Bestelling binnen gekregen en er ontbrak een deel. Meteen gemeld en binnen no time op dezelfde dag nog bezorgd. Super service van jullie! Ga zo door en heel veel succes samen.
Levering was lekker snel. Product is prima. Alleen heel erg jammer dat je verzendkosten moet betalen voor levering per PostNL en dat deze gewoon door jullie zelf in de bus gestopt worden. Dat zijn dan... Ver mais
Super snel hadden we dit handige product in huis! Zondagmiddag besteld en dinsdag op de mat. Onverhoopt hadden we in 2x onze bestelling gedaan, maar kwam mooi in 1 pakje binnen… Dat wordt zorge... Ver mais
Handige gadget voor als je op een feest bent waar herbruikbare bekers worden gebruikt. Hiermee kun je de lege beker bewaren en toch je handen vrij hebben. Simpele oplossing die werkt. Ze worden ook... Ver mais
Ben je het zat om je lege beker vast te houden tijdens festivals en evenementen? Maak kennis met de Clip A Cup! #Bekerhouder #Festival #Cupholder #Evenementen Speciaal ontworpen voor plastic bekers (cups) die vaak worden gebruikt op evenementen en festivals. Deze strakke Clip A Cup zorgt ervoor dat je lege beker op een stijlvolle en veilige manier bij je blijft, totdat je deze weer inlevert of omruilt. Dans op de muziek, geniet van de sfeer en ontspan, wetende dat de Clip A Cup je bijstaat (en je beker vasthoudt!). Verrijk je festival ervaring met dit onmisbare accessoire dat functionaliteit combineert met een fantastisch ontwerp!
Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ze worden ook snel geleverd. Super service.

Resposta da Just 4 Cups
Supersnelle communicatie en levering van een mooi product waar ik met de carnaval veel plezier en gemak aan heb beleeft!

Resposta da Just 4 Cups
Het bestellen was makkelijk en ik heb veel plezier gehad aan de clipaclip. En snelle levering

Resposta da Just 4 Cups
Ik heb het gekocht voor de kids, echter hebben ze er geen gebruik van gemaakt.

Resposta da Just 4 Cups
Snelle reactie via mail en levering volgens afspraak.

Resposta da Just 4 Cups
Erg tevreden over het product. De beker(s) bij de carnaval bleven ook in de drukte goed zitten!

Resposta da Just 4 Cups
De ideale manier om je beker bij je te houden tijdens evenementen.
Goede prijs-kwaliteit verhouding en een snelle levering.
Heel vriendelijk en goed op de hoogte gebracht tijdens het bestel-en leveringsproces.
Ga zo door meiden!

Resposta da Just 4 Cups
Snelle levering, leuk design en werkt ontzettend goed. Ik ben fan!

Supergadget!
Het werd echt SUPERSNEL bezorgd, zulke snelle service nog nooit eerder tegengekomen. En erg netjes verpakt.
Ik heb de ervaring van 5 dagen carnaval vieren er goed mee achter de rug! Aanrader voor makkelijk je herbruikbare statiegeldbeker te bewaren. Praktijkervaring: Bij het lopen in de drukke mensenmassa of dansen moest ik toch wel op de cup letten, want hij kan er onverhoopt toch uitschieten. Het elastiek kruipt namelijk zo nu en dan langzaam naar boven. Ik had de witte elastiek Oh lala die is geloof ik wat dunner, wellicht dat een bredere beter blijft zitten. Op de foto kon ik het niet goed zien, maar het elastiek is van textiel. Het wit werd ook wat smoezelig maar dat valt ook wel weer te wassen dan. Ik heb het luxe koord erbij en heb het op maximale lengte schuin gedragen en dat koord beviel erg goed! Ik zal hem boven de rivieren introduceren op ons dorpsfeest🥳

Resposta da Just 4 Cups
Super snel hadden we dit handige product in huis!
Zondagmiddag besteld en dinsdag op de mat.
Dat wordt zorgeloos vasteloavend vieren in Maastricht!

Resposta da Just 4 Cups
Besteld op zondag en reactie op zondag dat verzending al de deur uit was. Ook supersnel bezorgd.

Goede en snelle service.
Heel handig clips, super uitvinding!

Resposta da Just 4 Cups
Makkelijk te bestellen uit een ruim assortiment, snel klaar en je hebt de keuze uit opsturen of ophalen. Bij ophalen kon ik mijn bestelling zelfs dezelfde dag nog ophalen!

Resposta da Just 4 Cups
De clipacups werden zeer snel geleverd en zien er solide en weldoordacht uit. Op naar het festivalseizoen !
Goed contact, snelle levering.
Alleen jammer dat het koord vd rood-geel-groene clip lichtgeel en niet carnavals-geel was.

Resposta da Just 4 Cups
Gistermiddag om 15:00 een bestelling geplaatst (nog even gauw een extra kerstcadeautje voor mijn zusjes en hun vriendjes) en na een paar uur had in de bestelling al in de brievenbus liggen. Netjes verpakt en de clips zien er precies uit zoals op de website. Wat een slimme uitvinding en een super service. En dat voor een leuke prijs.
Ik kan niet wachten op het festivalseizoen zodat ik de clips kan uitproberen. Ga zo door dames!

Resposta da Just 4 Cups
Producten precies zoals beschreven, mooie kwaliteit. Producten (veel!) sneller geleverd dan verwacht, super service!!
Absoluut een aanrader!

Resposta da Just 4 Cups
Praktisch en ook mooi product! Top service, goede communicatie, en super snel leveren/ophalen!

Resposta da Just 4 Cups
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.