Købte kulørte solcellelanterner både sidste år, og dette forår, 9 i alt. De er meget smukke i skumringstid/aften, hvor de lyser med flotte farver. Blev inspireret af hjemmesiden, hvor man kan se de fo... Ver mais
A empresa respondeu
Fod til kuppel med fyrfadslys som har været pakket ud og forsøgt repareret. Den reparation med limpistol holdt ikke så porcelænsdelen sad ikke fast på metaldelen. Næste del, kuppel i benporcelæn... Ver mais
Jeg har endelig mine planter og blomster for mig selv. Ingen hullede blade og spiste blomster. Førhen brugte jeg 1 time hver morgen og hver aften på at samle dræbersnegle. Over 1000 kunne jeg samle på... Ver mais
Meget hurtig levering. Utrolig flotte solcellelamper, der lyser flot op om aftenen. ( de runde kupler ) Jeg bestiller gerne igen derfra. Venlig hilsen Laila.
A empresa respondeu
I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Sikke en service. Jeg havde overset en besked om levering af pakke og skrev til mailen.
Blev ringet op af Claus, som ville følge op på mine spørgsmål, med efterfølgende hurtigt svar på mail. Ja, selveste Claus Dalby ringede for at få styr på sagerne….. Det ER da virkelig god service.
Potterne jeg købte er desuden virkelig gode.

Resposta da Clausdalby
Pakken kom hurtigt, og det var nogle super smarte sneglekorns beholdere. De fungere så fint.

Resposta da Clausdalby
Jeg købte en håndfuld solcelle-lanterner for et par år siden, og den ene var i år holdt op med at oplade. Jeg fik svar på min mail om det til kundeservice efter få timer, hurtig og kompetent hjælp, let at forstå - og jeg er stadig meget glad for mine lanterner, alle virker nu, de gør haven magisk om sommeren, tak til Claus og alle omkring ham!

Resposta da Clausdalby
Jeg har netop modtaget fire lanterne med solceller til min terrasse - de er FANTASTISKE !
God hjemme side - flotte produkter- hurtig levering samt super service med god instruktion til produktet. Kan varmt anbefales!

Resposta da Clausdalby
Kanon god service, her vil jeg bestemt købe igen

Hurtig levering og god information 👏⚪️⚪️⚪️Fik de flotteste lyskugler 🤩

Resposta da Clausdalby
Kvalitetsprodukter og meget hurtig leveringstid, fantastisk🤗

Resposta da Clausdalby
Ingen problemer med noget. Så kan klart anbefale at handle hos ham!

Resposta da Clausdalby
Godt tilfreds med produktet og hurtigt levering

Resposta da Clausdalby
alt var perfekt,kom som ønsket og forventet,super opbevaring poser /tasker jeg skal have flere dejligt sted at handle yvonne

Resposta da Clausdalby
Venlig og imødekommende betjening. Positiv respons på reklamationen.

Fantastisk hjemmeside!
Jeg skulle egentlig bare have en haveslange.. men wow nogle gode råd, lækre ting til haven og nogle smukke lanterner jeg har fået bestilt nu, vi har fået tivoli i vores pergola 🤍
Og hurtig levering ikke mindst.. da jeg skulle bruge nogle ting til en fest!

Resposta da Clausdalby
Jeg har købt flere ting og får altid det bestilte i løbet af et par dage, det er super gode ting og sneglegiften virker 👍😀

Resposta da Clausdalby
Nemt at bestille fra hjemmesiden. Lynhurtig levering.

Resposta da Clausdalby
Altid en fornøjelse at handle her. Ordentlige produkter, hurtig behandling og tilpas kommunikation

Resposta da Clausdalby
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.