Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas
  3. Grossista de bicicletas
  4. Loja de acessórios para bicicletas

Comate is een jong en eigenzinnig e-bikemerk uit Baarle-Nassau/Tilburg dat staat voor betrouwbaar, comfortabel en verantwoord fietsen. Onze e-bikes combineren een strak design met een natuurlijke en comfortabele rijervaring en hoogwaardige techniek. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om fietsen comfortabeler, leuker en slimmer te maken. De eerste Comfort-serie liet zien dat kwaliteit en comfort hand in hand kunnen gaan. Met de nieuwe Smart-serie zetten we die lijn voort: een minimalistische e-bike met slimme functies, stille ondersteuning en een afwerking die tot in detail klopt. Betrouwbaarheid is bij Comate de basis. We werken alleen met kwaliteitsonderdelen die zich hebben bewezen in gebruik en onderhoud. Comfort ervaar je in de houding, de soepele ondersteuning en het stille rijgevoel. Benaderbaarheid betekent dat we altijd dichtbij blijven – in prijs, service en contact. We doen dingen graag op onze eigenzinnige manier: nuchter, eerlijk en zonder onnodige complexiteit. En we nemen onze verantwoordelijkheid – voor kwaliteit, duurzaamheid en tevreden klanten. Met ongeveer 25 dealers in Nederland en onderhoud aan huis bieden we zekerheid en gemak voor elke fietser. Comate, Comfort all the Way

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

5 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Great product and great service

Great product and great service !
De fiets van comate fietst fantastisch. Goede prijs kwaliteit verhouding. De klantenservice was na aankoop erg behulpzaam

8 de abril de 2026

Resposta da Comate Motion

Hoi Rene, dank voor deze mooie review. En dat is wat we vaak terughoren: veel fiets voor je geld. En goed om te lezen dat je ook na je aankoop goed bent geholpen. Minstens zo belangrijk wat ons betreft! Nog heel veel fietsplezier gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit fiets met uitstekende…

Goede kwaliteit fiets met uitstekende service

8 de abril de 2026

Resposta da Comate Motion

Goedemorgen, dank voor je mooie woorden en goed om te lezen dat je onze service zo waardeert. Daar doen we het voor. We wensen je nog veel fietsplezier toe!

Een aanrader

Wat een fijne fiets! Ik heb sinds vorig jaar een Comate fiets en al veel plezierige kilometers gemaakt! Goede accu, mooi design (al veel positieve opmerkingen over gekregen!). De Comate fiets is echt een aanrader!

17 de março de 2026

Hoi Femke,
Dank voor deze mooie review. Daar doen we het voor! We wensen je nog heel veel fietsplezier toe.

Hartelijke groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Na bijna 2 jaar nog super tevreden.

Hebben nu bijna 2 jaar de fietsen in gebruik, en nog geen seconde spijt. Naast dat het prachtige fietsen (CC elite) zijn, rijden ze ook super.. Ook de service vanuit Comate hebben we als uitstekend ervaren, zowel bij de aanschaf als bij een klein probleempje met het voorwiel. Nieuw wiel werd direct kosteloos opgestuurd. Nu na 2 jaar en veel kilometers verder, nog steeds super tevreden.

18 de março de 2026

Goedemorgen Arjan,
Dank voor deze mooie review en nog veel fietsplezier gewenst!
Hartelijke groet,

Classificada 3 em 5 estrelas

Goede fiets maar beloftes niet waargemaakt

Mooie fiets maar de communicatie is slecht en beloftes worden niet waargemaakt. Levertijden worden doorlopend aangepast. Ook de beloofde app nodig voor bediening en navigatie op de fiets wordt op de site al lang en nog steeds aangekondigd in februari en inmiddels is het echt maart. Zorg dat je eerlijke verwachtingen schept Comate of zet de datum verder zodat je de verwachting kan overtreffen. Dan win je sympathie van je klant. Groeipijn? Wees eerlijk en leer hiervan en laat dit weten aan je klant.

1 de março de 2026

Beste Jasper,
Dank voor je eerlijke review en dat je de moeite neemt om dit met ons te delen.
Fijn om te horen dat je de fiets zelf mooi vindt. Tegelijkertijd heb je absoluut een punt als het gaat om onze communicatie en het managen van verwachtingen rondom levertijden en de app. Dat had beter gemoeten.
Als jong merk zitten we inderdaad in een fase waarin we groeien en soms tegen zogenaamde “groeipijnen” aanlopen. Dat is geen excuus, maar wel iets waar we van moeten leren. Jouw feedback helpt ons om precies die punten scherper te krijgen waar we moeten verbeteren — vooral op het gebied van transparante communicatie en realistische planning.
Je suggestie om liever ruimere verwachtingen te scheppen en deze vervolgens te overtreffen nemen we zeker ter harte. Dat is precies de manier waarop we het vertrouwen van onze klanten willen verdienen.
Overigens is de app is nu echt bijna klaar en kunnen we vertellen dat die woensdag 11 maart live gaat.
Nogmaals dank voor je feedback. We gebruiken je feedback graag om Comate elke dag een beetje beter te maken.

Team Comate

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.