Colego.dk Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har brugt Coledo ifm. opgave i haven. Èt firma kom med et bud, som vi efterfølgende bookede samt overførte 1.000,- kr. til i depositum. Desværre viste det sig, at være fup og fidus, og firmaet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Opgaven er påbegyndt, men ikke færdiggjort. Super hurtig respons fra 2 bydere - 1 kom ca. 1 døgn derefter. 2 af tilbudene kom pr. mail - med gode beskrivelser af ydelsen - 1 tilbud kom bare som en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Colego er blevet min nye bedste samarbejdspartner for malerjobs. Jeg har vækstet forretningen i samarbejdet med Colego og kan nu selv vælge at sige nej til opgaver da ordrebogen er fyldt, fremfor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det samarbejde jeg har med colego er det bedste og som selvstændig. Så kunne jeg ikke tænke mig andre at arbejde sammen med. Dem på Colego er super professionelle og nogle af de sødeste konsulenter.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Site de comparação de preços
  2. também em
  3. Empresa de motores de busca
  4. Plataforma de comércio online

Escrito pela empresa

Colego.dk hjælper virksomheder og kunder med at finde hinanden. Hver dag formidler Colego opgaver inden for håndværk, service og jura. Colego har hjulpet med over 100.000 opgaver til dags dato. Med kontakt til over 2.500 fagpartnere, er Colego det bedste udgangpunkt for et godt tilbud. Derfor behøver du kun at gå ét sted hen, når du skal have løst en opgave i Danmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse. Har nu gennem flere år haft et godt og…

Har nu gennem flere år haft et godt og produktivt samarbejde med Colego. De sender mange gode og alsidige opgaver, som jeg gerne vil hjælpe med at få løst. Altid positive og imødekommende, hvilket også er med til at gøre, at jeg lige har forlænget kontrakten med dem.

8 de outubro de 2020

Hej Morten

Tusinde tak for din anmeldelse af Colego! :-)
Vi er simpelthen så glade for at du har valgt at forlænge dit samarbejde, så nu går vi ind i vores 5. år. og hvor er det skønt!
Vi glæder os til at sende mange flere opgaver din vej.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Christina Jørgensen
Colego

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er colego evig taknemmelig

Jeg er colego evig taknemmelig! Startede om som selvstændig og blev kontaktet af kawar fra colego. vi fik lavet en super billig aftale med at han ville sende mulige kunder til mig og det kan man godt sige at han gjorde! Takket være kawar og colego så blev mit firma sparket super fint i gang.. Mvh en glad selvstændig

6 de outubro de 2020

Hej Thomas

Mange tak for din fine anmeldelse af Colego :-)
Vi elsker de 5 stjerner du har tildelt os.

Vi er meget glade for at have hjulpet dig i gang med din virksomhed, og vi er simpelthen så glade for hvordan dit gode arbejde har spredt sig som ringe i vandet hvor end du er kommet frem.
Det er jo netop sådan det gerne skulle fungere, at når vi leverer én opgave bliver den til flere, enten hos samme kunde, eller i form af anbefalinger til venner og familie.
Det er jo helt klart den allerbedste måde at vokse på som selvstændig! :-)

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, og alle de fine ord er sendt videre til Kawar.

Christina Jørgensen
Colego A/S

Classificada 3 em 5 estrelas

Tilbud på Rengøring/ vinduespudsning

Jeg bestilte 3 tilbud på rengøring, og 3 tilbud på vinduespudsning. men desværre blev jeg kun kontaktet af 2 firmaer til rengøring og 1 firma på Vinduespudsningsopgaven.

14 de setembro de 2020

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse af Colego.
Vi er meget glade for at du fik tilbud på dine opgaver, og vi håber at du både får udført rengøring og vinduespuds.

Vores service hedder at man kan modtage op til 3 tilbud, da vi jo ikke altid kan garantere at vi har samarbejdspartnere i din kommune som har tid og mulighed for at byde ind.
Så selvom vi selvfølgelig ville ønske at vi altid kunne levere 3 tilbud på alle opgaver, så ved vi også at dette ville være urealistisk, især i disse tider hvor mange af vores samarbejdspartnere har meget travlt.

Vi håber at du en anden gang vil indhente tilbud ved Colego.

Christina
Colego A/S

Godt!

Det fungerede rigtigt fint, i løbet af halvandet døgn havde jeg modtaget de tre tilbud, og to af dem fulgte op med telefonisk kontakt.

10 de setembro de 2020

Hej Vita

Mange tak for din flotte anmeldelse af Colego!
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med os, og at du fik de tilbud på opgaven som du havde forventet.

Vi håber at du en anden gang vil bruge Colego til at indhente tilbud på en opgave.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super koncept og god hurtig service

Havde brug for en gartner til at ordne en overbevokset have og havde brugt mere end en måned på at kontakte diverse firmaer via deres hjemmesider. I bedste fald fik jeg en retur mail, at de ville vende tilbage, men hørte aldrig mere. Så faldt jeg over Colego.dk sidste weekend og oprettede en opgave. Allerede mandag morgen blev jeg kontaktet af Colego, som spurgte ind til opgaven, og fortalte hvad der ville ske. Mindre end en time senere blev jeg kontaktet af det første firma med et tilbud. Inden for 2 dage havde 3 indikeret at de ville byde på opgaven. 2 tog kontakt, den 3. har jeg ikke hørt fra endnu. Men 2 ud af 3, på mindre end en uge, er mere end jeg opnåede på egen hånd. Nu en uge senere, er opgaven løst af Volkan Berg fra MV Entreprise, til en rimelig pris. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Tak Colego for formidlingen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig at jeres service.

6 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået løst min opgave som jeg…

Jeg har fået løst min opgave som jeg har brugt rigtig langt tid på. Kan varmt anbefalede igen!

30 de junho de 2020

Hej Andrei

Tak for din 5 stjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os og det glæder os at høre at vi kunne hjælpe dig med at løse din opgave.

Vi ønsker dig en god dag og håber på at varetage flere af dine opgaver fremadrettet.

Kan varmt anbefales

Fungerer godt med fin opfølgning undervejs og god service.

23 de junho de 2020

Hej Sussan J

Tak for din 5 stjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os og vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vinduespudsning

Vores vinduer trængte til en kærlig omgang vask. Vi skrev opgaven på Colego, og vupti, i løbet af en lille time havde vi kontakt til firmaet T Polering, som kom og kiggede på opgaven nogle få timer efter. En flink og rar ung mand, som var frisk på at polere vores vinduer med det samme, både inde og ude og prisen er helt ok. Nu har vi en fast aftale om vinduespolering 1 gang om måneden. Det var en fantastisk god oplevelse, hurtigt og snildt.
Helle og Claes

19 de junho de 2020

Hej Helle og Claes

Tak for jeres 5 stjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at i ville dele jeres oplevelse med Colego.

Det glæder os at høre at i kunne finde en løsning så hurtigt.

Vi ønsker jer en god dag og håber på at varetage flere af jeres opgaver fremadrettet.

Helt perfekt oplevelse

Jeg anmelder for min mor, der fik mail fra Colego, men vi fik ikke anmeldelsen til at gå igennem. Helt perfekt oplevelse med at finde en træfælder, der kunne fælde træ, der var gået ud. Var i kontakt med Colego og dagen efter var træet fældet. Vi bor i Nordsjælland, så måske Colego kan finde os i systemet?

Dernæst også hjælp til tømrer opgave med udskiftning af vindskeder, hvor det hele gik lynhurtigt til stor tilfreds.

11 de junho de 2020

Hej C. Kanstrup

Tak for din 5 stjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her på Trustpilot. Vi kan se jeres opgaver inde i systemet og vi er glade for at vi kunne hjælpe jer med at finde en løsning.

Fin service

Fin service. Fik straks tilbud på opgaven, og til en fair pris

26 de maio de 2020

Hej Niels

Tak for din anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her på Trustpilot. Vi er glade for at du benyttede dig af vores service.

Du skal være velkommen til at skrive din ris og ros til service@colego.dk, så vi har lidt at arbejde med og måske kan få de 5 stjerner næste gang vi får lov at varetage din opgave.

Classificada 5 em 5 estrelas

Colego hjalp mig med at finde…

Colego hjalp mig med at finde håndværkertilbud, og det var også en glædelig overraskelse, at et stort antal håndværkere faktisk ringede til mig, vurderede opgavens omfang og efterfølgende afgav tilbud. Flere fulgte også selv op.

21 de abril de 2020

Hej Mie

Tak for din 5 stjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her på Trustpilot. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med din opgave.

Super tilfreds.

Fra jeg registrerede min opgave til jeg fik tilbud fra flere firmaer gik der nok højst 2 dage. Utrolig hjælpsomme kundeservicemedarbejdere, som gik meget op i min tryghed i forhold til den virksomhed jeg ville vælge til opgaven og ringede til mig af flere omgange for at følge op på det hele.
De kunne også oplyse mig om hvor længe det pågældende firma havde været medlem af Colego og på den måde forsikre mig om, at jeg trygt kunne vælge dem til opgaven.

9 de abril de 2020

Hej Zahira

Tak for din 5 stjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her på Trustpilot, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Det er vigtigt for os at vores kunder er trygge og er godt informeret når det omhandler vores samarbejdspartnere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Firmaet holdt ,hvad de lovede !!!

Firmaet holdt, hvad de lovede!!
Kom til aftalt tid, 2 personer, som gik i gang med samme. 5 timer, så var vores fliser rene og belagt med fin sand og imprægnering.
Tres bien !!!
Mandags hilsen fra Smukke Finn

6 de abril de 2020

Hej Finn

Mange tak for din 5 stjernet anmeldelse af Colego!

Det glæder os at høre at vores samarbejdspartnere har klaret din opgave.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne dessværre ikke gi nul stjerne

Som selvstændig, hold jer langt væk for det her...
Som privat person, ring direkte til håndværkene i stedet for..

De sender opgaver opgaver der allerede har været 3 tilbud på.
De sender opgaver som man slet ikke udfører, og som man også har sagt til dem op til flere gange.
De sender opgaver med forkerte telefon numre osv og jeg kan blive ved.

Tror vi har lavet 2 opgaver i alt.. men de er så frække og ringe op og sige man har haft 38 opgaver for dem. og sender en udskrift med falske opgave vi skulle ha fået:)
de er helt slukket i kasketten..

HOLD JER LANGT VÆK FOR DEM HER

5 de abril de 2020

Hej Danny,

Jeg har undersøgt sagen og jeg kan se at du har haft flere dialoger med din konsulent angående dit samarbejde.
Han har fortalt dig hvilken slags opgaver du kommer til at få inden for gulvservice, og hvis der var nogle opgaver du ikke var interesseret i, skulle du bare se bort fra dem, mens der fortsat vil komme opgaver inden for dit fagområde.
Du var informeret om hvordan vores service fungerer; Når du modtager en opgave, så er det bare med at slå til hvis det er en opgave du vil byde på.
Hvis du først kigger på opgaven efter 3-4 timer, så er sandsynligheden for at den er lukket ret stor.
Vi kan se at du har modtaget 40 mulige opgaver, budt ind på 21.

Din konsulent har forsøgt at snakke med dig flere gange, hvor der blev lagt på, gang på gang. Vi vil mere end gerne hjælpe dig og høre, hvad du har at sige, men det svært når vi ikke kan komme i kontakt med dig.
Vi beklager at det hele er gået skævt og er mere end klar til at tage snakken med dig, for at finde en løsning for os begge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Jeg skal helt sikkert benytte Colego igen. :)

24 de março de 2020

Hej Hamid

Tak for din 5 stjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og glæder os til at varetage flere af dine opgaver fremadrettet.

God oplevelse

God oplevelse. Jeg fik tre opringninger, men kun et tilbud som jeg modtog. Arbejdet bliver udført på mandag.

28 de fevereiro de 2020

Hej Hans

Tak for anmeldelsen af Colego!

Incredible

Amazing company, and never have I seen better graphics and social media presence. Outstanding!

27 de fevereiro de 2020

Hi Alexandra,

Thanks you so mush for your review of Colego!

We also think that our marketing is doing a very good job, we are exited that it is well received.

We wish you a very good day

Kind regards

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, venlig betjening, hurtig levering👍

23 de fevereiro de 2020

Hej Priscilla

Tak for en femstjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her på Trustpilot og ikke mindst også at vores service er værdsat!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, hurtig betjening og god service

21 de fevereiro de 2020

Hej Julie

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service kunne ikke være mere…

Rigtig god service kunne ikke være mere tilfreds med samarbejdet. :-)

19 de fevereiro de 2020

Hej Musti

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her på Trustpilot.

Vi ønsker dig en god dag

Kundeservice Colego A/S

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais