Je suis très déçue par ce site. Les délais de livraison sont déjà très longs, mais le pire reste le service client. Impossible de les contacter correctement : j’ai envoyé six mails sans aucun... Ver mais
Helt värdelöst företag att handla genom på bilderna har de fina saker och bilder, när man beställer så skickar de något helt annat skräp i plast helt oanvändbart. HANDLA INTE FRÅN COLODY DE LURAR BAR... Ver mais
Jag köpte trosor och naturligtvis var det tokigt försmå. Det var fel färger åxå. De vägrar att ge mej pengar tillbaka. Jag kunde få mindre än halva beloppet tillbaka. Varför ska jag behöva betal... Ver mais
Respondeu a 69% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Förvånansvärt tung för sin storlek, känns som riktig metall och trä direkt när man tar den ur paketet. Jag använde den till potatisskal och det gick snabbt, handtaget var inte halkigt alls. Den gamla plastskalaren åkte i soporna direkt.
Impossible de les contacter correctement : j’ai envoyé six mails sans aucune réponse. Et pire encore, le formulaire de contact indique que l’adresse mail n’est pas valide, alors qu’elle est correctement écrite. C’est incompréhensible et extrêmement frustrant.
Quand on souhaite retourner un article, on se retrouve bloqué sans aucune aide ni adresse de retour. C’est inadmissible.
Certes, les produits peuvent paraître jolis sur les photos, mais en réalité, ils ne sont pas à la hauteur des attentes.
Je déconseille fortement de commander sur ce site.

Resposta da Colody
Arnaque ne commander pas sur le site impossible de les joindre e-mail rejeté !!!!!!!!!!!!!!!

Resposta da Colody
Jag beställde en söt highland-ko och den är fin, men den kom utan mikrovågsfodral. Jag kontaktade kundtjänst som sa att de skulle skicka ett nytt, men jag var tvungen att betala frakten. De skickade en länk, men den ledde till en sida där jag var tvungen att betala fullt pris. Efter flera mejl utan svar på min fråga accepterade jag en liten återbetalning. Deras kundservice är hemsk och jag skulle inte rekommendera att beställa från dem.
Din kundservice är alltid mycket bra och svarar alltid på mina meddelanden. Jag ser fram emot att få min beställning från er.
Köpte flera av verktyget som julklappar. Alla fungerar utmärkt. Tack!
Commande passée et payée.
Jamais reçue et on ne peut pas les joindre par mail.
Attention, Site frauduleux !
Bonjour j'ai passé une commande je paye 69.99 euros le 07 janvier 2026 toujour pas reçu ma commande site frauduleux vous ne pouvez même plus les joindre ne passé plus de commande chez eux même si il font de la publicité mensongère...
Bonjour j'ai passé une commande le 22decembre 2025toujour pas reçu ma commande site frauduleux vous ne pouvez même plus les joindre ne passé plus de commande chez eux même si il font de la publicité mensongère
Super snabb respons och agerade mycket snabbt. Imponerande service.
Levererat i tid. Utmärkt service och produkt. Min älskade sondotter kommer att bli så nöjd med detta på juldagen.
Très déçu j’essaie contacte votre service par votre adresse email mais refus c’est du arnaque je pense
Helt värdelösa saker, köpte en liten mixer för att göra smoothis, på deras film kör man mandariner, men den vi fick hem orkar inte ens köra en mandarin
Attendu très longtemps après mon colis
Plusieurs réclamations. Colis enfin. Réceptionne. En pub super guirlande de noel semblant à une très longue guirlande le dérouleur imposant. A la réception minuscule guirlande et payer trop cher par rapport à ce que l on voit en magasin. Plus jamais
Oseriöst företag att handla hos. Otydliga beskrivningar av produkter. Värdelös kundtjänst, avslutar ärendet utan att ge någon förklaring
HANDLA INTE FRÅN COLODY
Grosses fraude ! À fuir. Impossible de joindre le service client ni par mail ni par téléphone. Commande toujours en attente, impossible d'avoir un vrai suivi de commande ! Article jamais reçu pourtant commandé en express ! Ce sont des voleurs !!!!!
Oseriöst företag. lurar kunder. de visar ett videoklipp när du köper det så skickar de något annat som inte alls de har visat. värsta kundtjänst som svarar aldrig .
köp absolut inte från detta företag.

Resposta da Colody
Helt värdelöst företag att handla genom på bilderna har de fina saker och bilder, när man beställer så skickar de något helt annat skräp i plast helt oanvändbart. HANDLA INTE FRÅN COLODY DE LURAR BARA FOLK..
De skickar helt andra saker än de har bilder och filmer på bara skräp och när man skickar in anmälan på detta så försöker de lösa detta genom att återbetala en strunt summa, detta är ett bluff företag Colody.se handla inte därifrån något

Resposta da Colody
Trusene jeg bestilte i størrelse L er som en størrelse S. Materialet er viskose og ikke silke som det står i annonsen. Ellers hyggelig kommunikasjon ang størrelse og kvalitet, så jeg fikk tilbud om å beholde dem til sterkt redusert pris.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.