A empresa respondeu
Gode sko. Nemme at rengøre. Et lille minus får du varme fødder altså sveder eller giver vad eks. Så er de meget glatte inden i . Jeg glider inde i skoen. Men de er gode at gå i selv i mange timer
A empresa respondeu
Vi var en del kolleger på min afdeling, der bestilte en masse navneskilte samlet og fik nogle flotte, farvestrålende og personlige skilte. Vi fik fin mængderabat og meget rimelig porto. Vi bestiller n... Ver mais
Escrito pela empresa
Vores hovedkontor og lager ligger i Falkenberg, hvor vores engagerede team arbejder tæt sammen i et kreativt og farverigt miljø. Her håndterer vi alt fra kundeservice og markedsføring til logistik og produktion af vores populære krus og navneskilte.
Hos os er sundhedspersonalet altid i centrum – og vi stræber efter at gøre din arbejdsdag lidt nemmere, lidt sjovere og meget mere farverig.Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Varen var som beskrevet, og jeg er rigtig glad for mit navneskilt. Fin leveringstid.
Alle produkterne er rigtig lækre, især mit personliggjorte navneskilt og får en masse ros af både kollegaer (plejepersonale) og borgere. Dog er der allerede på få uger revnet siden af mit lommeetui og penneclips er knækket af alle mine kuglepenne.

Resposta da Color4care Danmark
god kvalitet Og meget behagelig at stå op i mange timer.

Resposta da Color4care Danmark
Gode sko. Nemme at rengøre.
Men de er gode at gå i selv i mange timer

Resposta da Color4care Danmark
Jeg har intet at udsætte på service og levering, men jeg er meget skuffet over støttestrømperne. de er helt stive og ufleksible og støtter ikke op ad benet, sammenlignet med andre støttestrømper, men strammer ved ribkanten. Det er ellers nogle pæne strømper.

Resposta da Color4care Danmark
Flot navneskilt og hurtig levering, gode priser.

Resposta da Color4care Danmark
Super varer, hurtig levering og god pris. Jeg var lidt bekymret over websiden, som jeg ikke kendte, men HELT UDEN GRUND.
Der handler jeg absolut igen

Resposta da Color4care Danmark
Så i deres udvalg der var Birkenstocks arbejdssko, har længe kigget efter denne model, virkelig skarp pris, hurtig levering, verdensklasse

Resposta da Color4care Danmark
En hjemmeside man kan stole på, alle den varer jeg havde bestilt kom til tiden og det hele er med i pakken. Så lyt ikke så meget til gamle anmeldelse på trustpilot da de er blevet bedre. De er til at stole på. Jeg var også selv skeptisk fra start og første køb har gjort et godt indtryk så kan varmt anbefale.

Resposta da Color4care Danmark
Så fine tunikaer der kom allerede dagen efter jeg havde lagt ordren online.
Fine i pasform og farve, glæder mig til at få dem vasket så jeg kan få dem på.

Resposta da Color4care Danmark
Jeg skal bruge 64 kr og 90 min på at hente min pakke fordi de ikke gider at levere min pakke på min adresse som jeg hade betalt for.

Resposta da Color4care Danmark
Super fine ting der ankom efter en lille uges tid. Lad dig ikke forskrække af de mange dårlige anmeldelser - de er meget gamle og der må være sket ting og sager i virksomheden siden da, for jeg er i hvert fald meget tilfreds.

Resposta da Color4care Danmark
Jeg bestilte et sygeplejerskeur, men da jeg modtog pakken var der ikke andet i end en refunderinglabel og en seddel over uret og silikone cover. Men intet af det var der. Det er virkelig dårlig service. Vil ik opfordre nogen til at handle derfra. Kræver at få sendt en ny inden jul da det var en julegave!

Resposta da Color4care Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.