Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de soluções de e-Commerce

Cleen is een Belgische webshop die focust op het aanbieden van duurzame, alledaagse producten die goed zijn voor de gezondheid en het milieu. Cleen staat voor clean & green: goed voor jezelf én de planeet. Vanuit een passie voor eenvoud en esthetiek biedt Cleen een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat zowel functioneel als stijlvol is. Geen massaconsumptie, maar kwalitatieve producten die blijven meegaan, zoals herbruikbare waterflessen, natuurlijke verzorging en huishouditems die het dagelijkse leven makkelijker, gezonder én milieuvriendelijker maken. Onze missie is om duurzame gewoontes eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen, zonder in te boeten op kwaliteit of gebruiksgemak. We geloven dat kleine aanpassingen een groot verschil kunnen maken en willen een betrouwbare bron van inspiratie zijn. Daarom zetten we in op producten met een lange levensduur, minimale verpakking, zuivere, transparante bestandsdelen en een eerlijke herkomst. Cleen werkt enkel samen met Europese partners en leveranciers die dezelfde waarden delen. Veel van ons gamma is bijgevolg veganistisch, cruelty-free, handgemaakt en/of gecertificeerd. Bij Cleen hebben we veel aandacht voor onze community en klanten. Heb je een vraag, feedback of suggestie? Aarzel niet om ons rechtstreeks te contacteren!

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

9 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

4,3

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Top wasstrips

Ik kocht er enkele maanden geleden wasstrips en ben er heel tevreden van. Ruiken ook super fris!

31 de julho de 2026
Opinião espontânea

Betrouwbare nieuwe goedkope webshop

Betrouwbare webshop, small business, met zeer schappelijke prijzen. Prijzen online vergeleken bij verschillende webshops en deze kwam er het goedkoopste uit. Mooi verpakt en snelle verzending. Zeer tevreden!

6 de outubro de 2025

aanrader!

de online verkoop verliep heel vlot, de webshop is mooi voorgesteld en alle producten worden grondig beschreven

18 de outubro de 2025

Top!

Mooie kwalitatieve producten, duidelijke uitleg en snelle verzending. Top! Ik bestel opnieuw

6 de outubro de 2025
Opinião espontânea