Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Surgingsparks gepreorderd 3 bb en 2 etb voor een zeer schappelijke prijs. Kwamen netjes op release en met bubbeltjes plastic netjes verpakt aan. En zelfs nog wat stickers en Halloween packs extra erin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi assortiment, met goede prijzen. Mijn pakketje was door een nieuw systeem verkeerd gestuurd. Door collectors island werd ik op de hoogte gehouden dat het opnieuw werd verstuurd. En is het toch... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Geleverd zoals verwacht. Als je mailt krijg je snel reactie wat fijn is.

Classificada 5 em 5 estrelas

Surging Sparks Boosterbox & ETB voor een scherpe prijs. Zeer zorgvuldig geleverd. Op het moment wat weinig voorraad. Hoop hier nog wat Prismatic af te kunnen nemen.

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos colecionáveis

Pokémon boosters voor een mooie prijs, een groeiend aanbod en een focus op service! Wil jij je verzameling compleet maken? Bij ons kun je voor betaalbaar aan de slag.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

30 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst…

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij deze Pokémon-kaarten webshop en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Alles verliep soepel: ze doen precies wat ze beloven. De bestelling werd snel en netjes geleverd, en de kaarten waren in uitstekende staat.

De prijzen zijn eerlijk en concurrerend, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Wat ook opvalt, is de overzichtelijke en mooie website – het winkelen is daardoor echt prettig en gebruiksvriendelijk.

Kortom: een betrouwbare webshop met goede service, nette prijzen en een professionele uitstraling. Ik kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen!

27 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snel verzonden en goeie prijzen

Snel verzonden en goeie prijzen. Ik kreeg ook freebies erbij, dat dat was wel een leuke verassing!

11 de dezembro de 2024

Resposta da Collectors Island

Goed om te horen dat de freebies doen waarvoor ze bedoeld zijn! Bedankt voor je positieve review :)

Topper!

Top kwaliteit levering, snelheid en klant vriendelijkheid. Kom zeker terug!

5 de dezembro de 2024

Resposta da Collectors Island

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is :)

Echt top ervaring

Echt top ervaring! Niet duur en goede levering optijd! Met extra leuke goodies erbij :) voortaan bestel ik mooi hier. Heb een beetje spijt dat ik niet meer had besteld maar dat komt omdat het mijn eerste order was. Maar ze hebben er een vaste klant bij!

8 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Scherpe prijzen!

Toppers!

Goede levering met wat leuke extra goodies. Ook na de levering erg behulpzaam voor informatie over nieuwe sets. Top bedrijf!

Aanrader!

Scherpe prijzen, op release dag geleverd. Zorgvuldig en netjes ingepakt. Top! Ik ga hier zeker vaker kopen!

Goed stevig verpakt

Goed stevig verpakt, kwam op de dag van de releasedatum aan!

19 de março de 2024

Resposta da Collectors Island

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat het op tijd binnen is gekomen :)

Pre-Order van Temporal Forces ETB

Goedkoop en goed. Ook nog leuk extraatje in de vorm van stickers. Dit is een blijvertje.

19 de março de 2024

Resposta da Collectors Island

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve review :)

Uitstekend verpakt

Uitstekend verpakt, snel verzonden, nette prijzen. Dank!

10 de março de 2024

Resposta da Collectors Island

Hoi Niek, fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je bestelling :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi assortiment en fijne service

Mooi assortiment, met goede prijzen.
Mijn pakketje was door een nieuw systeem verkeerd gestuurd. Door collectors island werd ik op de hoogte gehouden dat het opnieuw werd verstuurd. En is het toch nog optijd binnen gekomen.

Hier ga ik zeker nog eens bestellen.

5 de março de 2024

Resposta da Collectors Island

Hoi Anne, fijn om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor je positieve review :)

Super!

Hele mooie website! Ondertussen de zoveelste bestelling alweer en nog steeds echt top! Ik ben heel erg blij met mijn producten :D

21 de fevereiro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.