Att anlita Jonathan som PT har varit en rejäl missräkning. För 2500 kr i månaden förväntar man sig en coach som lyfter och hittar lösningar, men Jonathan fokuserar på begränsningar och negativa an... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Om du vill ha en coach som kan sin grej, verkligen bryr sig om dina framsteg och är sjukt ärlig, är Jonathan personen du bör vända dig till för att nå dina mål oavsett vad dom är🌟 Kan starkt rekommen... Ver mais
Klockren coach! Så extremt kunnig och ärlig! Är det bra, säger han det, är det mindre bra så säger han det. Precis som en coach ska vara! Lägger bra upplägg och vet helt enkelt vad han håller på m... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Att anlita Jonathan som PT har varit en…
Att anlita Jonathan som PT har varit en rejäl missräkning. För 2500 kr i månaden förväntar man sig en coach som lyfter och hittar lösningar, men Jonathan fokuserar på begränsningar och negativa antaganden.
Trots att jag har gått ner 40 kg på egen hand har han ifrågasatt min inställning, kommit med irrelevanta kommentarer om att min hud skulle begränsa mina önskade resultat, och dömde senast ut mitt styrkemål i marklyft på att öka 35 kilo på ett år som 'orealistiskt'.. Han väljer att kalla detta för 'realism', men i själva verket sänker han bara klientens momentum och skapar negativ stämning runt ens mål.
Trots att jag bad honom sluta med den negativa inställningen fortsatte han, och väljer nu att kräva full betalning trots att han brustit fundamentalt i sitt professionella stöd. Letar du efter en coach som tror på din potential och hjälper dig framåt – leta någon annanstans
Bästa Coacherna 💪🏼
Har haft flera olika coacher under åren för att få coachning med träninggs- och kostupplägg men under de senaste 10 veckor med Coachjf och coach Maja 💪🏼 💞 Tydligt, enkelt att följa och peppande med konstruktiv coachning och feedback med hänvisning till klipp eller poddavsnitt för att jag lättare ska förstå hur jag kan förändra och lyckas med min träning och nå resultat. Jag är oerhört tacksam efter 10 veckor och har åter kunnat löpa och bygga upp styrka efter hamstringsruptur. Jag är lycklig över mina lyckolöp och sen att komma i favvo jeansen ger mig glädje och att öka i styrka varje vecka var något jag inte trodde om mig själv. Glädje att känna att man utvecklas på gymmet och vågar lägga på lite till eller fixa en repetition till får mina horn att växa 😈 Jag ser fram emot att få coachning flera månader för att nå mina mål att vara en stark, frisk och hälsosammare kvinna mitt i livet ❤️
Strikt och tydligt tränings- och…
Strikt och tydligt tränings- och kostupplägg som ger resultat. Förutom att jag rasar i vikt, bygger jag upp mycket styrka och mer muskler än tidigare gjort!
Jag har under mina nu 3 månader gått…
Jag har under mina nu 3 månader gått ner nästan 9 kg, vägde innan 68kg. Har testat online coachning förut men inte med samma resultat. Jag har insett att jag har tränat fel hela tiden. Nu har jag äntligen den kroppen som jag vill ha och har lärt mig massor under tiden. Det finns utrymme för en social middag i veckan annars är det rätt strikt, men vill man ha resultat så är det de som krävs. Jag skulle absolut rekommendera att investera i denna online coachning om man vill lyckas uppnå resultat som man aldrig tidigare har uppnått!
Total avsaknad av moral
Mitt sista kontrakt med Jonathan var ett tidsbegränsat kontrakt som slutade gälla i februari 2024. Vi har inte haft någon kontakt sen dess men jag har trots allt fram till idag (9 juli) debiterats 10000kr. När jag väl lyckas få kontakt med Jonathan och frågar varför han fortsätter dra pengar får jag till svar att vårt avtal inte alls var tidsbegränsat som det står utan löper vidare tills jag skickar in en officiell, skriftlig uppsägning och jag får skylla mig själv.
Jag erkände att det har skett ett ärligt missförstånd från min sida och bad om en återbetalning då jag inte har har mottagit någon coaching under denna period och 10000kr är en, för mig, väldigt stor summa pengar att bara ge bort gratis men jag möttes bara av total oförståelse och vägran.
Jag erkänner mitt misstag men har noll förståelse för hur man så rakryggat och samvetslöst kan fortsätta ta pengar från människor när man själv, högst medvetet, inte levererar sin del av avtalet.
