Via de website besteld, geld kwijt, artikel niet geleverd, nul communicatie. Nu pas achter gekomen dat ze failliet zijn. Nooit hier over wat informatie gekregen. Trap er niet in! Waardeloos bedrijf
Leia as opiniões dos outros
Prima ervaring, goede service! Keuze en traject tot en met de aankoop als prettig ervaren. Planning tot levering goed, binnen de verwachte weken en levering afspraak maken online. Aflevering goed.... Ver mais
Prima geholpen. We wilden een eettafel en wisten al voor een groot gedeelte hoe deze eruit zou moeten zien (via de website bekeken). Alleen de kleur van het tafelblad was nog een punt voor ons. We z... Ver mais
In februari een lamp besteld bij Combo Design. Deze zou eind feb begin maart binnen komen... helaas gooide Corona roet in de levering. Combo heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden over de lev... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bij Combo Design kun je terecht voor de totale inrichting van je huis: van vloeren tot verlichting en van designmeubelen tot raamdecoratie.
Informações de contacto
Sint Jacobsstraat 12, 3511BS, Utrecht, Holanda
- 030233878
- online@combodesign.nl
- combodesign.nl
As pessoas também visitaram
Levering lamp en salontafels
Mooie producten, goede verkoopadviezen en creatieve oplossingen voor de Corona beperkingen.
Bestelling is lang onderweg geweest. Communicatie over vertraging in de levering kan beter.
Bezorging en installatie was TOP; deskundige, betrouwbare en vriendelijke medewerkers buitendienst.

Resposta da Combo Design
Geweldige zaak met een goede service
Geweldige zaak met een goede service. Ook een dikke pluim voor de mannen die ons tv meubel Treku Aura kwamen brengen en in elkaar zetten. Werken zeer netjes en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee. Houden zich goed aan de corona voorschriften. Zeer tevreden.

Fan van Combo Design
Mooie spullen, fijne service, helaas lange wachttijd, maar dat lag niet aan Combo, maar altijd fijn contact!

Resposta da Combo Design
De bestelling verliep moeizaam door…
De bestelling verliep moeizaam door miscommunicatie. Kennelijk weet de ene medewerker niet wat de andere afspreekt. Zo zouden we teruggebeld worden wat niet gebeurde, na zelf bellen was niemand hiervan op de hoogte. Excuses volgden, maar later gebeurde het opnieuw. De bestelde goederen kwamen te laat, vlg de medewerker vanwege de stagnatie in het Suez-kanaal, maar dat was onmogelijk gezien de korte levertijd prognose.
Levering aan huis gebeurde snel en efficiënt.
Al met al kopen we wel graag lokaal maar had dit nogal wat voeten in de aarde.

Ophalen bestelling
Ik kwam een bestelde spiegel ophalen en dat was helemaal prima geregeld.

Keurige levering
Keurige levering. Netjes en snel geholpen door Carsten en collega. Uitleg gekregen over onderhoud en ze namen echt de tijd om het netjes te installeren. Benieuwd of jullie het rondje/ dopje nog nasturen? :-)
Top! En zojuist kwamen de dopjes binnen in 2 soorten en de juiste kleur. Goede aftersales. Thx!
Groet en dank!

Perfect!
Bank besteld, sneller dan verwachting geleverd. Contact vooraf en tijdens levering was erg prettig!

Resposta da Combo Design
Levertijd van bijna 5 maanden!
Op 4/12/2020 eettafel, hoekbank en fauteuil besteld voor levering eind februari 2021. Op 18/03/2021 is, na herhaaldelijk telefonisch overleg, uiteindelijk eettafel geleverd. Fauteuil zou op 30/31 maart worden geleverd. Vandaag weer gebeld, fauteuil in opslag, levering nog niet gepland. Hoekbank wordt waarschijnlijk week 14 of 15. Heb tussendoor NOOIT één telefoontje gehad om te vertellen hoe het met mijn order staat. Moet telkens zelf bellen en dan weten medewerksters nooit een concreet antwoord te geven. Een levertijd van alles bij elkaar van meer dan viereneenhalve maand is echt bizar en dan nooit iets van je laten horen. Alleen maar geagiteerde medewerksters die mijn vragen maar lastig vinden

Resposta da Combo Design
Na 17 dagen niets meer gehoord te…
Na 17 dagen niets meer gehoord te hebben van combo-design, ook nadat ik het klachtenformulier online heb ingevuld zoals ze gevraagd hebben is de koek voor mij bij deze zaak op. Mensen gaan niet naar combo-design. De service is slecht en de kwaliteit tafels (nu al gebruikskrassen bij een tafel voor €1.800 is ronduit beschamend.

Top service!
Prachtige meubelen, heel goed advies en prettige aflevering met een goede service ook in huis.

Goede bezorging
Goede bezorging. Vriendelijke mensen. Het enige wat nog mankeert is het garantiebewijs dat per email opgestuurd zou worden. Heb ik nog niet ontvangen.

Resposta da Combo Design
Mooie meubels maar rommelige…
Mooie meubels maar rommelige afhandeling van de order, heb veel moeten bellen om duidelijkheid te krijgen.. room for improvement!

Prachtige Trekokast geleverd
Prachtige Trekokast geleverd. Meegedacht bij het maken van het ontwerp. Keurig afgewerkt en gemonteerd.

Resposta da Combo Design
Uitstekende begeleiding bij het…
Uitstekende begeleiding bij het bestellen en prima aflevering.

Resposta da Combo Design
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.