Cleanrooms Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service som altid! En anden kunde hentede min pakke fra pakkeshoppen, hvilket endte med at blive noget rod. Da pakkeshoppen havde fået vores pakke tilbage og min mand fik hentet den, v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilling af tæpperenser foregik nemt over hjemmesiden, og da de ikke havde travlt kunne jeg hente den lidt før åbningstid og aflevere samme dag, så det passede mit program bedste. Så mega fin servi... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget fin service, bestiller den ene dag, kan afhente den næste. meget venlig vejledning.

Classificada 4 em 5 estrelas

Stor hjælp med produkter der ellers er svært tilgængelig i disse tider

Informações sobre a empresa

1. Grossista
  2. Empregados de limpeza
  3. Fornecedor de produtos de limpeza
  4. Serviço de limpeza
  5. Serviço de limpezas comercial
  6. Serviços de limpeza doméstica

Escrito pela empresa

Vi er en rengøringsgrossist, som forsøger at give vores kunder den bedste service og de bedste priser på vores egne produkter samt andre varer. Firmaet blev grundlagt i 2011. Cleanrooms ApS vil gerne være med til at aflevere miljøet i en bedre tilstand, til kommende generationer, end da vi selv overtog den. Vi vil målrettet og kontinuerligt oplyse vores kunder om, at lokale miljømæssige udfordringer kan imødegås med den rigtige vejledning og oplysning. Vi har den holdning at vi, som rengøringsgrossist, kan være forbillede og give inspiration ved at sælge grønne rengøringsprodukter. Vi mener, at miljøforbedringer tilfører værdi til omgivelserne og kunder i cleanrooms ApS. Vores mål er selvfølgelig altid at levere god kvalitet til den bedst mulige pris, men det er i lige så høj grad at være fleksibel i den grad, at vi altid er klar til specialopgaver eller ønsker, der ligger ud over vores standardprodukter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Årets bedste kundeservice oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg lejede en damprenser hos Cleanroom og personalet var helt igennem søde og hjælpsome. Jeg fik vejledning i at få de pæneste fliser tilbage efter en del kalk.
Tilmed fik jeg en sms fra Virksomheden om at de havde en bil i nærheden og ville komme forbi for at hente maskinen retur, så jeg ikke skulle kører den lange vej retur (2 timer), enorm betænksomt og top top service. Det høje serviceniveau havde jeg slet ikke forventet. Så 5 store stjerner herfra :-)

3 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service som altid!

Fantastisk service som altid!

En anden kunde hentede min pakke fra pakkeshoppen, hvilket endte med at blive noget rod. Da pakkeshoppen havde fået vores pakke tilbage og min mand fik hentet den, var den nærmest totalskadet. Men fik tilsendt en ny pakke fra clean rooms, som jeg varmt anbefaler til alle. ❤️

God dag til alle derude!

25 de abril de 2025

Leje af tæpperenser

Super service!
Jeg fik en god instruktion på betjening af maskinen, og den blev endda båret ud i min bil 👌
Maskinen fungerede perfekt og jeg er så glad for resultatet.
Vi kommer helt sikkert igen!

30 de outubro de 2023

Servicemindet og fleksibel

Bestilling af tæpperenser foregik nemt over hjemmesiden, og da de ikke havde travlt kunne jeg hente den lidt før åbningstid og aflevere samme dag, så det passede mit program bedste. Så mega fin service.
Og tæpperensen tog alle gamle pletter fra to små børn i sofa, så alt i alt en god oplevelse.

9 de outubro de 2023

Tæpperenser

Jeg lejede en tæpperener der virkede godt til mit formål, personalet var meget profesionelle og yderst hjælpsomme. Her kommer jeg gerne igen 😄

28 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vild god service og vejledning!

Kan på det varmeste anbefale alle at leje en tæpperenser hos Cleanroom. Super service og vejledning. Maskinen er nem at betjene og efterlader tæpperne som nye!
Vi kommer helt sikkert igen:-)

7 de julho de 2023

Hurtig levering. Super service

4 de junho de 2020
logótipo da Cleanrooms

Resposta da Cleanrooms

Hej Joan

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du havde en god oplevelse. :)

Cleanrooms ApS

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais