Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Designer de interiores
  3. Loja de posters
  4. Loja de papel de parede

Informação fornecida por diversas fontes externas

Verf en behang, maar dan leuk! - De beste merken behang en verf in de nieuwste trendkleuren | Alle merken | Scherpe prijzen | Bezorgen gratis vanaf 20,=

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

9 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,3

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Absurd goede service!

Absurd goede service!

Ik had problemen met de kwaliteit van een blik (B merk) verf. na een mailtje hebben ze me direct een nieuw blik toegestuurd, geen heen en weer gemail of lastige vragen, gewoon direct geregeld.

en o ja, het blik dat ze me toestuurde was equivalent maar dan gelijk een A-merk. echt top service!

30 de janeiro de 2025

Erg tevreden

Erg tevreden, stond een veel te lage prijs op de website maar toch voor die prijs gekregen. 1 product vertraagd maar na annuleren van die bestelling volgende dag geld al retour. Prettige communicatie.

10 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Na 5 werkdagen wachten en 2x…

Na 5 werkdagen wachten en 2x telefonisch contact te hebben gehad vandaag te horen gekregen dat wegens een “technische storing” levering nog steeds niet onderweg is. Gevraagd of ze er een spoedlevering van kunnen maken omdat ik voor dit weekend schilders heb ingehuurd, maar dit is niet mogelijk geen idee waarom niet want ze zouden mij terugbellen maar hebben dit niet gedaan maar via de mail antwoord gestuurd. Dit is de 1e maar ook meteen de LAATSTE keer dat ik hier besteld heb. Een ontevreden klant!

12 de março de 2021

Fantastisch voor kleurtesters

Geen kleurtester te vinden in Nederland, nu alle winkels dicht zijn en verf massaal uitverkocht is. Totdat je Colorstore.nl tegenkomt, die binnen een paar dagen van elke kleur die je ze vraagt een tester weet te leveren voor een gering bedrag. Hier zijn we ontzettend mee geholpen, dank!

26 de janeiro de 2021

GEEN AANRADER

GEEN AANRADER
Veel te late levering van verf, waardoor het project een tijd heeft stil gelegen. Ze beloven binnen 24 uur maar dat kunnen ze helemaal niet waarmaken. Eerder 24 dagen. Een normale email gestuurd waar de verf bleef, helaas een asociale mail terug ontvangen. Geen excuus niks. Heel onprofessioneel
Zie hieronder:

Ik kan helaas niet anders dan met een Covid-smoesje komen. Om het probleem even te schetsen: er zijn in Nederland 1500 bouwmarkten en verfwinkels. De klanten daarvan komen nu allemaal terecht bij ongeveer 25 webwinkels. Het is inderdaad dus een beetje druk.

Maar, genoeg gepraat: je bestelling is vandaag bij ons de deur uitgegaan, dus het is nu aan PostNL! Als het goed is heb je een Track and Trace ontvangen, kijk anders ook even in je spambox.

Met vriendelijke groeten,

Team Colorstore.nl

8 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb parketlak gekocht bij colorstore. Helaas was het blik bij het vervoer dusdanig beschadigd dat ik er weinig meer mee kon. Ik heb een bericht gestuurd en kreeg vrijwel meteen antwoord en ze hebben supersnel en zonder kosten een nieuw blik gestuurd, zodat mijn project geen vertraging heeft opgelopen.

19 de dezembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie ervaring bij deze webshop

Goeie ervaring bij deze webshop. De kleur vonden wij teveel afwijken. Gemaild en gelijk kwamen ze met een oplossing. Ik mocht de verf retourneren en er werd kosteloos een kleur naar keuze gemengd. Goede prijzen, snelle levering en service. Ik was heel tevreden.

9 de julho de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Slow and with chaser emails

Ordering swift but delivery painful. Few chasing emails but finally delivered the goods after some weeks. June 2020 - everything is blamed on corona now, so keep in mind it is an easy excuse for any fukc ups. Overall they are oki if speed is not esential, otherwise I suggest go with a more solid shop.

20 de junho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Product niet op voorraad en verkeerd in de order

Twee producten besteld, het eerste bleek toch niet op voorraad en duurde een maand. Het tweede was verkeerd doorgegeven. Hoogglans ipv Zijdeglans en dus verkeerd in de order. Ik zou hier niet weer bestellen.

10 de junho de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.