Jag är verkligen nöjd med min flyttstädning! Det var lätt att få kontakt och boka tid. Männen som kom och städade var väldigt trevliga och utförde ett jättebra jobb. Att de dessutom kom en stund innan... Ver mais
Smidigt att boka via hemsidan, så det får dem plus för. Flyttstädningen i sig var inte tillräcklig. I köket var städning av ugn, plåtar och galler väldigt dålig. Samtliga golv i hela lägenheten v... Ver mais
Bokat visningsstäd. Denna är lika bra utförd som en söndagsstädning av mig och frugan på max 2h. Förstår ingenting. Två pers var i huset en hel dag och gjorde i princip inget annat än det mest grundl... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
VARNING!!! Boka något annat städbolag!
Började med att jag skulle släppa in städpersonalen i min lägenhet kl 08.30. Dem ringer 08.31 och säger att dem kört till fel adress och att dem kommer 15 min senare. JAG får ringa dem efter 30 min då dem fortfarande inte kommit. Dem svarar då att dem precis är utanför. Jag går och öppnar och dem går runt och kollar i lägenheten, sen går till sina bilar och hämtar städsaker. Jag måste åka till jobbet då jag redan är 30 min MER sen till jobbet än vad jag sagt då dem var sena. Lämnar nycklarna och säger att dem kan kasta in dem i brevinkastet när dem är klara.
När jag efter mitt jobb ska in till lägenheten för att hämta nyckeln ser jag att dem repat ena köksbänken.
Blir superledsen och är redan så stressad efter flytt och allt som ska göras vid flytt så mår så dåligt över detta.
Försöker ringa dem 2 dagar efter men dem svarar inte. Mailar dem allt som hänt och frågar hur dem ska kompensera både bänken och att jag kom 35 min senare till jobbet FÖR ATT DEM VA SENA.
Dem svarar några dagar senare att dem inte tar på sig något av detta och säger massor av bortförklaringar. När jag sedan svarar och säger att det inte alls är så dem säger (dem ljuger och säger bland annat att dem ringde innan tiden och sa att dem va sena. Jag har ju bevis när dem ringde) och att det inte va dem som repat bänken (fast jag var inne i lägenheten innan dem kom och då var där inga repor).
Sen dess har dem inte svarat på mitt mail.
Detta är så oseriöst och under all kritik!!
Inte städat bakom spis, missat damm. Betalade extra för balkong, men den hade dom inte städat alls. Detsamma med badrummet.
Bokat visningsstäd.
Denna är lika bra utförd som en söndagsstädning av mig och frugan på max 2h. Förstår ingenting. Två pers var i huset en hel dag och gjorde i princip inget annat än det mest grundläggande (ärligt talat inte ens det då det var ”not on the checklist”) Det som är utfört var inte särskilt bra gjort heller (förutom fönster) Kan tycka att man kan döpa om det till ”städ basic” eller något och sänka priset rejält. Då blir man iallafall inte besviken. 9681:- kostade kalaset. Städa själv istället för det kommer du ändå behöva göra efter att de är klara. Undvik!
Första intrycket var smidig bokning och bra pris men där slutar det positiva. När jag bokar godkände jag priset på 2500 och när jag fick fakturan va den uppe på 3.300.
Jag ringer då upp kundtjänst och får prata med Erik som förklarar för mig med en otroligt syrlig attityd att det stod minsann KLART & TYDLIGT i avtalet att det kostar 795:- extra för helger (hade ärligt missat det samt att jag önskat tisdag 30/12 som första val, måndag 29/12 som andra val samt 28/12 som sista val. jag blir då lite tyst & han fortsätter ”ah och sen bokade du balkong för 275:- extra mendet godkänner du ELLER?” Med super nedlåtande ton. Jag undrar då om det verkligen inte finns möjlighet att få ett senare datum då jag inte får tillgång till min andra bostad förrens 2/1, får då svaret ”haha ah du, folk som fått dessa datum såg till att boka i tid för mer är 6v sedan.
Börjar bli frustrerad och påpekar vilken ”fantastisk” läs usel service som utges och han svarar med att han bara försöker hjälpa mig.
Jag-Okej så fanns det datum senare?
Han- jag har faktiskt precis kommit till jobbet så om du bara lugnar dig nu lite ska jag kolla.
Jag: Kan jag kanske bara avboka istället?
Han: aha så nu vill du inte boka då eller? Men okej du kan få det för 2900.
Jag: nja alltså datumet passar mig egentligen dåligt, har ingenstans att bo / förvara saker & två katter i flera dagar.
Han: 2600?
Jag: ah men då får du skicka en bekräftelse på det direkt.
Dagen efter ser jag bara hur ett osparat nummer ringer mig 4 ggr under tiden jag e upptagen i telefon. Kollat upp numret på swisch och då är de tamejfan Erik från sin privata telefon som sedan messar mig att jag måste betala fakturan idag!
Där var det för många röda flaggor, gick in och kollade recensionerna, avbokade direkt.
Känns oseriöst och när man bokat flyttstädning så är det för att SLIPPA problem inte få fler och dessutom betala för det.
Erik borde gå en service/kundhanteringskurs.
Håll er långt borta.
Inte ordentligt städat, golvet var inte moppat eller överhuvudtaget dammsugat, ena toaletten hade de inte ens varit inne på.
De var 2h sena vilket de skickade SMS om kl 01 på natten.
Försökte ringa och reklamera städningen men i stort sätt omöjligt att få tag på någon när man till sist kommer till Erik är han så otrevlig och oförskämd så jag till sist fick säga till honom.
Efter många om och men kom de tillbaka och städade igen. Det blev okej men inte som man förväntat sig av en städfirma.
För egen skull, anlita någon annan eller gör det själv.
Trevlig städ personal super proffs på flytt städ rekommenderar dessa starkt så noga och duktiga tveka inte och ta dom på flyttstäd
Skulle gett minus stjärnor om jag kunnat.
Stämt av att jag skulle överlämna nycklar vid lägenheten 8.30. Runt åtta ringer de mig och meddelar att de är där runt 10. Jag börjar jobba kl 10, så de får köra förbi mitt jobb och hämta nycklarna när jag har kunder i butiken.
Städningen är under all kritik - duschen är inte avkalkad och golvbrunnen i duschen är ej hanterad. Det är damm, fläckar och smuts på i princip alla ytor. Förstår inte var de har städat då det inte ens ser ut som att de torkat av med trasor någonstans.
Vi bokade städningen i syftet att kunna flytta in i vår nya lägenhet och slippa städa - vi har nu betalat en massa pengar och fortfarande fått städa. Man kan reklamera så kommer de dit inom tre dagar och städar igen, men då vi har flyttat in och inte ut så vill vi inte leva i smuts och har därför städat. Ringde kundtjänst och blev omedelbart bemött med en otroligt otrevlig och översättande ton. Lät också som att svaret han gav mig var inövat så det är antagligen inte första gången de gör såhär. I slutändan fick vi ingen kompensation över huvud taget. Otroligt oprofessionellt och rentav ett scam till företag. Väldigt tråkiga pengar att lägga för en redan fattig student. Hoppas de går i konkurs.
Mycket märklig erfarenhet! Fick panikmeddelanden från städaren om att jag måste komma och stänga alla fönster för att de inte kunde det! Vissa fönster inte putsade utifrån och sen blev det tilläggsdebitering för att det var ”dubbelfönster”, dvs priset som lämnats var för typ englasfönster eller liknande.
Fick uppgift om tilläggsbelopp för detta och orkade inte bråka. Idag kom fakturan plus en uppmaning om att betala omgående för annars skulle de skicka den till Kronofogden!!
SÅ OSERIÖST - rekommenderar INTE!
Slutbesiktning kommer inte att gå igenom om man hyr detta företag. Spis, kyl, tvättmaskin, luckor och fönster var ej rengjorda. Det var endast 1 person som städade, vilket känns udda från mitt perspektiv.
Vid kontakt vägrar företaget hjälpa till att lösa städningen samt att ge någon form av kompensation. Skam varning på detta företag!!
Flyttstädningen var väldigt dåligt genomförd då endast golven var rena. Allt annat var otroligt smutsigt och innebar att vi själva fick städa allt i lägenheten. Jag har full förståelse för att det ibland blir fel eller att man missar men anledningen till min dåliga recensionen är att de inte tagit ansvar för missen och inte svarar när jag försöker kontakta.
Rekommenderar absolut inte!!
Smidigt att boka via hemsidan, så det får dem plus för.
Flyttstädningen i sig var inte tillräcklig. I köket var städning av ugn, plåtar och galler väldigt dålig. Samtliga golv i hela lägenheten var under all kritik.
Städaren dök ej upp i planerad tid utan hörde av sig 30 min innan den bokade tiden och meddelade att ankomst inte skulle ske förens om 1,5h.
Vid prat med kundservice (erik) så var han relativt otrevlig och endast en liten ynka kompensation på 200kr gavs.
Rekommenderar inte detta företag eller dess städare.
Väldigt missnöjd med visningsstädningen som ufördes i min lgh. Knappt städat balkongen där löv, spindelväv och smuts finns kvar. Smutsiga lister. Struntat helt i att rengöra ett av rummen. Badrummet har de förmodligen bara torkat av för kalkrester finns kvar och väggarna är precis lika smutsiga som innan. Mejlade företaget och sa att dom fick komma tillbaka och göra rätt för sig. När städaren kom tillbaka var det mest ursäkter, det verkade som att han inte hade någon aning om vad som faktiskt ingår i deras ”visningsstäd”. Efter återbesöket så var jag fortfarande inte nöjd men orkade inte fortsätta hålla på så slutade med att jag städade själv istället där dom hade missat.
Sammanfattningsvis extremt oseriös städpersonal. Det enda positiva va telefonkontakten inför bokning och att det lyckades rengöra köket och alla fönster på ett bra sätt. Men kommer absolut inte anlita detta företag igen.
Efter städning så missade städfirman att städa toaletten och balkongen, köksfläkten och tvättmaskinen. Efter påminnelse så gick dem tillbaka och städade inte och gav ursäkter. Jag trodde dem städade så hyresvärden gick tillbaka och såg att dem missa. Påminnde igen, de städade balkongen men struntatde i resten. Litade inte på dem så gick tillbaka och städade och fick godkänt. Får betala nu 600kr för att hyresvärden var tvungen att göra en 3:e besiktning. De får 2 stjärnor att dem ändå hjälpte mig städa och sparade tid. Men hade gärna fått rabatt men supporten svarar inte på mail och har försökt ringa nu i 2dagar. Rekommenderar inte!
Numera ”Cleanwork” är den överlägset sämsta städfirman jag någonsin använt. Har flyttat ett par gånger senaste åren och jag har aldrig varit i närheten av så besviken och arg som när jag kontrollerade städningen. Jag hörde av mig till de och fick en reklamation men helhetsintrycket är totalt värdelöst. Damm på lister, kalk i badrum, köksluckorna har nog bara torkats av med en torr pappershandduk för de är precis lika smutsiga som innan, smuts på köksfläkt, damm kvar i torktumlare, fläckar kvar på golvet. Ja listan kan säkert göras längre, om man ska göra en flyttstädning så behöver man skrubba för att smuts ska gå bort, det är något som personalen på Cleanwork inte har tid eller lust att göra. Uruselt.
Hade avtalat att städfirman skulle vara på plats 08:00. Personen dök upp 09:40. Och var chockad över hur STOR lägenheten var. Rengjorde även lägenheten med bilvårdsprodukter samt jag även fick hjälpa till att städa. Tog 1 timme innan han började städa för han var upptagen med att ta kort på att de var jätte smutsigt på vissa ställen. Fick även prata med städarens chef, då han först i princip vägrade börja städa lägenheten. Han blev utskälld av sin chef på arabiska. När han var färdig så ville han att jag skulle skicka till hans chef att han var jätteduktig och gjort ett bra jobb. Vilket man kan undra över hur deras arbetsförhållanden är överlag. För ett sånt jobb jag blir förvånad över att dem åtminstone inte var två. Med tanke på att jag själv dessutom fick hjälpa till att städa som sagt. När jag försökte få tag på någon på CleanWork så fick jag inget svar jag blev klickad och undrade vad detta var för bluff företag.
Ovanpå detta så har även CleanWorks ägare tagit kontakt med en person i min närhet för att försöka få tag på mig gällande fakturan. Rentav stalking beteende. Varsågod skicka den till inkasso, för den kommer jag bestrida.
De hade tid att klämma in vårt flyttstäd 1,5 dag innan då annat bolag avbokat. De va trevliga och flexibla då flyttbolaget. Mycket nöjda!
Riktiga skojare på detta företaget.
Dyker inte upp i tid när dem lovar, respekterar inte andra människors tid.
Fullföljer inte sitt arbete och tar inget ansvar för sina missar i städet.
Personal som varken pratar svenska eller engelska som man kan ha dialog med. Rekommenderar inte någon att anlita detta företag för ert städ.
Eftersom det tog mer än 7 dagar innan besiktningen gällde inte garantin längre. vilket innebar att jag och min fru fick lägga 4 timmar på att göra klart det dom skulle gjort, toalettstolen var inte rengjord, i bälgen till tvättmaskinen låg en massa smuts + en tändare, det var inte rengjort bakom elementen, fläktkåpan, under kylskåpet ovanför draperistången i badrummet, fläktkåpan och dom hade slarvat med samtliga fönster. så om Ni funderar på att använda Cleanwork se till att besiktiga själva innan garantin går ut
Dömande och riktigt vidriga i sättet dem pratar. Är en rullstolsbunden ensamstående tjej med kroniska sjukdomar som gör det oftast omöjligt för mig att ens gå på toa själv, så för mig var det jag hade gjort riktigt bra med tanke på mitt hälsotillstånd. Men som sagt dem fick mig att känna mig värdelös och att allt jag gör suger och att jag inte förtjänar att finnas. Personen jag hade kontakt med på företaget heter ”Erik”. Sen får jag en faktura på en helt orimlig summa på ett arbete som inte utförts. Anledningen till att jag inte klarat av att göra en reklamation eller anmäla är att sättet dem behandlat mig på fick mig att vilja ta mitt liv samtidigt som stressen över att jag hade 2 dagar på mig att flytta fanns kvar. Även nu när jag pratade med dem fick dem mig att vilja ta mitt liv och att jag inte förtjänar att finnas
The landlords were very impressed with the quality of the clean. So much so they asked for the company's name so they could recommend them to other tenants. Thank you for the excellent work

Resposta da NC Flyttstädning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.