Closersyndicate Opiniões 12

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Varmeste anbefaling!!!

Emil har haft en kæmpe betydning for mig. Jeg var meget skeptisk i starten, men valgte at springe ud i det – og det har virkelig ændret mit liv. Jeg gik fra et almindeligt job, samt skole - til i dag at have friheden til at arbejde, hvor jeg vil, og leve fuldtid af det.

Emil er ikke bare en dygtig coach, men også et menneske der oprigtigt vil én det bedste. Han er der altid, når man rammer bump på vejen. Hvis du vil mere end bare et normalt job, kan jeg 100% anbefale ham 🤩

11 de dezembro de 2025

Kæmpe anbefaling herfra!

Emil har godt styr på de forskellige områder indenfor salg og er god til at hjælpe, når der er brug for det. Kæmpe anbefaling herfra!

12 de dezembro de 2025

Perfekt coaching

Jeg fik den rådgivelse og coaching jeg havde brug for da jeg startede på nul. Closer syndicate og Emil har givet mig en ny start på den frihed jeg har drømt om.

7 de dezembro de 2025

Cases i hus!

Jeg har længe søgt at blive selvstændig som sælger. Her manglede jeg masser af inspiration til hvad der faktisk gælder i salg. Emil sørger for at man kender til de store emner inden for salg, og lærer samtidig den enkelte, tidligt i processen, at gå målrettet til det nyttige viden inden for emnerne. 1-til-1 sessionerne er ikke skuffende da han gør sit bedste, både til den enkelte men også med at få et godt fællesskab med de andre sælgere. Jeg blev mest fanget af at han tilbød cases fra både danske -og udenlandske virksomheder (Med meget attraktive kommisioner) og her blev jeg i hvert fald heller ikke skuffet

6 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været en del af Closer…

Jeg har været en del af Closer Syndicate i over et år nu, og jeg har altid fået den hjælp, jeg har haft brug for fra mindset og salgsteknikker til hvordan man håndterer de forandringer, der er kommet i mit liv har, jeg altid kunne booke en 1-1 session.

6 de dezembro de 2025

Største anbefaling!

Jeg har været en del af Closer Syndicate i en del måneder nu - og det har ændret mit liv fuldstændig! De resultater jeg har fået, er nogle, jeg aldrig havde tænkt mulige for mig selv. Jeg er evig taknemlig for, at jeg tog det her skridt, da mine coaches konstant udfordrer mig til at level up og blive en bedre version af mig selv - både arbejdsmæssigt, men også generelt. Kæmpe kæmpe anbefaling!

5 de dezembro de 2025

Mit bedste valg

Emil er en mega god coach, og er nu også blevet en rigtig tæt ven, i starten da jeg skulle starte, var jeg virkelig skeptisk overfor de her ting online osv. men jeg valgte bare at gøre det, og det har virkelig ændret mit liv, nu lever jeg af det her fuldtid, og er enormt glad og taknemmelig for det som Emil har gjort for mig, han er der altid til at hjælpe en over de små bump på vejen, som jeg ikke selv ville have kunne klare - bedste valg jeg har taget🤩

5 de dezembro de 2025

Du står aldrig alene

Emil har hjulpet med at lande cases og rådgivet mig i situationer hvor jeg ikke vidste hvad jeg skulle. Det har spillet en stor rolle i min udvikling at vide Emil, altid har stået klar til at hjælpe uden anset, hvad det har måtte være.

Kæmpe anbefaling herfra!

4 de dezembro de 2025

Kæmpe Anbefaling

Emil har spillet en enorm rolle i min udvikling – både inden for salg og i min hverdag generelt. Jeg gik fra at være tømrer til nu at have den frihed, hvor jeg kan arbejde hvor jeg vil. Det har været et af mine største livsmål, og jeg nåede det allerede som 19-årig.

Hvis du er typen, der vil mere end bare et almindeligt job, og faktisk ønsker at skabe noget større for dig selv, så kan jeg varmt anbefale Emil. Han leverer, og han løfter dig med.

2 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais