Climatemasters Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed adviesgesprek met duidelijke uitleg. Monteurs hebben in uur tijd het IR paneel netjes gemonteerd. Ook hier duidelijke uitleg. Paneel werkt prima. Zeer tevreden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie panelen, aangename warmte, economisch. En… ondanks een klein, onvoorzien euvel bij de installatie werd het besproken, opgelost en correct afgehandeld. Tevreden klant! Dirk VM

Classificada 4 em 5 estrelas

Onze zolder is in Corona tijden een werkplek geworden. Er was nog geen verwarming. Via internet het bedrijf Climate Masters gevonden die al snel langskwamen om de ruimte te bekijken en te meten. Aan d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zowel de binnendienst als buitendenst hebben goed werk geleverd. Qua planning liep het perfect, de afstemming en communicatie echt top. Meedenken in wensen en mogelijkheden. De mensen van Climate Mast... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro

Verkoop en montage van infrarood verwarmingspanelen

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

80 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn en vakkundig bedrijf.

Afgelopen maart 2023 zijn er bij ons op zolder en het kantoor op de eerste verdieping infrarood panelen geplaatst. Zeer goede uitleg gehad van Douwe over de plaats de grootte en werking van de panelen. De showroom aan huis in de bus. Zeer tevreden, heerlijke warmte. Daarom hebben we besloten om de douche en bijkeuken ook van infrarood panelen te voorzien. Elke ruimte een eigen thermostaat, zeer praktisch. De montage is in overleg met ons vakkundig uitgevoerd en ziet er netjes uit. Ze reageren heel adequaat en komen de afspraken na. Laat de winter maar komen, wij zitten er warmpjes bij en is tevens een zeer goed alternatief om van het gas af te geraken.

Fam. de Vust Noord-Scharwoude

9 de outubro de 2023

Uitstekend bedrijf

Prima personeel, goede uitleg. Nemen de tijd voor je. Houden zich aan de afspraken. Vorig jaar infrarood panelen laten plaatsen. Bevalt uitstekend, dus besloten om ze er op de slaapkamers ook te plaatsen. Prijs / kwaliteit uitstekend.

5 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Comfortabel en goede vervanging van radiatoren.

Climate Master heeft vorig jaar drie platen in de woonkamer geïnstalleerd. Comfortabel, alleen warmte op de door mij gekozen plek, energiezuinig en fraaie uitvoering. Ben er zo blij mee dat ik besloten heb om er ook nog twee in de rest van mijn huis te laten plaatsen.
Vakkundige montage, afspraken worden bevestigd en stipt nagekomen.

30 de agosto de 2023

Goede advies

Goede advies
2 monoblock aircos laten plaatsen
Goede monteurs ondanks dat het ff tegen zat
Alles ook netjes opgeruimd
Zeker dit bedrijf aan te bevelen

31 de julho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Wij zijn blij met de infrarood panelen

De afspraak voor informatie werd snel gemaakt. Het plaatsen ging ook vlot. Toen bleek dat het paneel in de overkapping niet goed was geplaatst is dat aangepast.
Wij zijn tevreden over het bedrijf en blij met de panelen, het werkt goed.

22 de março de 2023

Tevreden!

We kregen deskundig, vriendelijk en persoonlijk advies. Zowel het adviesgesprek als de levering en montage werden snel gepland. Ook over het product (handdoekdroger in badkamer) zijn we zeer tevreden: het ziet er mooi uit, geeft aangename warmte, is eenvoudig te bedienen en verbruikt weinig.

1 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben infarood panelen laten…

Wij hebben infarood panelen laten plaatsen in onze Chalet
De bevestiging zijn netjes gedaan .De mensen waren heel vriendelijk goede uitleg .
Een paneel was niet goed , maar naar een week netjes vervangen
Wij zijn er heel blij mee

12 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, uitleg, goede montage, goede infrarode panelen. Men denkt mee omtrent montage en verdeling.
Vandaag wederom panelen besteld, goede ervaring met infra rood. Gezonde warmte, vrij snel op temperatuur.
Comfortabel en er wordt hierdoor geen gas gebruikt.

6 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer gelukkig met de panelen!

Wij zijn zeer gelukkig met de panelen!
Wij waren op zoek naar verwarming op onze werkkamers en in de badkamer.
De panelen doen wat ze moeten doen helemaal top.
CV staat nu nauwelijks meer aan.
Compliment voor de installateurs die echt met je meedenken.

4 de novembro de 2022

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Ook na plaatsing kan je met al je vragen terecht. En de panelen bevallen prima, lekker warm. Wij zijn dankzij deze panelen nu van het gas af in ons appartement

26 de outubro de 2022

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle reactie, goede producten, personeel en service.
En...de infrarood panelen bevallen uitstekend.

24 de outubro de 2022

Blij met de aanschaf van 2 infraroodpanelen voor woonkamer

Eerste contact met Climatemasters gaf direct vertrouwen. Douwe kwam langs bij het oriëntatiegesprek waarbij de ruimte werd opgemeten om te bekijken welk paneel geschikt zou zijn. Hij had een showroom-bus mee waarin je een aantal soorten panelen kon bekijken. Montage-afspraak ingepland en de monteurs werkten netjes en vakkundig bij het installeren. Ik ben zeer blij met de keuze voor de infraroodpanelen. Ik beveel Climatemasters van harte aan. Ze hebben een goede kwaliteit panelen en hanteren een nuchtere aanpak met daarbij het principe van afspraak is afspraak.

8 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Een warm welkom voor infrarood verwarming

Vandaag Douwe op bezoek gehad voor een vrijblijvend gesprek. Wij waren op zoek naar bijverwarming boven bank. Wij hebben vloerverwarming.
Zeer goed advies gekregen door Douwe, die zeer vertrouwd en deskundig is.
Vandaag dus 1 paneel besteld wat aan plafond wordt bevestigd. Na montage zal er nog een review komen.

23 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Climate Masters denkt in oplossingen.

Van het gas af door infraroodpanelen van Climate Masters.
Goed en leuk gesprek gehad met Douwe die ons goed advies kon geven en hierop direct de order tot plaatsing van 7 panelen, verdeelt over begane grond en douche, gegeven.
Kort voor plaatsing wilde we 2 panelen veranderen en dit werd zonder problemen opgenomen en voor een schappelijke vergoeding de meerprijs verrekend.
De monteurs waren op tijd ondanks de afstand, en in overleg met ons werden de panelen vakkundig gemonteerd door Brian en Daan.
Door Rob werden de nodige aanpassingen in de meterkast gedaan, zelfs nadat bleek dat de oude groepenkast vervangen moest worden werd dit in goed overleg besloten. Tegen kostprijs voor de nieuwe groepenkast en gratis montage.
Keurig en zeer schappelijk. Hulde
Dit alles is op een zeer kundige wijze gemonteerd.
Nu nog wachten op de winter, ben zeer benieuwd.
Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
Climate Masters is een bedrijf die met je meedenkt en
niet gelijk het uiterste uit de kan wil halen.

Fam. Waardenburg.

25 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij wilden al vroeg van het gas af…

Wij wilden al vroeg van het gas af verleden jaar , maar wat voor alternatief moesten wij dan nemen.
Wij hebben het één en ander onderzocht en er naar gekeken
Wij waren er snel overeen dat wij geen warmtepomp buiten aan de muur wilden hebben en de reden is dat wij niet de hele dag dat gebrom van de warmtepomp willen aanhoren als je in de tuin zit.
Dus hebben wij ons laten voorlichten door Climate Masters. Climate Masters kwam met een auto die ingericht was als een kleine showroom. Na het te hebben gezien zijn wij binnen verder gaan praten.
Maar waar het mij omging is dat ik geen herrie er van wil hebben en het moet een behaaglijke warmte geven.
Climate Masters vertelde dat zij dat in de kamer gingen nameten waar de infrarood verwarming het best kon hangen , aan het plafond of aan de muur. In de douche hebben wij een infrarood paneel hangen en met die voordeel dat de muren en plafond niet meer vochtig worden en waardoor je geen schimmels meer krijgt , mits de infrarood verwarming dan wel aanstaat.
In het kort , ik ben tevreden met ons zeven infrarood verwarmings panelen.
Climate Masters, jullie vriendelijke dank ,
Willem de Feber.

26 de junho de 2022

Een aanrader

Op zoek naar een andere mogelijkheid om van het gas af te gaan, zijn we uitgekomen bij climate Masters. We zijn heel erg tevreden over het hele proces van aanvraag tot en met installeren.
Vriendelijk, vakbekwaam en betaalbaar. Ook qua service leveren ze.
Wij zijn dik tevreden.
Een aanrader

7 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden reeds infrarood panelen

Wij hadden reeds infrarood panelen, en onze ervaringen waren niet zo denderend hiermee, vandaar dat wij, na verschillende recencies te hebben gelezen, contact hebben opgenomen met Climate Master, een beetje huiverig gezien onze eerste ervaring. Het werd een warme douche, er werd snel een afspraak gemaakt en ook de offerte werd snel gemaakt, uiteraard verwacht je niet dat de panelen dan ook snel geplaatst worden, maar de wachttijd viel reuze mee, de installatie ging vlekkeloos en er was een duidelijke uitleg. We hebben ons huis nu bijna gasloos, dankzij Climate Masters, positief punt is dat we in elke ruimte nu zelf de temperatuur kunnen bepalen, dus geen centrale CV.

29 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Een aantal weken geleden kreeg ik naar…

Een aantal weken geleden kreeg ik naar aanleiding van mijn aanvraag een bezoek van ClimateMasters. Ik kreeg tijdens dit huisbezoek een goed advies. Direct heb ik er twee besteld en offerte getekend. Een week later dacht ik laat ik er eerst 1 proberen. Wat een service, ik mocht de wijziging gewoon doorvoeren. TOP!

Afgelopen week heeft een medewerker van ClimateMasters het infrarood paneel geïnstalleerd. Keurig een stofzuiger om het gruis direct op te vangen. Alles keurig gemonteerd en erg tevreden met de warmte in mijn huis. Dank!!

28 de março de 2022