Leia as opiniões dos outros
Clio sigma balls her er der en finurlig opskrift på mormors karrysuppe Ingredienser ▢ 8 dl hønsebouillon ▢ 3,5 dl piskefløde ▢ 4 sto... Ver mais
Hejsa Clio, Jeg har haft en super dårlig oplevelse med jeres diktater. Jeg er ked af at sige det, men, jeres kære medarbejder som diktere ordnerne snakker, ikke, dansk. Så simpelt. Jeg fik en rin... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Pippi langstrømpe 45
Hvad hvis vi i stedet for at kalde det clio.com kaldt vi det freakio.cum og i stedet for at læse kedelige tekster fik vi den i nummien hver gang vi åbnede hjemmesiden :-)
jeg fik stød og pisk fra min computer…
jeg fik stød og pisk fra min computer hvert gang jeg svarede forkert for Clio har hacket min computer og gjort sårn den giver mig pisk og tæsk
IK ANBEFALET
da jeg lavde en opgave forkert kon der…
da jeg lavde en opgave forkert kon der 99.000 sorte mænd der boldede hård i NUMSEN og kande mig berit
KAN IKKE ANBEFALE
Clio sigma balls
Clio sigma balls
her er der en finurlig opskrift på mormors karrysuppe
8 dl
Salt og peber
250 g
rejer, drænet vægt
▢
Lidt creme fraiche og forårsløg til topping
Sådan gør du
Varm olien og svits alle grøntsgerne af.
Tilsæt karry og gurkemeje og lad dette svitse med et par minutter.
Æad til sidst tomatkoncentraten svitse med et minuts tid, og hæld derefter bouillon og fløde på.
Lad retten simre til grøntsagerne er møre, ca. 30 min.
Blend suppen glat og smag til med rigeligt citron, salt og peber.
Top suppen med creme fraiche, rejer og grønt.
jeg vil hellere dø end gå in på cilo >:(
Hjemmelavet Burger – opskriften med perfekte bøffer & burgerboller
Burgerbøffer
500 g. oksekød – gerne friskhakket og 10-12%
5 kiks tørre kiks fra fx Bisca, som bruges til ost, ikke dem med creme i - hedder Cream Crackers/Biscuits
0,5 tsk chili
En sjat fløde
Hjemmelavede burgerboller
3 dl sødmælk
50 g gær
1/2 kg hvedemel – skal det være lidt sundere erstatter du halvdelen med en eller anden slags grovmel
Ca. 1 tsk fint salt
1 spsk sukker
30 g smør
Æg til pensling
Sesamfrø
Tilbehør
Sprød iceberg
Syltede agurker - rå agurk i burgere er for børn
Skivet tomat
Bacon – og det er ikke her vi sparer penge.
Ketchup – Heinz for Guds skyld and you know it :)
Burgerbøffer
Bland hele molevitten og lad gerne farsen stå en times tid på køl, knus kiksene i farsen - believe me it works!
Form 4 bøffer – husk at hakke dem let med en kniv på hver side (så de ikke krymper sammen til en bold).
Grill bøfferne over kul eller steg dem i lidt olie på en grillpande.
Et par minutter før de er færdige kan du smide en skive eller to af din yndlingsost på (chedar kan anbefales:).
Burgerboller
Bland gæren i den håndvarme mælk og tilsæt mel, salt, sukker og smørret, som skal være blødt.
Ælt dejen meget grundigt igennem, (cirka 10 minutter) eventuelt på røremaskinen med dejkrog.
Kom dejen i en melet skål, dæk den til og sæt den til hævning i stuetemperatur i cirka halvanden time.
Del dejen i 6 stykker og form dem til boller
Læg dem til efterhævning på en bageplade i en halv times tid.
Bollerne pensles med pisket æg, drysses med sesamfrø og bages i en 200 grader varm ovn i cirka 15 minutter.
Noter
Så er der bare tilbage at bygge burgeren og servere med pommes eller blancherede nye kartofler, som efterfølgende er stegt på panden med friskhakket rosmarin og timian til.
opskrift på top lækre grødboller
INGREDIENSER
150 g ølandshvede
250 g tipo 00 hvedemel
Lidt havregryn til pynt
Det hele begyndte
Det hele begyndte, med at min lære kom ind og sagde at vi skulle rejse gennem tiden. Men min bedste ven Willum tog tilbage til 1945 og stoppede Hitler fra at dræbe sig selv. Da han kom tilbage var alt kaos. Hitler var præsident over hele verden, og alt var dårligt. Men så var jeg glad fordi, min lærer dræbte Hitler med et kanonskud 😊
VH mig.
groningen til jeg ikke kan lige piger
det har er groningen til jeg ikke kan lige piger det er
jeg er i en klasse men der er ikke salig mage drage
i min klasse og der for er der mage piger i min
klasse men der er for mage til at vejle men det er ikke
groningen til jeg ikke kan lige piger men det er fordi
var i gang med min sidste opgave og jeg er ikke
salig god til clio men så komme 6 noner piger
som om det er en ainme og de jagtet i hele mit hus
og det er der for jeg give clio 0 stjerner
lækker vegetar lasagne opskrift
Opskrift
Vegetar Lasagne
En lækker smovset Vegetar Lasagne er en genial måde at få spist en masse dejlige grøntsager på, og selv om man godt kan lide kødretter også, så er det også rart at snuppe et par dage uden kød i løbet af ugen eller indimellem.
Min opskrift på vegetar lasagne kan snildt serveres for alle. Både de der mener, at de ikke er begejstret for vegetarretter og for dem der ikke er begejstret for hverken champignon eller for alt for meget grønt i maden … Herhjemme kalder jeg den blot lasagne og så er der faktisk ingen, der opdager, at den er meget anderledes end min klassiske opskrift på lasagne, bortset fra at der er flødestuvet spinat i denne grøntsagslasagne – og det er alle herhjemme i forvejen vilde med.
Tid i alt3 timer
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde
Lasagnesauce
Sauter løg i en gryde med olie ved middelvarme, til de er klare og bløde.
Skru op for varmen, kom champignoner i og rør godt igennem.
Kom alle de andre ingredienser til lasagnesaucen i gryden og lad det simre i minimum 1 time ved lav varme. Jo længere tid, jo mere cremet og lækker bliver saucen. Rør jævnligt og tilføj grøntsagsbouillon, hvis det er nødvendigt. Smag til med salt og peber.
Spinatfyld
Tilbered spinatfyldet, når lasagnesaucen har simret færdig.
Sauter løg og hvidløg på en pande med olie, til løgene er bløde. Tilsæt frossen spinat og kog op, til spinaten er tøet op. Hæld overskydende væde fra. Tilsæt basilikum og fløde. Smag til med friskrevet muskatnød, salt og peber.
Mornaysauce
Smelt smør i en gryde og pisk hvedemel i til en melbolle. Pisk derefter langsomt mælk i, til alt melet er opløst og saucen er jævn. Kog den igennem og kom mere mælk i hvis nødvendigt.
Når saucen er jævn og har en god cremet men flydende konsistens, tilsættes ost og der røres til osten er smeltet. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Vegetar Lasagne
Kom først halvdelen af mornaysaucen i et smurt ovnfast fad.
Kom skiftevis lasagnesauce, spinatfyld og lasagneplader i, til der ikke er mere sauce tilbage og afslut med mornaysauce.
Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 20-25 minutter, til lasagnepladerne er møre.
Opskrift på de perfekte Frikedeller til…
Opskrift på de perfekte Frikedeller til brun sovs og kartofler:
Frikadeller
Rør det hakkede kød med salt, til farsen er sej i ca. 1 min.
Tilsæt løg og æg. Tilsæt mælken lidt efter lidt og rør til sidst mel i
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Steg frikadellerne i smør i en pande.
"Mormors" brune sauce
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt melet og pisk, til det er opsuget i smørret og opbagningen har taget lidt farve.
Tilsæt væsken 1/3 ad gangen, pisk konstant.
Kog saucen igennem i ca 5 min. Smag til med salt, peber og tilsæt kulør efter behag.
Server de nystegte frikadeller sammen med kartofler, grøntsager og sauce.
Sorte clio mænd kom
Vores dansktime var lige startet, da vores lærer meddelte vi skulle lave test på clio. Jeg nægtede og lige pludselig kom der 14,63 sorte clio mænd og holdt mig fast. En af dem stak deres gigant schlong op i mig. På et tidspunk havde jeg alle deres 14,63 shclongs oppe i mig. Det gjorde ekstremt ondt. De spermede så meget at resten af min klasse druknede. Nu har jeg Mette mor efter mig for mord.
TAK FOR !0RT CLIO! - En meget rystet pige
JEG SAD I BIOLOGI OG LIGEPLUDSELIG…
JEG SAD I BIOLOGI OG LIGEPLUDSELIG SKULLE VI LÆSE 35 SIDER HVOR DER STÅR DE SAMME TING PÅ VÆR SIDE. DA JEG VAR FÆRDIG HAVDE JEG IKKE LÆRT NOGET OG MIN VEN ER FORSVUNDET PÅ GRUND AF DEN BIOLOGI TIME MED CLIO. KAN BESTEMT IKKE ANBEFALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!VÆRSTE HJEMMESIDE EVER!!!!!!!!!
Hassan var ikke særlig gald
HEJ. det var en helt normal tirsdag hvor min lærer kom ind af døren og sagde v skulle lave Clio min sidemakker Hassan blev så sur på lærer han gik tilbage i tiden og tog Hitlers maskinpistol og skød min lærer i hoved og så tog han en bombe op fra tasken og kastede den på min lærer mens han råbte Allah lig bar.
(Hassan var ikke særlig glad den dag)
MVH din skønneste Birde =)
Clio er ikke mit første valg for lærings portal
Clio er en dårlig portal
Clio har sammenhæng med international hvidvask for over 25 milliarder kroner, personligt er jeg imod at min læringportal hjælper stater og terror oraganitasioner.
kære hilsen Jan Midtgaard Larsen
Brownies
Skøn brownie bagt i en stor form. Giver cirka 15-20 stykker, alt efter hvor store stykkerne skæres.
Forb. tid
Antal:20 stk.
Forfatter: Stinna
4.17 fra 100 stemmer
Redskaber
Form – en metalform på cirka 22 x 32 cm.
125 g smør
250 g mørk chokolade
4 stk. æg
200 g sukker
150 g brun farin
4 spsk. kakao (bagekakao)
3/4 tsk. groft salt
2 tsk. vaniljesukker
70 g hvedemel
Sådan gør du
Start med at smelte chokolade og smør sammen i en gryde eller over et vandbad. Lad det køle helt af.
Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn (dvs. over-og undervarme).
I en skål piskes æg, sukker og brun farin. Pisk 2-3 minutter, til det er luftigt og skummende. Brug gerne en håndmikser eller en røremaskine med piskefunktion.
Vend chokolade-blandingen (den skal være helt kold) i æggemassen. Vend det forsigtigt sammen.
Tilsæt nu resten af ingredienserne og vend det forsigtigt sammen, så luften ikke mases ud af æggemassen. Du kan med fordel si ingredienserne i, hvis der er klumper i de tørre ingredienser.
Beklæd en form med bagepapir. Fordel kagedejen der. Dejen skal være cirka 2-3 cm høj.
Brownien bages midt i ovnen i cirka 20-25 minutter. Prik i den med en gaffel. Der skal hænge lidt kagedej ved, men må endelig ikke blive bagt for meget. Det er meningen, at den skal være lidt underbagt i midten – uden at være flydende.
Lad brownien køle helt af i køleskabet. Allerhelst på køl i minimum 3 timer – gerne natten over. Så bliver den bedst.
Noter
Tip: Brownien kan sagtens fryses – så er der lækker kage til de dage, hvor lækkersulten melder sig.
OBS: Nogle oplever, at kagen ikke er færdig efter den angivne bagetid. Der er forskel på ovne, så giv den gerne lidt ekstra. Men husk at en brownie ikke skal være gennembagt. Der er forskel på, hvilken form der anvendes til bagningen. Herhjemme bruger vi en form af metal og bagetiden passer.
tomat suppe
Dejlig, varm hjemmelavet tomatsuppe med masser af smag. Det er nemt og hurtigt at forberede en cremet tomatsuppe, det kræver blot en blender. Brug hvad du har af grøntsager sammen med tomaterne og smag til. Server gerne den hjemmelavede tomatsuppe med brød.
25g smør
1 løg i grove stykker (ca. 100 g)
1 stort grofthakket fed hvidløg
1½ tsk groft salt
1 tsk sukker
3 gulerødder i mindre stykker (ca. 175 g)
400 g modne tomater eller 1 dåse hakkede tomater
1 tsk tørret basilikum
1 liter grøntsagsbouillon
Friskkværnet peber
200 g tørret pasta, fx minisuppehorn
kan ikke lide clio
det er altid en god dag indtil min lære sagde at vi skulle arbejde med clio så blev dagen dårlig
FANTASTISK OPLEVELSER
Det var en normal skole dag, men så kom min lærer og sagde, vi skal arbejde med cli.... Alle havde taget håndgrenader med hjemmefra, selv 0 klasserne kunne høre det, og bombede bygningen
Fentanyl virkning
Fentanyl-analogers virkning er 75 – 10.000 gange stærkere end morfin.[5]
2-fluorofentanyl (også kaldet ortho-fluorofentanyl)
acryloylfentanyl
methoxyacetylfentanyl
cyclopropylfentanyl
carfentanyl (carfentanil)
furanylfentanyl
Kan ikke lide det
Det var en normal dag da jeg skulle bruge clio. Jeg var alene i klassen og blev voldtaget af min fætter. Dårlig oplevelse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.