Whatsapp contact was super, fijn meegedacht om te kijken hoe ik een bestelling die ik wilde doen voor mijn schoonvader zo fijn mogelijk kon uitvoeren. En ophalen is altijd prettig! Bedankt voor de ser... Ver mais
Door een verplichte pauze een paar andere merken koffie besteld. We zijn blij dat we bij de coffeegoddess weer decaf koffie hebben kunnen bestellen.
Diverse keren bij coffee goddess koffie bonen besteld. Iedere keer zijn de bonen van zeer goede kwaliteit en de smaak is consistent. Ga zo door!
Bij Coffee Goddess geloven we dat koffie een beleving moet zijn. Wij zijn een ambachtelijke koffiebranderij die koffiebonen vers op bestelling brandt, speciaal voor jou. Geen voorraad, geen compromissen – alleen altijd verse koffie, direct van onze branderij naar jouw deur. Of je nu houdt van een volle espresso of een zachte filterkoffie, onze specialty coffee is zorgvuldig geselecteerd en met liefde gebrand om de unieke smaak van elke boon tot zijn recht te laten komen. Wij werken met duurzame, eerlijk verhandelde koffiebonen, zodat jij elke dag geniet van een goddelijke kop koffie met een goed gevoel. Proef zelf het verschil en ontdek waarom zoveel koffieliefhebbers kiezen voor Coffee Goddess. 🌿 Vers gebrand op bestelling 🚚 Snelle levering in Nederland ☕ Specialty coffee voor echte koffieliefhebbers Bestel jouw vers gebrande koffie via coffeegoddess.nl en ervaar koffie zoals het hoort.
Zuiveringweg 72, 8243 PE, Lelystad, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Whatsapp contact was super, fijn meegedacht om te kijken hoe ik een bestelling die ik wilde doen voor mijn schoonvader zo fijn mogelijk kon uitvoeren. En ophalen is altijd prettig! Bedankt voor de service!

Resposta da Coffee Goddess
Delicious and super freshly roasted coffee. Reliable service. Highly recommended!

Resposta da Coffee Goddess
Heerlijke koffie, wij hebben een abonnement, dus wordt altijd op tijd aangevuld! En netjes bezorgd!

Resposta da Coffee Goddess
Altijd top service, aan huis geleverd en heerlijke koffie !

Resposta da Coffee Goddess
Echt lekkere vooral sterke koffie. En daar was ik net naar op zoek.

Resposta da Coffee Goddess
Heerlijke koffie tegen een goede prijs!
Zeer snelle levering

Resposta da Coffee Goddess
Heerlijke koffie en bezorg service is top, toen de bonen niet beschikbaar waren tijdens vakantie was dit een groot gemis. Hou deze kwaliteit vast!

Resposta da Coffee Goddess
Lekkere koffie gebrand op bestelling en omdat ik in Lelystad woon ook nog gratis en snel geleverd.

Resposta da Coffee Goddess
Super goede koffie. onze favoriet is Red Horizon.
Vers en als PostNL meewerkt super snel in huis.

Resposta da Coffee Goddess
Once again, perfectly satisfied with my latest batch from Coffee Goddess. I’m enjoying a cup right now — always consistent quality that puts a smile on my face every morning. I have no reason to buy coffee anywhere else; in fact, after letting my father try it, I now ship it from the Netherlands to Italy for him too!

Resposta da Coffee Goddess
Ik had net een nieuwe volautomatische koffiemachine gekocht en ik wilde gelijk goede verse bonen proberen. Dus op de website gekeken en de golden sun uitgekozen en dat bleek voor ons een goede keuze te zijn. Smaakt lekker en snel geleverd. Omdat wij in Lelystad wonen is verzendkosten gratis. Al met al top ervaring!

Resposta da Coffee Goddess
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.