Coco Cici leveren een kwaliteitsproduct en de service is uitstekend. De lakens zijn nagenoeg zijdezacht (wij hebben ook ervaring met puur zijde) maar helpen absoluut niet transpiratie problemen op te... Ver mais
Ik ben ongelofelijk blij met de lakens, besteld tijdens aanhoudende hittegolf. Ze doen wat beloofd is: ze houden koel in een te warme slaapkamer!! De stof valt soepel op de huid en kan dus op veel pl... Ver mais
We zijn heel blij met de mooie super zachte Tencel Sateen dekbedovertrekken. Ze zijn van een hele mooie kwaliteit ook. Eerst één voor onszelf besteld en daarna voor de kinderen ook. Iedereen slaapt er... Ver mais
Eerste nacht met Coco Cici als Doornroosje geslapen: bizar en dat terwijl ik al denk wel 10 jaar geen nacht heb doorgeslapen: geeft mijn watch aan dat ik geen 1 keer wakker ben geweest!! Geweldig!!!
"Love at first touch Ga voor een ongekende slaapervaring! Het luxe 100% tencel beddengoed van Coco & Cici zorgt voor ultiem slaapcomfort. Het is sensationeel zacht, luxe, duurzaam en blijft lang fris. Verkoelend in de zomer, warm in de winter. Beter ademend dan katoen. En het ziet er ook nog eens betoverend uit. Hun motto? “We sell sleep, not just sheets”."
Jan Toebacklaan 19, 1412 JZ, Naarden, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Heerlijk slapen in deze pyjama, staat geweldig .mijn schoonzoon dacht dat het mijn kleding voor de dag was, zo mooi!

Resposta da Coco Cici
Mooie dekbedovertrekken, ‘tencell’ voelt heerlijk aan. Zeer tevreden met mijn aankopen😎

Resposta da Coco Cici
Heerlijk beddengoed dat we zowel in Spanje als in Nederland met veel plezier gebruiken.

Resposta da Coco Cici
Het dekbedovertrek qua gevoel is heerlijk zacht. Wel is het veel te groot. Aan de binnenkant zijn touwtjes om je dekbed vast te maken maar dat maakt niet uit.
We hebben de Hazel kleur. Prachtige kleur! Maar wat vlekt deze gemakkelijk! Op je hoofdkussen zie je waar je gelegen hebt. Vlekken van creme en kwijl zijn zichtbaar na 1 keer slapen. Erg jammer.

Resposta da Coco Cici
Snelle levering van een erg mooi dekbedovertrek. Ik heb hem gelijk uitgewassen en zag helaas te laat dat ik een verkeerde maat heb ontvangen. Toch op het bed gedaan en wat voelt de stof heerlijk, soepel en luchtig! Ook geen ander kussensloop meer nodig voor mijn bos krullen❤️. Ik had niet gezien dat er geen instopstrook is, maar door de mooi afgewerkte rits aan de onderzijde blijft het dekbed mooi op zijn plaats en zakt deze, ondanks de soepele stof, ook niet weg. Als ik het bed afhaal zal ik hem met de naaimachine op maat maken. Geen spijt van mijn aankoop! Het staat prachtig en ik slaap heerlijk👌🏼

Resposta da Coco Cici
Na enkele punten van kritiek werd ik door de shop gecontacteerd met de juiste argumenten en werd er een compromis gesloten waarmee ik tevreden ben.
Fantastisch afgelopen dagen heel goed geslapen erop en ligt super zacht echt een aanrader 🤩

Resposta da Coco Cici
De Tencel twill stof is zachter dan zacht, qua zachtheid zeker een aanrader. Helaas was de stof na één keer wassen volgens de wasvoorschriften en een zacht / geschikt fijn-wasmiddel vol met verkleurde waslijnen, witte stofjes en is de kleur vervaagd. Iets wat volgens de klantenservice kan komen door een verkeerde badge. In het klachtenformulier wordt gevraagd hoe de klant het probleem graag opgelost ziet, iets wat ik erg goed vind. Er gingen wel een aantal mails overheen voordat het echt opgelost was. Gelukkig is het inmiddels naar volle tevredenheid opgelost.

Resposta da Coco Cici
Snelle levering, mooie producten. De nachthemden slapen heerlijk. Heb alle drie de kleuren gekocht.

Resposta da Coco Cici
Nav een podcast hoorde ik het enthousiaste verhaal over dit beddengoed.
Gelijk de site opgezocht en besteld.
We vinden het heerlijk zacht om onder te slapen en temperatuur is ook veel prettiger.

Resposta da Coco Cici
Eerst kussenslopen besteld voor mijn grote kussens. Daar ben ik super blij mee.
Toen de staaltjes besteld maar twijfelde heel veel over de kleuren wat het net niet was.
En 2 weken geleden kreeg ik een mail wat blijkt ze hebben nieuwe kleuren in de collectie en die zijn mooi🤩
Gelijk een Tencel Twill hoeslaken en overtrek set in Dusty Rosé besteld.
Helemaal super blij mee het voelt heerlijk zacht aan.

Resposta da Coco Cici
Ik had lang getwijfeld, maar ben overstag gegaan. En wat slaap ik heerlijk! Het voelt zo zacht aan m’n huid. Het voelt ook heel fijn aan op m’n gezicht. Ik ben zo blij dat ik toch beddengoed heb gekocht. Na een week erin gelegen te hebben, heb ik meteen een tweede set besteld en ook 2 kussenslopen voor onze dochter. Wij zijn fan!

Resposta da Coco Cici
Het is gewoon zalig om in tencel lakens te slapen, geen jeuk meer, geen zweetbuien,...gewoon TOP! En een enorme goede service, correct en prijskwaliteit.
Enorm blij dat we Coco Cici hebben leren kennen.

Resposta da Coco Cici
Coco & Cici is by far de beste in beddengoed. Het materiaal is super zacht, comfortabel, fijn op de huid. Daarbij zijn de kleuren prachtig. Het beddengoed blijft mooi na keer op keer wassen. Als je nog twijfelt: investeer absoluut in het beddengoed van Coco & Cici! Bij ons is inmiddels de hele familie overstag :)

Resposta da Coco Cici
These are the softest most luxurious feeling bedsheets I ever had. And they look beautiful on top of it.
The delivery was fast and the care instructions clear.

Resposta da Coco Cici
Fantastische pyjama gekocht. De stof is tricot, dit geeft meer bewegingsvrijheid dan geweven stof.
Blijft heel mooi na dragen.
Ook geschikt voor lange mensen.
Ik sla hem om bij de taille, omdat ik een L heb gekocht maar niet zo groot ben.
Top!

Resposta da Coco Cici
Ik verkoop zelf in een winkel tencel nachtmode en was een paar jaar geleden benieuwd of er ook beddengoed van bestond, want het is zo'n fijne stof! Toen kwam ik via google bij Coco en Cici uit, dekbedovertrekken en hoeslaken besteld en jeetje wat ligt dit fijn! Vorig jaar een nieuw groter bed gekocht en tja dan moet je ook weer nieuw beddengoed, dus natuurlijk weer besteld bij Coco en Cici! het 4 seizoenen dekbed maar even op de lange baan geschoven want oef het is wel even een uitgave als je echt alles nieuw moet... maar vorige week het 4 seizoenen dekbed besteld en jeetje wat ligt het heerlijk! Mijn man is geen fantastische slaper dus ik probeer het zo aangenaam mogelijk te maken voor hem;) Nou dat lukt met Tencel beddengoed ZEER goed kan ik je zeggen! Het kost wat, maar dan heb je ook zeker wat! De klantenservice is ook zeer vriendelijk dus echt een aanrader!