Med facit i hand ångrar jag att jag inte gjorde bättre research på förhand då han tydligen har gjort liknande saker förr och blivit åtalad för flera brott.
Jag signade upp för 6 månader för det…
Trevliga
Trevliga, otroligt bra samarbete, lyssnar på ens önskemål. De svarar alltid en. Jag körde 6 månader de gav mig stora resultat. -25 kg
Är en lyckligare sambo och mamma
Ska man anlita en coach så alla dagar coachjf
Coachning för de som är villiga i att investera i sig själva
Jag är så otroligt nöjd med coach jf och Maja som varit min coach! Under 9 månader har jag inte bara gått ner 15 kg utan jag har ökat i muskelmassa och trivs så bra i och med min kropp. Maja har varit där och peppat under hela vägen och svarat på frågor och funderingar. Maten är strikt vilket krävs om du vill göra en förändring, svårare än så är det inte. Men maten går att variera med protein och kolhydrater.
Är man beredd att gå all in, lära sig tacka nej till fikan, välja sig och sin kost i alla lägen och dessutom träna grymma program - anlita coach JF! Ni kommer inte bli besvikna!
Utan ursäkter kommer resultat!
Coach JFs team är utan tvekan de 4 mest pålästa online coacherna i Sverige! Jonathan Fogelberg har förändrat mitt liv, jag har fått en förbättrad syn på hur viktig SÖMN är för att få de rätta resultaten och att allt handlar inte om att träna ihjäl sig utan att det är en balans av Kost, Träning och Vila. Jag har gått ner hela 16kg under 6 månaders tid men samtidigt ökat i muskelmassa och mår så mycket bättre i mig själv idag än för 6 månader sedan! Tveka inte på att höra av dig till dem, det är det bästa beslutet jag gjort i min 6 år långa träningskarriär.
Bästa valet!
Bästa valet!
Började med att jag Upptäckte podden, där inspiration att komma igång. Sedan upptäckte jag deras sociala media Instagram. Och där kom Maja in i mitt mitt liv🥰
Bästa beslutet.
Har aldrig någonsin fått så brutala resultat.
Jag är tillbaka på min gamla vikt från innan jag fick barn alltså 14 år sedan.
Och mina magrutor som jag aldrig trodde jag skulle komma tillbaka är tillbaka efter 14 år bättre än nånting. Mina kläder som jag hade sparat i källaren i alla dessa år passade nu! Från L till s-xs.
Självförtroende På topp, stark, glad, positiv och lista med fördelarna lång. Detta är bara början för har man börjat med dem är det svårt att sluta😂❤️💪👊🏼💪
Coachjf-teamet baserar sin coachning av…
Coachjf-teamet baserar sin coachning av klienter utifrån vetenskap och fakta. Vem som helst kan göra ett kostschema och ta betalt för det, TeamJF utbildar sina klienter, skalar bort ”fitness-trams”, blodsocker och insulin- perspektiv osv och har ett helhetsperspektiv runt sina klienter. Som kvinna mitt i klimakteriet, med mångårig kunskap om näringslära och träningslära, har Maja tryggt och kunskapsbaserat hjälpt mig hantera förändringar, mentalt och fysiskt, samt hur jag ska använda min egen erfarenhet för att fortsätta vara mitt bästa jag- stark och atletisk. När man anlitar någon ur CoachJF-teamet har du inte bara din egen coach utan hela teamets kunskap och erfarenhet som backar upp din förändringsresa. Därefter är det upp till dig, det är du själv som bestämmer om du lyckas. Du får vad du betalar för och här får du ett helt team.
Bästa Coachjf💪🏼💪🏼
Aug-22 så började jag med 90 days challenge⭐️Med coach Maja🤩!Det är det bästa jag gjort i investering för mig själv. Med avslut och fotografering i Göteborg i nov-22 Så fortsatta jag med Maja med ett inviduella schema, Och nu har det snart gått 2 år⭐️⭐️Jag är så nöjd med upplägg på träning och kost som Maja ger mig.När jag har frågor så är det alltid snabb återkoppling vilket jag uppskattar oerhört..Alltid rak och ärlig och försöker alltid hjälpa och stötta när det kör ihop sig eller när jag bara behöver pepp. Likaså träffarna vi haft med alla både i Göteborg och nu i Malmö⭐️⭐️Så fantastiskt.. mycket skratt och kul att få fotografera sig för att få se hur man har kämpat varje dag .Vecka efter vecka. Hade Aldrig klarat detta själv utan coachjf och Maja💪🏼💪🏼Hela gänget är fantastiska.. Kunniga och seriösa.Har ingen som helst plan på att sluta med detta💪🏼💪🏼
Helnöjd!
Jag har kört med Maja på Coach JF i över ett års tid. En mer jordnära, omtänksam och närvarande coach får man leta efter.
Tillsammans med Maja har jag fått ett helt nytt liv, en hälsosammare kropp och ett nytt tänk. En förståelse för kost och träning som jag aldrig hade kunnat drömma om.
Man måste dock förstå att man behöver jobba en del själv. När man anlitar en coach så får man det mesta serverat på ett silverfat, individuell kostplan, ett träningsschema anpassat efter mig och mina mål. Men det sker inget mirakel över en natt utan det krävs hårt arbete, en vilja att ändra sitt liv och en del svett och ibland några tårar. Det fina är att man har stödet och peppen från sin coach hela vägen, som gör allt hon kan för att hjälpa till och ändra om när det behövs. Kommer med kloka råd, fina kommentarer och har förmågan att pusha en bortom gränser.
Jag kan varmt rekommendera Coach JF och framför allt Maja, hon kommer för alltid ha en plats i mitt hjärta och jag är evigt tacksam för den roll hon spelat i min resa om ett bättre hälsosammare liv.
Jag är jättenöjd med coachingen :-) Jag…
Jag är jättenöjd med coachingen :-) Jag har kommit i superform och gått ner 22 kg på ett år. Kan varmt rekommendera coachjf till alla som vill gå ner i vikt och komma i form. Utan dom hade jag aldrig klarat det här. Bra variation på mat och träning. Snabb feedback!
COACH JF
COACH JF! Kan inget annat än att säga att detta är de absolut bästa beslutet jag har gjort i mitt liv. Så proffsigt team! Så stöttande och man får verkligen en personlig tränare med betoning på PERSONLIG!
Kan STARKT Rekommendera att börja träna med coach jf över allt om du vill ta tag i din hälsa och välmående.
Oflexibelt
Kostupplägget är "unikt" i att de ger dig ett kaloriberäknat kostupplägg. Jag tycker dock att upplägget är för oflexibelt - de har bestämt att du ska äta fem måltider per dag, ett visst antal kalorier per måltid, och det finns absolut noll utrymme för något utöver kostplanen - en skvätt lättmjölk i kaffet är "okej" men allt annat går bort. Du har ett frimål i veckan men till och med det ska helst vara i linje med makros och kalorier.
Jag tror den här coachingen passar personer som vill ha någon som säger åt dem exakt vad de ska göra, och inte har några önskemål om att äta varierad mat eller har behov av flexibilitet.
Om man gillar kyckling & ris, eller mager nötfärs & potatis till alla måltider, då passar det här programmet bra. Om man istället önskar mer flexibilitet och balans i livet så skulle jag titta vidare.
Coach JF
Jag signade upp för 6 månader för det var minimum kravet, debiterades för 7 gånger och när jag påtalade detta blev jag bemött på ett lite dum förklarande sätt. Nu har coach jf gjort rätt och gjort en återbetalning. Ett tips är att stämma av respektive förväntningar och värderingar från början, så be om ett individuellt konsulteringsmöte (ej delat med annan kund) för att känna efter om ni är rätt för varandra. På plus sidan vill jag lyfta fram zenfit appen som jag verkligen gillade.
Under all kritik
Under all kritik. Fick ett upplägg som tydligt är gjort för att ”funka” för alla + minimala förändringar i upplägget under hela perioden jag tecknade upp mig. Riktigt slöseri med pengar enligt mig. Kan tänka mig att det är superbra om man får individuell och personlig coachning men detta onlineconcept var bara skrattretande tråkigt nog. När jag senare testade ett annat onlineupplägg via annan aktör så fick jag ett mer individanpassat upplägg, uppdateringar längst vägen och mycket bättre resultat till ett mycket bättre pris!!!
Riktigt grym
Riktigt grym! Helt klart expert på sitt område. Så fina resultat har jag aldrig fått förut och då har jag ändå tränat hela livet.
Helt klart bäst på det han gör😃
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.