Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk arbejdsplads. Lønnen er også god og til tiden. Arbejdet er interessant og underholdende, det passer perfekt til mig og kunne ikke være bedre. Teamleder Kenan er aldrig ret langt væk, hvis m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette er et fantastisk job, hvor man har muligheden for at være sin egen chef, og at man selv kan bestemme hvor og hvornår man har lyst til at arbejde 🙌🏽 jeg har nu arbejdet for CloudWorkers et år,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god teamleder, og support hvis behov for svar. Jeg har altid fået min løn til tiden og retningslinjer for mit arbejde har altid været tydelige. Jeg har arbejdet hos Cloudworkers siden 2023... Ver mais

4,6

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er et dejligt og nemt job

Det er et dejligt og nemt job. Man får muligheden for at arbejde hjemmefra eller endda mens man er på ferie. Lønnen afhænger af hvor meget man arbejder, men man får altid sidn løn sidst på måneden. Man er lidt sin egen boss og bestemmer selv sine timer, så der er ikke meget at klage over. Reglerne er nemme at forstå og selve styresystemmet er også nemt og lige til. Skulle man have spørgsmål så er lederne søde og hurtige til at hjælpe.

5 de agosto de 2024

Remote job på farten!

Et godt remote job, hvor man kan arbejde hvor man vil. Det eneste det kræver er internet og en bærbar. En hurtig hjælp at hente hos ens teamleder, hvis der skulle opstå problemer. Alt i alt, har jeg absolut ingenting at klage over. Et godt ekstra job, for dem der vil tjene lidt ekstra. Har arbejdet hos dem i flere år uden problemer. Løn er altid kommet rettidigt og uden problemer her også. Kan kun anbefale.

1 de agosto de 2024

Nemt og fleksibelt

Nemt og fleksibelt, har ikke personligt haft nogle problemer og oplever god kommunikation med virksomheden, hvilket betyder meget for mig.

1 de agosto de 2024

Et ekstra job

Et ekstra job, hvor jeg selv bestemmer hvornår jeg vil arbejde. Der er altid kunder der gerne vil skrive/chatte. Humor, og empati/indlevelsesevner er gode egenskaber at have med sig i dette job. Voksen samtaler, erotiske emner kan forekomme. Jeg kan lide at chatte med mange forskellige mennesker og om mange forskellige emner så dette job er perfekt til mig. Et job som jeg kan tage med mig på farten , uanset hvor i verden jeg er. Alt jeg behøver er en pc og en stabil internetforbindelse. Lønnen står på kontoen ca d. 10. Der er altid hjælp at hente ved supporten. Jeg er meget glad for dette job og kan varmt anbefale andre at prøve dette.

21 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Stay away from Cloudworkers

I've worked for six months, and my friend started a month after me. In my 6th month, they blocked me with the flimsy excuse of my grammar, which was perfect because I use Grammarly. They refused to pay out my last money earned and did the same to my friend. Isn't it illegal to withhold someone's money they have worked for? It was a terrible experience and disappointing. Gerry and James seemed to be so lovely. I will not recommend anyone to work for them. You work because you need the money, and they stole it from us and left us in dire straits.

14 de maio de 2024

Bedste online arbejdsplads!

Jeg har arbejdet for Cloudworkers i 5 år, min teamleader har altid været der for mig. Super fleksibelt arbejde, og perfekt for mig, da jeg rejser meget. Så alt det der bliver skrevet dårligt om dette firma, passer simpelthen ikke. Har altid fået løn til tiden, og support når jeg har haft brug for det. Det er 100% en arbejdsplads, jeg kan anbefale til andre.

24 de abril de 2024

Troværdig

Troværdig, god sikkerhed af min profil. Er nem og brugervenlig. Seriøse og gode chats med andre bruger.

5 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Har læst et tilbud om job fra dem…

Har læst et tilbud om job fra dem omhandlende "chatmoderator". I tilbudet var det ret tydeligt, at jobbet bestod i at scamme folk på dating sites. Og lønnen var en hel krone per besked man sender til en-eller-anden ensom stakkel.

16 de janeiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais