Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været kunde hos Bina i flere år…

Jeg har været kunde hos Bina i flere år og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Bina er utrolig dygtig, professionel og meget imødekommende. Man kan virkelig mærke, at hun brænder for sit arbejde og for at give sine kunder de bedste resultater.

Hun tager sig altid god tid til at forklare behandlingerne og rådgive om, hvad der passer bedst til min hud. Jeg har altid følt mig tryg i hendes hænder, og hendes ærlige og grundige tilgang gør virkelig en stor forskel.

Min hud er blevet så meget sundere, flottere og mere klar efter mine behandlinger.

Hendes nye klinik er også virkelig smuk, ren og meget æstetisk – man føler sig straks godt tilpas, når man træder ind.

Jeg kan varmt anbefale Cliuniq Skincare til alle, der ønsker professionelle behandlinger og flotte resultater❤️ ⭐️✨

16 de abril de 2026

Jeg kom til Bina hos Cliunique

Jeg kom til Bina hos Cliunique, da min hud havde det værre end nogensinde, og jeg var enormt påvirket af det psykisk.
Hun var så sød og forstående – ingen belærende ord eller løftede pegefingre, kun forståelse og hjælp.

Min hud er blevet så pæn, og jeg vil helt klart fortsætte med at passe på mig selv og prioritere ansigtsbehandlinger hos Bina.

En ting er, hvad behandlingerne gør ved huden, men hele atmosfæren og hendes rolige, behagelige væsen har mindst lige så stor betydning. Det påvirker én positivt – og det smitter også af på huden.

En varm anbefaling herfra.

26 de março de 2026

DEN BEDSTE TIL HUD

DEN BEDSTE TIL HUD! Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger over årene, men der er aldrig nogen der har hjulpet min hud ligeså meget som Green Peel og diverse behandlinger som anbefalet af Bina. Jeg har været i behandlingsforløb over 2 omgange af 3x Green Peel Classic og 3x Power Peel, og det var alle pengene værd! Jeg har siden da kun brugt Dr. Schrammek hudpleje produkter. Det har altid været en god oplevelse af være i klinikken, og det er helt tydeligt på resultaterne, at indehaverne har styr på deres kram til UG. Jeg anbefaler hende til alle mine veninder, og flere af dem har været der og haft samme gode oplevelse med forbedring af akne/ar og pigmenter i ansigtet ligesom mig. Hun er også den eneste der har formået at fjerne mine talgknopper med spot behandling, disse har jeg haft under øjnene siden jeg var teenager, så det var så rart at få dem. KÆMPE anbefaling, oprigtigt!

27 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er i gang med mit behandlingsforløb…

Jeg er i gang med mit behandlingsforløb hos Bina og indtil videre har det været en virkelig god oplevelse!
Jeg startede med 2 Skinpen-behandlinger hver anden uge, og derefter anbefalede Bina, at vi lavede en Korean Peel imellem før jeg fortsætter med de sidste to Skinpens.
Jeg har lige fået lavet min Korean Peel. Min hud føles lidt sensitiv lige nu og har en prikkende fornemmelse, men Bina forklarede, at det aftager i løbet af de næste par dage. Hun er så rolig, omsorgsfuld og virkelig god til at forklare, hvad der sker undervejs, så man føler sig helt tryg.
Efter de første to SkinPen-behandlinger har jeg allerede lagt mærke til tydelige forbedringer. Min hud har fået en flot glød og glans. Jeg kæmper med hudorme og pigmentering, men min hud er blevet meget mere jævn og lysere. Det har fuldkommen forbavset mig positivt!
Jeg glæder mig til at fortsætte forløbet og se det endelige resultat. Bina kan helt klart anbefales. Både for hendes faglighed og hendes varme personlighed;)

4 de novembro de 2025

🌟 Fantastisk oplevelse ✨

Jeg har nu været igennem tre behandlinger hos Cliuniq inklusiv opfølgning – og jeg kan ærligt sige, at jeg er mere end tilfreds! Fra første besøg følte jeg mig tryg og i virkelig gode hænder. Bina er ikke bare dygtig og professionel, men også utroligt imødekommende og nærværende.
Hver behandling blev tilpasset mine behov, og der blev taget sig tid til at forklare alt grundigt, så jeg hele tiden vidste, hvad der skulle ske. Resultaterne har været tydelige og meget bedre, end jeg havde turdet håbe på!
Opfølgningen har også været i top – jeg har følt mig set og taget seriøst hele vejen igennem forløbet.
Jeg kan varmt anbefale Cliuniq til alle, der ønsker professionelle behandlinger med smukke og naturlige resultater. Jeg kommer helt sikkert igen! 💆‍♀️✨

14 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetent og hjertevarm behandler

Jeg har fået lavet flere ansigtsbehandlinger hos Bina siden 2024, og jeg vil gerne give min største og varmeste anbefaling til den smukkeste Bina! 🌸
Vil du se resultater, der taler for sig selv, så er det hende, du skal vælge. Hun er imødekommende, professionel og utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg får altid den bedste vejledning og guidning, hver gang jeg ligger på briksen – og jeg føler mig 100 % tryg i hendes hænder.
Tusind tak, smukkeste Bina. Jeg er virkelig lykkelig over det smukkeste resultat. ♥️

14 de outubro de 2025

Bedste klinik

Bedste klinik! Ban anbefalede mig peeling forløb. Jeg var der et par gange og mine acne ar og pigment pletter forsvandt fuldstændigt. Dejlig rolig atmosfære i klinikken og bedste service og 5 stjerner for at være så imødekommende! 😍

9 de abril de 2025

Kære Sille,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at vi kunne hjælpe dig!

Vi glæder os til at se dig igen! <3

Bedste behandling! ✨

Altid den bedste behandling og service - hun er så professionel og ved lige præcis hvad din hud har brug for - i mit tilfælde rød og sart hud 😍🙌🏼 klar anbefaling og kommer kun til at gå her fremover.

26 de maio de 2025

Hej Stephanie,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Vi glæder os til at se dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Som sædvanligt er det altid en…DEN BEDSTE

Som sædvanligt er det altid en fornøjelse at blive behandlet hos Ban. Hun ved præcis hvad ens hud har brug for. Føler mig altid tryg når jeg er hos hende. Kan varmt anbefale hende 🙂

24 de maio de 2025

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Altid en fornøjelse <3

Bedste klinik!

Kan varmt anbefale at komme i klinikken. Hun er den dygtigste og mest professionelle jeg nogensinde har været hos. Ønsker man god kundeservice, dygtig behandler og behagelig atmosfære så er cliuniqskincare stedet 😍

8 de maio de 2025

Hej Mie,

Tusinde tak for din fine anmeldelse som
vi værdsætter! Vi glæder os til at forkæle dig igen <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Man får hvad man betaler for

Man får hvad man betaler for, min hud er blevet så pæn, og elsker de produkter man køber med. Den bedste behandler og bedste service.

21 de maio de 2025

Hej Sam,

Vi takker for din flotte anmeldelse. Det er altid en fornøjelse. Vi glæder os til at se dig igen <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har i 10 år døjet med svær Melsma…

Jeg har i 10 år døjet med svær Melsma og pigmentering, jeg kan varmt anbefale klinikken, jeg køre helevejen fra KBH da jeg udførslen af behandling ikke kan måle sig med andre! De har iøverigt vundet priser år efter år for green peel by dr schrammek som er en af mine favoritter og nu kombineret med biopeel

22 de maio de 2025

Resposta da Cliuniqskincare

Tusinde tak for din anmeldelse som vi værdsætter utrolig meget! Det glæder os at vi altid må dele de flotte resultater :)

Vi ses snart igen <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en dejlig oplevelse efter mine…

Altid en dejlig oplevelse efter mine behandlinger. Jeg kommer fast hver 6. Uge. Bedste resultater hvergang.

1 de março de 2025

Hej Intesar,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget.

Vi ses snart igen <3

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais