Cleanspot.dk Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Limpeza de janelas
  2. Empregados de limpeza

Escrito pela empresa

Din partner indenfor rengøring og vinduespolering

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

De reagere ikke på henvendelse.

Har en aftale med Cleanspot, men kan simpelthen ikke ringe dem op ffor at aftale nærmere. Har ventet som nr. 1 i køen i 15 min. Flere dage i træk.
Er de lukket ned eller hvad sker der?
Det virker uprofessionelt.
Har så lige hørt fra anden side at de er gået konkurs. Måske det var noget de skulle orientere deres kunder om inden de sender sms’er ud om kommende besøg

1 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Telefonisk har jeg fået lavet et tilbud…

Telefonisk har jeg fået lavet et tilbud på vinduspudsnings til mine forældres hus! Meget venlig/sød medarbejder jeg snakkede med som gav mig et kanon godt tilbud i forhold til andre steder!. Super god telefonisk service. Nogle af mine kolleger bruger dem til vinduspudsnings af deres hjem, og anbefaler dem i høj grad! Ser meget frem til at få besøg af dem og få de flotteste vinduer!

25 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Så gode oplevelser hos jer 😀

Skønne drenge som kommer og pudser! Altid glade og bringer dejlig stemning 😀
Altid gode oplevelser, og godt system med god kommunikation, hvis der noget man er i tvivl om😀! Bliv ved med det😀

6 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kaotisk !

Virkelig en rodebutik.. alt går galt på deres kontor, de bliver ved med at stille de samme spørgsmål, de forstår ikke simple svar som 'det er en forudsætning for vores aftale, at I kan pudse inde på onsdage eller andre hverdage inden kl. 8.30' - De svarer "vi kan komme på fredag kl. 10.30" arrrghhh
Når jeg så skriver endnu engang, det skal være onsdage eller før 8.30, så svarer de kun på hvornår de kan pudse ude.. hvis man kun skal have pudset ude, kan firmaet være hvem som helst. Det krævede ca 10 mails at få dem til at forstå, at vi er på arbejde efter kl. 8.30.
De sender forkerte regninger, de sender en vinduespudser ud 14 dage efter seneste pudsning selvom aftalen er hver 4.uge og på trods af, at jeg afmelder med det samme jeg får SMS'en, så kommer de alligevel og pudser.. de siger, at jeg selvfølgelig ikke skal betale for pudsningen, men sender alligevel en regning og en rykker, og nu har jeg betalt den. Virkelig irriterende.

14 de setembro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais