glæder mig, at du er så tilfreds med dit køb, at du gerne handler hos mig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Let at bruge hjemmesiden.

14 de maio de 2026

Hej Hans Christian

Det glæder mig, at du finder webshoppen nem at handle i - tak fordi du deler.

God levering

Hurtig levering af sneglefælder. God vejledning

13 de maio de 2026

Hej Hans-Jørgen

Det er dejligt at høre, at du føler dig godt vejledt med hensyn til brugen af dine sneglefælder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Overskueligt hjemmeside og hurtig…

Overskueligt hjemmeside og hurtig levering.

Hej Slegaard

Det er dejligt at høre, at du finder webshoppen nem at handle i - tak fordi du deler.

Fint

Fint. Hurtig levering.

Hej Dan

Mange tak for din anmeldelse og for de fem stjerner.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er mange fine og nyttige have ting

Der er mange fine og nyttige have ting, man kan købe på Clausdalby, og jeg fik mine varer hurtigt og fint sammenmed gode ideer til, hvordan jeg skal bruge sneglefælderne.

Hej Anne Dorthe

Sikke en fin anmeldelse - mange tak skal du have.

Nem købsproces

Nem købsproces, hurtig levering og jeg er tilfreds med den købte vare..

Hej John

Det glæder mig, at du er glad for dit køb - tak fordi du deler.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine havelygter jeg har modtaget

Fine havelygter jeg har modtaget og god service fra Claus' side, da jeg havde et enkelt let spørgsmål omkring dem. Så kun fuld tilfredshed fra min side af.

Hej Gitte

Hvor er det dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at handle hos mig.

Det var som forventet

Det var som forventet. Godt.

Hej Marina

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt, at alt er, som det skal være.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig nem og god hjemmeside

Dejlig nem og god hjemmeside, fik min bestilling bare 2 dage efter bestilling 👍

Hej Hanne

Mange tak for dine rosende ord om webshoppen - dejligt, at du finder den nem at handle på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der var en fejl på en af de to solcelle…

Der var en fejl på en af de to solcelle lys jeg havde købt, der blev sendt en ny til mig med det samme jeg henvendte mig til kundeservice.

Hej Brian

Det glæder mig, at du er tilfreds med håndteringen af din reklamation.

Vase fra Claus Dalby

Jeg er super glad for vasen, som jeg købte. Den lever fuldstændig op til billedet på hjemmesiden og mine forventninger.
Bestilling og levering fungerede også perfekt.
Handler gerne hos Claus Dalby en anden gang.

1 de maio de 2026

Hej Karin

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med forløbet omkring dit køb, og at du gerne vender tilbage som kunde.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Købet og kvaliteten levede 100% op til billeder, videoer og beskrivelser.

Hej AMR

Sikke en fin anmeldelse - mange tak skal du have. Dejligt, at du er glad for dit køb.

Havde købt 6 havelamper

Havde købt 6 havelamper. En strejkede. Det tog under 5 minutter at få det bragt i orden, og en ny er på vej.
Fantastisk service
Flot og fristende hjemmeside
Mange tak
Dorthe Korsgaard

20 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hej Dorthe

Sikke en flot anmeldelse - tusind tak skal du have. Dejligt, at du føler dig godt behandlet.

De bedste hilsner Claus

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais