Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,9

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var i gang med at oprette mig på…

Jeg var i gang med at oprette mig på Vinted, der kører så en stribe i bunden at nu skal jeg åbne min konto, så jeg taster alle bankoplysninger 🤓 opdager først dagen efter at det slet ikke havde noget med Vinted at gøre😡så nu har jeg måtte spærre mit kort🤬øv øv

19 de março de 2026

Jeg er rasende!

Ja, jeg røg også i fælden - skulle oprette mig i en anden sammenhæng, og måtte kontakte det aktuelle firma. Det var først derefter jeg fandt ud af det slet ikke var dem. Firmaet vil undersøge om de ihvertfald kan få fjernet den "fine grønne bjælke" der KALDER på man går videre.. 😭 Jeg har lige måtte spærre mit kort, og så kan jeg starte forfra med alt hvad man har tilknyttet der (og ny pinkode)- hold da k... hvor er jeg gal på mig selv, at jeg ikke opdagede det !!! 🤧

24 de setembro de 2025

Svindel og humbug

Svindel og humbug. Skulle scanne en qr kode, som stod i en manual på en ny vægt, men fik aldrig nogen app, så jeg undrede mig over, at jeg kom ind på en side med film og musik, som skulle koste 300 kr om måneden. Jeg kiggede herind for at se, hvad det var for et firma, og fandt ud af, at min fornemmelse var rigtig nok, og fik spærret mit kort og nem ID.
Banken kunne oplyse, at der var forsøgt at hæve penge flere gange, men de havde afvist. Nu håber jeg, at jeg slap med skrækken og 3 uger uden dankort.
Fandens til verden vi efterhånden har 😡😡

11 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

PAS PÅ! MAN BLIVER SNYDT!

Sad på Unkai sushi restaurant. Skulle scanne QR-kode. Og trykke fortsæt. Den bad om kortoplysninger og tænkte først. Smart så betaler man også bare ved bordet, når man er færdig.
Da jeg har indtastet kortoplysninger finder jeg ud af at jeg har tilmeldt mig et Cluniker abonnement.
Flere gange når jeg skulle bestille sushi, så er denne "fortsæt" knap den eneste jeg kan trykke på istedet for menu bjælken.
Som jeg kan læse herinde er andre røget i samme fælde.
Jeg har nu spærret mit kort.
Og restauranten har fået samme dårlige anmeldelse!!!!

8 de setembro de 2025

jeg føler mig snydt

jeg føler mig snydt - jeg skulle scanne en parkerings code og kom i denne forbindelse ind på Cluniker.com dette opdagede jeg for sent og kom til at oprette en konto i stedet for at betale for min parkering.

25 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg stod på dyrehospitalet i København…

Jeg stod på dyrehospitalet i København og skulle hente en QR kode ned på min mobil. Så bliver jeg opmærksom på,at oplysninger jeg indtastede var til deres Cluniker. Jeg kan se på andre anmeldelser, st det er sket før. Der burde laves en politianmeldelse.Jeg forventer, at jeg kan afmelde tjenesten på noget musik og film som jeg ikke har bedt om, som de skriver indenfor 3 dage.

23 de agosto de 2025

Extrem dårlig.

Extrem dårlig markedsføring.
De klistrer sig op ad andres QR-koder og forsøger at narre folk til at tegne abonnement for 300 kr/måned

18 de julho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais