Colego.dk Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har brugt Coledo ifm. opgave i haven. Èt firma kom med et bud, som vi efterfølgende bookede samt overførte 1.000,- kr. til i depositum. Desværre viste det sig, at være fup og fidus, og firmaet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Opgaven er påbegyndt, men ikke færdiggjort. Super hurtig respons fra 2 bydere - 1 kom ca. 1 døgn derefter. 2 af tilbudene kom pr. mail - med gode beskrivelser af ydelsen - 1 tilbud kom bare som en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Colego er blevet min nye bedste samarbejdspartner for malerjobs. Jeg har vækstet forretningen i samarbejdet med Colego og kan nu selv vælge at sige nej til opgaver da ordrebogen er fyldt, fremfor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det samarbejde jeg har med colego er det bedste og som selvstændig. Så kunne jeg ikke tænke mig andre at arbejde sammen med. Dem på Colego er super professionelle og nogle af de sødeste konsulenter.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Site de comparação de preços
  2. também em
  3. Empresa de motores de busca
  4. Plataforma de comércio online

Escrito pela empresa

Colego.dk hjælper virksomheder og kunder med at finde hinanden. Hver dag formidler Colego opgaver inden for håndværk, service og jura. Colego har hjulpet med over 100.000 opgaver til dags dato. Med kontakt til over 2.500 fagpartnere, er Colego det bedste udgangpunkt for et godt tilbud. Derfor behøver du kun at gå ét sted hen, når du skal have løst en opgave i Danmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var første gang jeg anvendte denne …

Det var første gang jeg anvendte denne mulighed.Jeg har gjort en meget god erfaring, som jeg kan anbefale.

3 de outubro de 2017

Hej Gert.

Hvor er vi bare glade for at høre at dit første "møde" med Colego.dk har været positivt for dig.

Tak for anbefalingen! Den sætter vi stor pris på.

Vi vil til enhver tid byde dig velkommen på Colego.dk igen, næste gang du skal have løst en opgave.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har endnu ikke fattet hvad det er de kan?

Min oplevelse af Colego er at de ikke rigtig har andet og mere at tilbyde end hvad jeg selv kan finde ved en simpel Googlesøgning. Jeg skulle bruge en vinduespudser og havde fået forståelsen af at jeg kunne indhente tilbud gennem Colego. Det kunne jeg så ikke. Til gengæld gør de virkelig meget opmærksom på sig selv efterfølgende og insisterer via en lind strøm af mails på at blive anerkendt, anmeldt og rost. Det nærmer sig i mistænkelig grad spammeri.

3 de outubro de 2017

Hej Kristine

Tak for din anmeldelse af Colego.dk.

Vi kan se i vores system at du skulle have fået 2 henvendelser fra vores samarbejdspartnere.
Du skulle også have tilkendegivet hvilken af vinduespudserne du havde valgt til opgaven kan vi se.

Vi er meget kede af at høre, hvis du ikke har modtaget et eneste tilbud, og så ville vi også meget gerne have hørt fra dig hvis du ikke havde fået tilbud på mail eller telefon, så kunne vi have hjulpet dig videre.
Meningen er jo netop at man gerne skal have kontakt til en der kan udføre opgaven,

Vi vil altid gerne modtage en anmeldelse fra opgaveoprettere, uanset om dette er ris eller ros, så vi kan fortsætte med at forbedre os.
Du kan altid framelde dig de mails vi fremsender, dette kan du gøre nederst på siden på den mail du har modtaget.

Vi ønsker dig en god dag.

Priser fra 12.500,- til 35.000,-

Det var super nemt, kun at skrive sin opgave et sted. Vi blev hurtigt kontaktet af tre forskellige tømrer og prisen varierede fra 12.500,- til 35.000,-
Vi vil helt sikkert bruge Colego igen.

19 de setembro de 2017

Hej Torben

Tak for den meget flotte anmeldelse af Colego.dk og de 5 stjerner.

Hvor er det skønt at høre at du modtog 3 tilbud fra vores tømrer, så du kunne sammenligne de tilbud du fik, for at udvælge dét som passede dig bedst.

Vi glæder os til at formidle endnu en opgave for dig, næste gang du skal finde en håndværker.

Vi ønsker dig en god dag.

ros for hurtig respons

19 de setembro de 2017

Hej Gert

Tak for din fine anmeldelse af Colego.dk.
Vi er meget glade for rosen du giver, vi forsøger altid at give alle vores opgaveoprettere en hurtig respons når der kommer en ny opgave ind i vores system, og vi ved at vores samarbejdspartnere gør det samme når der skal gives tilbud på en opgave.

Du er til enhver tid velkommen på Colego.dk næste gang du skal have læst en opgave.

Det gik rigtig hurtig

Det gik rigtig hurtig, fra man slog sin opgave op, og til man fik nogle tilbud.
Det var super let, og jeg vil da også bruge det næste gang, jeg skal have fundet en håndværker 😁

7 de setembro de 2017

Hej René

Mange tak for din flotte anmeldelse af Colego.dk.

Vi er utrolig glade for at du oplevede at det var hurtigt og nemt at oprette en opgave og modtage tilbud igennem vores gratis service.
Vi gør alt hvad vi kan for at håndtere alle opgaver manuelt så hurtigt som muligt, så snart de lander i vores system så de kan komme ud til vores samarbejdspartnere i en fart :-)

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos os igen, næste gang du skal bruge en håndværker :-)

Vi ønsker dig en fantastisk dejlig weekend.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en nem måde at gøre det på

Det er en nem måde at gøre det på, så er men fri for at bruge tid på at finde nogle håndværker og det værker.

30 de agosto de 2017

Hej Peter

Tusinde tak for din anmeldelse af Colego.dk
Vi sætter meget stor pris på de 5 stjerner du har tildelt os.

Vi er glade for at i nemt og hurtigt kunne finde en som kunne hjælpe med jeres nye tag og vinduer :-)

Du er altid meget velkommen tilbage på Colego.dk, næste gang du mangler en fagmand til at udføre en opgave for dig.

Vi ønsker dig en god weekend.

Elendig service.

Det er nu over 2 måneder siden min opgave blev verificeret, har man hørt noget fra nogle, nej. De kan ikke engang kontakte en og sige, "vi kan desværre ikke finde nogle håndværkere til din opgave" Det kan være de tænker, hvis vi ikke kontakter ham, så glemmer han det nok. Så dårlig service skal man godt nok lede længe efter.

8 de agosto de 2017

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse af Colego selvom det kun blev til en enkelt stjerne.

Vi beklager meget at du ikke har hørt fra nogle af murerne på Langeland.

Jeg kan se at du har talt med min kollega d. 4 juli hvor vi har verificeret din opgave.
Dette foregår altid telefonisk eller på mail, for at gøre oplevelsen for dig som opgaveopretter bedre og for at vores partnere har den rette forudsætning for at byde ind på opgaven.

Vi gør enormt meget ud af den personlige service hos Colego, og det er bestemt ikke meningen at du skal sidde tilbage med en følelse af at vi håber at du glemmer os hvis du ikke hører noget.

Vi kan godt forstå at du undrer dig over at der ikke er kommet nogen respons siden du har talt med os, og dette er vi helt enige i at du burde have fået.
Vi er netop igang med at udvikle denne funktion, så du som opgaveopretter kan få en afklaring på hvorfor der ikke er kommet tilbud på din opgave.
Dette har højeste prioritering for os på nuværende tidspunkt, og skulle gerne blive implementeret i denne uge.

Det er ingen hemmelighed at vi har haft nogle udfordringer i sommerferien med at finde partnere som havde tid til at tage nye opgaver ind, og dette er desværre nok dét der er sket med din opgave.

Vi håber at du har mod på at bruge Colego en anden gang til at indhente tilbud på en opgave, og så håber jeg at du oplever at serviceniveauet er højnet hvis du skulle benytte vores gratis platform en anden gang.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget effektiv måde at hente gode …

Meget effektiv måde at hente gode tilbud.

2 de agosto de 2017

Hej Maryam

Mange tak for din anmeldelse af Colego.dk
Vi er meget glade for de 5 stjerner :-)

Vi kan se at du har fået løst 3 forskellige opgaver af vores fagpartnere, og vi håber at du er rigtig glad for resultatet efter at arbejdet er færdiggjort.

Vi håber at du fortsat vil bruge Colego.dk til at indhente tilbud når du skal have opgaver løst i din ejendom.

Costumer-Care
Colego.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Find selv en håndværker - det går hurtigere!

Find selv en håndværker - det går hurtigere!
Efter 14 dage har jeg endnu ikke fået noget livstegn fra colego.dk

27 de julho de 2017

Hej Preben

Vi beklager meget at du ikke er blevet kontaktet med tilbud på din opgave.

Vi har en udfordring med at finde VVS'ere som har tid til at tage flere opgaver ind på nuværende tidspunkt, og denne udfordring, blandet med sommerferie er desværre grunden til at du ikke har modtaget tilbud på din opgave, da mange også er underbemandede her i ferien.

Vi arbejder på højtryk for at finde autoriserede VVS'ere i hele landet i øjeblikket som kan tage mere arbejde ind i kalenderen, så du som opgaveopretter kan få nogle priser på din opgave.

Du skal (på trods af én enkelt stjerne) have mange tak for din feedback, for det er netop sådan vi bliver bedre.

Vi ønsker dig en fantastisk dag og vi håber at du vil give Colego.dk en chance til.

Kundeservice

Spild of tid

Lage en nedrivsningopgave ind på deres side. Efter 24 timer blev opgaven verificeret (dvs. efter 24 timer kunne håndværkere se den). Hørte aldrig mere fra dem.

Spild af tid

11 de julho de 2017

Hej Simon

På vegne af Colego skal jeg dybt beklage din oplevelse af vores gratis service.

Vi er klar over at der i sommerperioden kan være stor efterspørgsel på arbejdskraft, fra især dygtige håndværkere i Danmark. Netop i sommerperioden kan der være rigtig travlt. Dette betyder en lidt længere svarfrist fra håndværkerne.

Vi gør meget ud af at kontakte vores fagpartnere, så alle der stiller en opgave, får svar hurtigst muligt. Det er dog ikke 100% i vores kontrol, om hvorvidt en fagpartner vælger at kontakte dig som stiller opgaven. MEN vi tager problemstillingen meget seriøst. Derfor er vi ved at forbedre hele systemet, så vi kan følge processen tættere.

På trods af dette, ønsker jeg dig en fantastisk dag og håber inderligt at du vil give colego.dk en chance til.

Brian Jensen

Jeg har købt point hos Colego 1500

Jeg har købt point hos Colego 1500. Efter overtagelsen af Ejerforeningen har jeg ikke fået en eneste opgave tilsendt. Har en kollega der har prøvet det samme, han forsvandt ud af deres system. Er sikker på det samme er sket med mit firma. Jeg har flere gange forsøgt at komme igennem på deres telefon, uden held.
Jeg vil absolut ikke anbefale dette firma til andre underentreprenører, ikke kun pga denne episode, det kaster usandsynligt få opgaver af sig, ift beløbet jeg har betalt.
Der er andre firmaer der gør det langt bedre, jeg har i øvrigt er samarbejde med er firma, hvor jeg får en given opgave og betaler en fast procent sats for opgaven og betaler først i det øjeblik jeg har vundet opgaven. Langt bedre og mere sikker.

6 de abril de 2017

Hej Kepa

Din anmeldelse er identisk med én vi modtog i sidste uge, hvor der var tale om en misforståelse og anmelder have kun været medlem i meget få dage.

Jeg har dog kunne finde dig i vores nye system, hvilket betyder at du er blevet rykket med over i det nye system.
Du har mellem den 18 januar og 17 marts modtaget 24 opgaver fra os.
Dine point er udløbet i marts, hvorfor du ikke herefter har modtaget flere opgaver fra os.

Vi kan dog også se at du har valgt ikke at byde på nogle af opgaverne vi har sendt til dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 86999988, da vi meget gerne vil i dialog med dig vedr. dette, nu hvor du skriver at vi ikke har sendt dig en eneste opgave. Opgaverne er sendt både på mail og SMS, så vi er meget kede af hvis du ikke har modtaget disse.

Du skulle også meget gerne have modtaget en mail i forbindelse med fusioneringen om at man ikke længere "betaler" med point for at byde ind på en opgave.

Vi håber at du vil tage kontakt til os, så vi kan finde ud af hvorfor du oplever at du ikke har modtaget opgaver herfra.

Costumer-Care
Colego.dk

Genialt.

Jeg havde brug for en elektriker, søgte på Google, syntes at det var svært at vælge et firma, faldt over Colegos side, syntes at det lød godt med 3 uforpligtende tilbud. Skrev kort hvad jeg havde brug for, blev ringet op af en sød medarbejder, der fortalte at jeg ville snarest få 3 tilbud. Blev ringet op af 3 elektrikere, fik en aftale. Han kom ugen efter, han har udført opgaven i dag, var ovenud tilfreds.
Det gode ved at bruge Colego er at man kun får 3 tilbud. Ikke sidste gang at jeg benytter mig af Colego.
Vil ligeledes benytte den flinke og dygtige elektriker en anden gang.
Kan varmt anbefales!!!!!

23 de fevereiro de 2017

Hej Bente

Tusinde tak for din utrolig flotte anmeldelse :)
Vi ser frem til flere opgaver fra dig som vi selvfølgelig vil behandle, med lige så højt et serviceniveau.

Med ønske om en rigtig god weekend til dig!

Hilsen fra hele dit team hos Colego.

Superfin idé

Hvis man ikke lige orker at selv at finde håndværkere til at give tilbud på en opgave, er Colego helt sikkert en perfekt mulighed.

Vi har prøvet to gange, hhv. fået isoleret loft og slebet gulve, og ved begge opgaver gik det hele utrolig nemt og hurtigt. Det tog få minutter at oprette opgaven på Colegos hjemmesiden og der kom lynhurtig respons fra både dem og et par dage efter også fra tre interesserede firmaer.
I forbindelse med ændringer på opgaven havde vi også en del telefonkontakt med kundeservice, og det var altså femstjernet, de var godt nok fremme i skoen for at hjælpe, på en meget personlig og ægte måde.

Men selvfølgelig er det ikke nok at man løber ind i søde telefonstemmer, det vigtigste er jo at jobbet blev klaret til perfektion af virkelig seriøse og dygtige håndværkere. Og det gjorde det hos os, begge gange.

Så vi er rigtig tilfredse og tøver ikke med at bruge Colego ved fremtidige opgaver:-)

3 de novembro de 2016

Resposta da Colego.dk

Tak for en flot og velformuleret anmeldelse :)

Den er netop blevet læst op for teamet, og det er bare så super motiverende for os at læse :-)
Det giver os enormt meget kampgejst, da vi netop i øjeblikket, er enormt fokuseret på service og hurtig feedback.

Vi kæmper forsat for at det kan blive endnu nemmere for dig.

Stor hilsen fra hele dit team hos Colego.

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter et år er overraskende positiv !

Efter jeg nu har været medlem hos dem i et Årstid Kan jeg begynde at se fidusen i dem og hvad de kan som firma. Et virkeligt det genialt koncept der både servicere virksomheder og forbrugere. Kan kun varmt anbefale at bruge colego.dk

2 de novembro de 2016

Hej Nicolai

Tak for din anmeldelse, det betyder SÅ meget for os, for vi arbejder hårdt på forbedre os hele tiden. Der er sket enormt meget i Colego her på det seneste, og det kan heldigvis mærkes på tilfredsheden, både fra opgaveoprettere og partnere.

Jeg skulle hilse fra hele teamet hos Colego, vi er super glade for at arbejde sammen med dig :-)

Fint stykke arbejde

Jeg kan kun anbefaling til Colego de firmaer jeg fik anbefalet kontaktede mig hurtigt . Alle 3 kom med tilbud og den vi valgte udførte deres opgave hurtigt til tiden . Mange 1000 tak til jer alle !

31 de outubro de 2016

Hej Jette

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Skulle du på et tidspunkt have andre opgaver der skal løses, er du jo altid hjertelig velkommen. Vi er til så det kan blive lidt nemmere for dig :-)

Med ønske om en fantastisk dag til dig.

Hilsen
Hele dit Colego team

Useriøst

Oprettede en tømreropgave ang. et renoveringsprojekt. 2 firmaer bød ind, hvoraf det ene var et træfældingsfirma 120km væk.....

Ingen af firmaerne har i øvrigt nogensinde kontaktet mig, og der er åbenbart ingen opfølgning fra Colego.

26 de agosto de 2016

Hej Ole

Først og fremmest, tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi vil rigtig gerne vide mere om denne oplevelse du har haft, da det er enormt vigtigt at vores partnere følger op på opgaverne.

Du er meget velkommen til at sende os en e-mail med din kontaktinformation til: service@colego.dk
Hvis du har lyst til at ringe, sidder vi også klar på telefon: 89 88 21 41

Vi håber at du vil følge op på denne besked.

De bedste hilsner, Colego kundeservice

Træfældning.

Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Colego og de følgende firmaer som kom til mig. Dagen efter at jeg havde udfyldt formularen, kontaktede 3 firmaer mig og 2 kom samme dag. De alle 3 udførte deres opgave til perfektion og der var rigtigt meget at spare. Mange 1000 tak til jer alle !

19 de junho de 2016

Resposta da Colego.dk

Hej Charlotte, mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe og vi håber at du er tilfreds med arbejdet. Skulle du have en opgave der skal løses i fremtiden, håber vi naturligvis at du vil tænke på Colego igen. De bedste hilsner, Colego kundeservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun haft gode oplevelser med Colego.

Startede et mindre rengøringsfirma og det væltede ind med opgaver.
Nogle af opgaverne som jeg takkede ja til, var ikke seriøse og da jeg ringede og sagde det, fik jeg tilsvarende klip tilbage.

Jeg har så måtte lukke mit firma igen pga. sygdom og jeg havde en rigtig god dialog med min konsulent Hun sørgede for jeg kom ud af Colego med den bedste følelse i kroppen og jeg vil til hver en tid anbefale Colego.

Tak for godt samarbejde.
Hilsen Jonas

27 de maio de 2016

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at dit samarbejde med Colego har været en god oplevelse.

Vi er naturligvis kede af at du ikke kan arbejde for tiden, og vi krydser fingre for at du engang i fremtiden vil være i stand til at genåbne din virksomhed.

Skulle det ske, håber vi naturligvis at høre fra dig igen.

God bedring og en rigtig god weekend!

De bedste hilsner, Colego kundeservice

Skuffende

Kun et firma ud af tre kontaktede mig for at drøfte tilbud på min mureropgave og jeg valgte derfor i stedet en konkurrent til Colego, for at indhente flere tilbud.
Skuffende ...

30 de março de 2016

Kære Kathrine

Jeg er rigtig ked af at læse, at du har haft en uheldig oplevelse med Colego.

Du må meget gerne meddele os, hvilke to firmaer som ikke kontaktede dig. Vi vil rigtig gerne følge op på det, så vi i fremtiden sikrer den bedste service - også fra vores samarbejdspartnere. Kontakt os gerne på 89 88 21 41 eller service@colego.dk.

Jeg håber, at du får fikset din mureropgave inden længe.

Bedste hilsner
Tanya fra Colego.

Classificada 5 em 5 estrelas

Collego hjalp med at få gode tilbud på udskiftning af gasfyr

Collego hjalp med at få gode tilbud på udskiftning af gasfyr. Modtog 3 gode tilbud og benyttede det ene som var bedst dokumenteret og inkluderede alle ydelser.

23 de março de 2016

Kære Leif,

Super, at du har fået nyt gasfyr gennem Colego.

Ha' det godt

Bedste hilsner
Tanya fra Colego

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais