Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Det var 2 gang jeg brugte jer. 1 gang kom der en effitiv dame og hendes søn med en støvsuger og hvad der skulle bruges. Tydeligt at hun havde været der. Anden gang kom der en mand som gik igang. Bade... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empregados de limpeza
  2. Serviço de limpeza
  3. Serviço de limpezas comercial
  4. Serviços de limpeza doméstica

Escrito pela empresa

Hos Cleania leverer vi professionel rengøring til både private hjem og erhverv på hele Sjælland. Vi går op i kvalitet, pålidelighed og tillid – så du altid kan nyde et rent og sundt miljø.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Super søde og grundige medarbejdere der…

Super søde og grundige medarbejdere der har været og gøre rent hos os, og vi har derfor også valgt, at de skal komme igen fast hver måned. De ringede efter første besøg, for at høre om der var noget vi ønskede, de skulle gøre bedre næste gang. Super god service.

28 de março de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både rengøringen og opfølgningen efter første besøg. Vi gør os umage for netop at sikre, at alt lever op til dine forventninger – og lidt til.

Vi er glade for, at I har valgt at fortsætte med os fast hver måned, og vi ser frem til at holde jeres hjem skinnende rent fremover ✨

God oplevelse

Søde mennesker, der virkelig tager feedback til sig. Efter vores første rengøring havde vi et par småting, vi gerne ville have ekstra fokus på – og det blev løst med det samme, helt uden problemer. Siden da har alt været spot on

21 de abril de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi sætter stor pris på din feedback, både den positive og de små ting, vi kan forbedre. Det er netop sådan, vi sikrer, at rengøringen bliver helt, som du ønsker det.

Dejligt at høre, at det hele spiller nu – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang ✨

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet! 😊

God hurtig sød

6 de abril de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og servicen.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er et ældre par der bor på Østerbro…

Vi er et ældre par der bor på Østerbro og har rengøring fra Cleania hver anden uge.
Altid grundigt arbejde og et rent hjem hver gang.
Sparer os for meget tid i en travl hverdag.
Kan klart anbefales.

17 de abril de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og anbefaling!

Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med rengøringen, og at det gør en forskel i jeres hverdag. Vi sætter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde.

Vi ser frem til fortsat at komme hos jer og sørge for, at jeres hjem altid er rent og indbydende.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft privatrengøring fra Cleania…

Vi har haft privatrengøring fra Cleania hver anden uge, og det har honestly været en kæmpe lettelse i hverdagen. Før brugte vi alt for mange timer på rengøring, støvsugning og badeværelser, og det føltes som om man aldrig rigtig blev færdig.

Efter vi startede med Cleania, er det blevet meget nemmere at få hverdagen til at hænge sammen. De møder op til tiden, arbejder grundigt og efterlader altid hjemmet virkelig pænt. Især køkken og badeværelse bliver gjort ordentligt rent – ikke bare hurtigt overfladisk.

Det bedste er næsten følelsen af at komme hjem til et rent og friskt hjem, uden selv at skulle bruge flere timer på det. Kommunikation og planlægning fungerer også super nemt, og man føler sig tryg ved at have dem i sit hjem.

Hvis man overvejer fast rengøring hver anden uge for at spare tid og slippe for stressen i weekenden, kan jeg helt klart anbefale Cleania.

13 de abril de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores rengøring gør en forskel i jeres hverdag – netop det at kunne give jer mere tid og ro er en af vores vigtigste målsætninger.

Vi er også glade for, at du fremhæver både grundigheden og kommunikationen, da vi lægger stor vægt på, at det hele fungerer trygt og gnidningsfrit fra start til slut.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og holde jeres hjem rent og indbydende fremover 😊

Bedste hilsner

Classificada 3 em 5 estrelas

Det var 2 gang jeg brugte jer.

Anden gang kom der en mand som gik igang. Badeværelset og gulvene i køkken og stue var fine, men ting var blevet overset i køkkenet. Savnede damen.

10 de abril de 2026

Resposta da Cleania

Tak for din anmeldelse og fordi du har brugt os igen.

Vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med første rengøring, og at dele af den anden også levede op til dine forventninger.

Vi er dog kede af at høre, at du oplevede, at der var ting i køkkenet, der blev overset. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi har været i dialog med vores medarbejder omkring besøget, og han fortæller, at han gennemgik rengøringen med dig inden afgang, hvor alt blev godkendt. Men hvis du efterfølgende har opdaget noget, der ikke var i orden, vil vi meget gerne følge op og finde en løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan sikre, at du får den oplevelse, du forventer.

Bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i dag haft besøg af Cleania og…

Vi har i dag haft besøg af Cleania og rengøringen var meget tilfredsstillende.
Den indledende telefonsamtale afdækkede mit behov, vi indgik en aftale og nu har de også leveret.
Godt arbejde

17 de abril de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for din anmeldelse og for tilliden! 🙏

Det glæder os meget at høre, at både den indledende dialog og selve rengøringen levede op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på at forstå behovet fra start, så vi kan levere præcis det, der er aftalt.

Vi ser frem til at komme igen og fortsætte det gode samarbejde 💙

Dygtige og imødekommende…

Dygtige og imødekommende rengøringsfolk, der kommer helt ind i krogene med et smil. Mvh. Gitte og Ronnie

16 de abril de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I oplever vores team som både dygtige og imødekommende – og at vi kommer godt rundt i alle krogene.

Vi sætter stor pris på jer som kunder!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ömer og hans medarbejder har været de…

Ömer og hans medarbejder har været de sødeste og rareste. Det var skønt at have dem herhjemme, og min lejlighed var så pæn og ren – det var virkelig øje for detaljen.

11 de março de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder virkelig meget 🙏
Jeg er rigtig glad for at høre, at du havde en god oplevelse, og at lejligheden levede op til dine forventninger.

Vi glæder os allerede til næste gang 😊

Bedste hilsner,

Fantastisk stykke arbejde

Fantastisk stykke arbejde, professionelle og kompetente. God service og punktlighed er opfyldt. Kan klart anbefales.

5 de março de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for de flotte ord! 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både kvalitet, service og punktlighed.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at hjælpe dig igen! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og sød personale

Rigtig god service og sød personale. Meget tilfreds med den rengøring vi fik, kan klar anbefale det til alle.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og vores personale.

Tak for anbefalingen – det betyder mere, end du tror 💙

Classificada 5 em 5 estrelas

Simpelt hurtigt og i den grad effektiv…

Simpelt hurtigt og i den grad effektiv rengøring.
Kan 100 % anbefales.

11 de fevereiro de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Vi er glade for, at du oplevede rengøringen som både simpel, hurtig og effektiv – det er præcis det, vi stræber efter.

Tak for anbefalingen!

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, grundig og hurtig rengøring. Tak for hjælpen!

24 de janeiro de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både servicen og rengøringen. Tak fordi du valgte os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Flink ejer og god service

Man får virkelig meget for pengene. Især fordi de er meget grundige med deres rengøring.. 5 stjerner herfra

Vil helt klart bruge dem igen!

26 de janeiro de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og grundigheden – og at du føler, du får god værdi for pengene.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt dem herhjemme i noget tid

Vi har brugt dem herhjemme i noget tid, og er positivt overrasket!
Har aldrig i mit liv set så rent et hjem, som før vi fik en aftale på plads med Cleania!
Og deres kundeservice wow! Vi skulle på ferie, og vores faste aftale var pludselig i vejen, men det tog dem ingen gang en time at vende tilbage! Og prisen er sgu nok den bedste i branchen!

26 de janeiro de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I er så glade for både rengøringen, kundeservicen og fleksibiliteten – og at hjemmet aldrig har været renere 😄

Vi gør os altid umage for at være hurtige til at svare og finde løsninger, især når planer ændrer sig. Tak fordi I valgte Cleania og for de flotte ord om prisen – det sætter vi stor pris på!

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt dem i noget tid

Grundig og udførlig rengøring af både min lejligheder og mit kontor. Også fleksible ift. tid.

25 de janeiro de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med rengøringen af både lejlighed og kontor – og at vores fleksibilitet har været en fordel.
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen.

Fantastisk oplevelse!

Vi har brugt Cleania til privat rengøring og er rigtig tilfredse. Aftalen blev overholdt, rengøringen var grundig, og kommunikationen var nem og hurtig hele vejen igennem. Det var tydeligt, at der blev taget ansvar for opgaven, og resultatet levede op til det, vi havde aftalt. Vi vil uden tøven bruge Cleania igen.

25 de janeiro de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at I har været tilfredse med både rengøringen, kommunikationen og hele forløbet. Vi lægger stor vægt på at overholde aftaler og levere et grundigt resultat, så det betyder meget for os at få den feedback.
Vi ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Grundig rengøring og professionel…

Grundig rengøring og professionel service! Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Cleania😃

23 de janeiro de 2026

Resposta da Cleania

Tusind tak for de pæne ord! 🙌
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både rengøringen og servicen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for anbefalingen 😃

Rengøring i top!

Rigtig smukt arbejde og fantastisk service. Personalet er virkelig dygtige og professionelle.

28 de novembro de 2025

Resposta da Cleania

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er utrolig glade for at høre, at du oplevede både smukt arbejde og fantastisk service. Det betyder meget for hele vores team, som hver dag gør deres bedste for at levere høj kvalitet og en professionel oplevelse.

Tak fordi du valgte os – vi ser frem til at fortsætte med at holde dit hjem skinnende rent! ✨

De bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med det hele og særligt…

Meget tilfreds med det hele og særligt rigtig god service.

27 de outubro de 2025

Resposta da Cleania

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det betyder rigtig meget for os, at du er så tilfreds – især med servicen. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig, og vi er glade for, at du nu har valgt en fast månedlig rengøring. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og sørge for, at du altid kommer hjem til et rent og indbydende hjem.

De bedste hilsner,
Cleania

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais