coeo Inkasso Opiniões 298

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Super schysst och generöst att man kan göra avbetalningsplaner hos er, men super tråkigt att ni inte har överseende och kan göra ett undantag med att lägga om en betalningsplan då er hemsida bara sto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra att ni skickar påminnelse på SMS, när man varit sjuk och inte fått lön som vanligt på ett tag kommer man lätt efter och det blir snabbt rörigt, speciellt om man fortfarande inte mår hundra bra. Så... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tycker att coeo Inkasso är det bästa inkassoföretaget. För att så fort man hamnar i någon knipa som gör att man inte kan betala hela summan på en gång så kan man antingen välja att delbetala eller... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Cobrança de dívidas

coeo är ett av Europas snabbast växande inkassobolag, med verksamhet i nio länder. Med modern avancerad teknik i kombination med kompetenta medarbetare driver vi utvecklingen inom branschen. Vi erbjuder effektiva och skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att hantera obetalda fordringar på ett rättvist och transparent sätt. Med hjälp av vår innovativa teknik optimerar vi hela inkassoprocessen, vilket leder till snabbare och mer kostnadseffektiva resultat - alltid med din kund i fokus. Vi samarbetar med några av Europas största företag och erbjuder ett partnerskap som går utöver det traditionella – där både resultat och långsiktiga kundrelationer är i fokus. Vårt mål? Att tillsammans forma en smartare, mer tillgänglig och innovativ inkassobransch. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.coeo-inkasso.se

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

298 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Lätt översikt över fakturor

Lätt översikt över fakturor. Enkelt att betala.

18 de junho de 2026

Resposta da coeo Inkasso

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du delar din upplevelse.

Vänliga hälsningar
coeo

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen jag vill bara betala

Ingen jag vill bara betala

17 de junho de 2026

Resposta da coeo Inkasso

Vi beklagar att du haft en mindre bra upplevelse. Vi tar din feedback på stort allvar och ser gärna att du kontaktar vår kundservice så att vi kan hjälpa dig vidare och reda ut situationen.

Vänliga hälsningar
coeo

Trevliga

Trevliga, hjälpsamma personal som är villiga att hjälpa till och hitta en rimlig lösning.

11 de junho de 2026

Resposta da coeo Inkasso

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar att du delar din upplevelse.
Vänliga hälsningar, coeo

Mycket hjälpsamma i supporten

Mycket hjälpsamma i supporten, jag har varit i kontakt med dom några gånger och alltid fått ett riktigt gott bemötande och hjälpsamma har dom varit, har handläggaren inte kunnat svara på frågan så har det inte dröjt alls länge innan dom tagit reda på svaret och återkopplat.

29 de maio de 2026

Resposta da coeo Inkasso

Stort tack för din positiva recension och högsta betyg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb smidig och enkel hantering med…

Snabb smidig och enkel hantering med flera betalningsalternativ och möjlighet till delbetalning om behov finns

9 de junho de 2026

Resposta da coeo Inkasso

Stort tack för din positiva recension och ditt fina betyg! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vårt mål är alltid att ge bra service, så det gläder oss att du är nöjd.

Bra services

Bra services

3 de junho de 2026

Resposta da coeo Inkasso

Stort tack för din positiva recension!

Classificada 4 em 5 estrelas

Helt enkelt attbetala

28 de maio de 2026

Resposta da coeo Inkasso

Det gläder oss att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att bli ännu bättre och uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Smidigt

Enkelt stt gå in? Betala och anvönda swish!

27 de maio de 2026

Resposta da coeo Inkasso

Stort tack för din positiva recension!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb bra service

26 de maio de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Tacksam för er förståelse för…

Tacksam för er förståelse för kundtjänst , topp class betyg ska ni ha

26 de maio de 2026

JAG har betalat

24 de maio de 2026

mycket nöjd väldigt bra service

mycket nöjd väldigt bra service
och bock för det

23 de maio de 2026

Med vänliga hälsningar, coeo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.