CoinDepo

A classificação desta empresa está indisponível devido a uma violação das nossas directrizes.

1. Serviços de criptomoeda
  2. Instituição financeira
  3. Serviço de investimentos

Sobre CoinDepo

CoinDepo – The Secure Platform to Earn Crypto

Since 2021, CoinDepo has been helping users grow their digital assets by earning through crypto deposit services. With a secure platform, insured custodial assets, and a commitment to transparency, we provide a seamless way to earn passive income on your crypto.

Your Stable Passive Income source

• Earn from 12% to 24% APR on Crypto & Stablecoins
  • Deposit or withdraw funds at any time
  • Fully insured deposited assets
  • No minimum deposit
Deposit Now

Referral Program

Invite friends without limits and earn rewards together

• Refer Friends & Earn up to 750 USDC per Referral
  • Your referral will also receive a bonus up to 500 USDC
Learn More

Our Blog

Stay updated with CoinDepo's latest news and insights. Discover articles and announcements to grow your assets.

Read

Telegram Community

Join the CoinDepo community for the latest updates, special offers. Share your thoughts and experiences

Join

Video Guides and Interviews

To earn more, explore video guides, platform tutorials, interviews, and more on our YouTube channel.

Watch

Get Support

For any questions or assistance, please find our contact information at the link below.

Contact

Invest & Earn Safely

Operating safely since 2021 Protected by Fireblocks
and it's Enterprise-grade Multi-layer Security System

Violação de directrizes

Não funciona como está na descrição do…

Não funciona como está na descrição do Google empréstimo sem garantia, afinal pedem

2 de dezembro de 2025
logótipo da CoinDepo

Resposta da CoinDepo

¡Gracias por tu comentario! Es una excelente pregunta y con gusto la aclaramos.

Cuando decimos “sin garantía”, nos referimos a que no necesitas bloquear ni transferir ningún activo adicional para obtener un préstamo. A diferencia de los préstamos tradicionales o plataformas cripto que exigen colateral externo, CoinDepo no requiere garantía adicional.

En su lugar, utilizamos tu depósito activo en CoinDepo como garantía interna de rendimiento — pero con una diferencia clave:
✅ Tu depósito no se bloquea
✅ Sigue generando intereses diarios con normalidad
✅ Puedes retirarlo libremente una vez que el préstamo esté pagado

Esto te permite acceder a un préstamo sin perder liquidez y sin riesgo de liquidaciones o llamadas de margen — algo que muy pocas plataformas ofrecen.

Nuestro modelo te permite generar ingresos pasivos y obtener financiación flexible al mismo tiempo — eso es lo que hace único a CoinDepo Borrow.

Si necesitas más información, ¡estamos para ayudarte! 😊

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (284 opiniões)