Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde cocktaiils ude og lave cocktails hos os, og de lavede virkeligt lækre cocktails. Bartenderne var søde og effektive så der overhovedet ikke var kø i baren. Kan klart anbefale dem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk Bar og Cocktails! Cocktaiils leverer fantastiske cocktails og seriøst god stemning – hver gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Deltog i en virtuell cocktailkurs och fick en härlig upplevelse tillsammans med mina nära och kära. Nyskapande och kreativt koncept, i tider då en vanlig barrunda är en omöjlighet. En kunnig och sympa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Catering móvel
  2. Serviço de buffet
  3. Bar de cocktails
  4. Empresa de organização de eventos
  5. Discoteca móvel

Escrito pela empresa

Bartenderudlejning I Cocktailkursus I Islevering I DJ & Cocktail Catering Vi leverer profesionelle barløsninger nemt og billigt til hele Danmark. Priserne er lave og kvaliteten på højeste niveau - vi laver sirupper, friskpresset juice og frisk frugt til alle drinks. Vores bartendere er uddannede, stilede og service-mindede, så hvadend du holder fødselsdag i haven eller julefrokost for virksomheden, har vi den professionelle løsning klar. Med mere end 9 års erfaring på markedet, er Cocktaiils.dk blevet Danskernes foretrukne valg, når det kommer til catering og musik til festen. Vores Trustpilot-anmeldelser afspejler den gensidige glæde og vi sigter altid på det gode og lange venskab med alle vores kunder. Så hvadend du ønsker sommerfest, julefrokost, fernisering, cocktailkursus eller musik og underholdning til fødselsdagsfesten, står vi til rådighed med barer, glas, is, søde og smilende bartendere og en masse lækre råvarer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelt team med fantastiske drinks

Meget professionelle, dygtige og søde bartendere der sørger for god stemning. Meget lækre og flotte cocktails med gode råvarer. Derudover god kommunikation i opløbet til bookingen og fantastisk fleksibilitet og service. Jeg ville klart anbefale at bruge Cocktaiils til events!

21 de março de 2026

Verdensklasse

Vi hyrede Cocktaiils til vores bryllup, og det var helt fantastisk!
Levering og kommunikation før og efter fest spillede. Drinks og bartendere på selve dagen var fuldstændigt verdensklasse 🦄

9 de agosto de 2025

De bedste Cocktails!

Alt gik fantastisk! Alle vores gæster roste de forskellige cocktails,(de var også virkelige gode) og vi havde en bartender der også hyggede sig og gav liv - Super charmende

Tak for I var med til at gøre vores bryllupsdag fantastisk 🥰

24 de maio de 2025

Christmas party

Beginning of December we had a Company party and Cocktails provide for us amazing service! Cocktails being delicious and our bar tender was more than professional. I am recommend to everyone who plan some event. end of the end I want to say thank you to Rune for make it happened.

1 de dezembro de 2023

Super god oplevelse.

Super sød bartender, der lavede fantastiske cocktails og moctails.
Hele oplevelsen med levering og afhentning af baren inkl. drikkevare gik meget nemt.
Klar anbefaling herfra.

8 de dezembro de 2023

Mega fedt cocktail kursus

Mega fedt cocktail kursus! Kan varmt anbefales!
Alexander var en fantastisk vært. Meget sjov firma arrangement med konkurrence og gode drinks.
Super lækre ingredienser!

8 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais