Via de website besteld, geld kwijt, artikel niet geleverd, nul communicatie. Nu pas achter gekomen dat ze failliet zijn. Nooit hier over wat informatie gekregen. Trap er niet in! Waardeloos bedrijf
Leia as opiniões dos outros
Prima ervaring, goede service! Keuze en traject tot en met de aankoop als prettig ervaren. Planning tot levering goed, binnen de verwachte weken en levering afspraak maken online. Aflevering goed.... Ver mais
Prima geholpen. We wilden een eettafel en wisten al voor een groot gedeelte hoe deze eruit zou moeten zien (via de website bekeken). Alleen de kleur van het tafelblad was nog een punt voor ons. We z... Ver mais
In februari een lamp besteld bij Combo Design. Deze zou eind feb begin maart binnen komen... helaas gooide Corona roet in de levering. Combo heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden over de lev... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bij Combo Design kun je terecht voor de totale inrichting van je huis: van vloeren tot verlichting en van designmeubelen tot raamdecoratie.
Informações de contacto
Sint Jacobsstraat 12, 3511BS, Utrecht, Holanda
- 030233878
- online@combodesign.nl
- combodesign.nl
As pessoas também visitaram
Vriendelijk en behulpzaam en zeker…
Vriendelijk en behulpzaam en zeker klant gericht. Denken met je mee.

Doek
Hoe een oude Premsela lamp weer tot leven komt door een nieuw doek.
Zeer snel geleverd. Hartelijk dank! Ernst

Resposta da Combo Design
De Fornarinilamp is prachtig en hangt…
De Fornarinilamp is prachtig en hangt er uiteindelijk heel tof bij. Maar het heeft uiteindelijk 11 weken geduurd voordat we de lamp konden afhalen in plaats van de 3 weken die ons tijdens de aankoop stralend “beloofd” waren. Het is COVID- tijd op de hele wereld dus nogal wiedes dat dat ook effect heeft op een lamp die uit Italië moet komen. Geeft dus niks maar jammer dat ons dat niet duidelijker gezegd is. Mark en ik hebben vervolgens “steeds” zelf gebeld of nagevraagd in de winkel waar ons lampje bleef. We praten hier over een lamp van €1200, wat geen kattenpis is. Een iets minder laconieke houding was leuk geweest. En als Combo mijn winkel was, had ik mij een leuke prul uit de winkel meegegeven toen ik verhit & knorrig de enorme doos in de winkel kwam ophalen. Kandelaartje van €20 is niets in vergelijking tot aankoopprijs van de lamp en het had je een klant voor het leven opgeleverd. Echt een gemiste kans.
Hartelijke groet,
Sonja Sanders

Resposta da Combo Design
Heel fijn contact en super blij met…
Heel fijn contact en super blij met mijn nieuwe lampen! Heel erg bedankt.

Service
De levertijd van mijn bestelling was behoorlijk veel langer dan ooit opgegeven. Daar kan wellicht Combo niets aan doen, maar een info mailtje hierover was fijn geweest.
De uiteindelijke levering was prima. Goede service, aardige spontane jongen die alles in elkaar heeft gezet. En ons goed heeft geadviseerd

Slechte communicatie over voortgang
Geleverd product is prima. Bij bestellen stond op de website een levertijd van 8-10 weken. Bij het bestellen nog specifiek nagevraagd of deze levertijd nog klopt, toen is aangegeven dat de levertijd 10-11 weken zou zijn. Uiteindelijke heb ik ruim 4 maanden moeten wachten, waarbij het product een week in het magazijn heeft gestaan. Ik kan me best voorstellen dat in deze tijd levertijden uitlopen, maar communiceer hier dan gewoon over. Niet 1x is contact met mij gezocht om aan te geven dat de levertijd later zou zijn, ik heb zelf 4 keer moeten bellen om te vragen waar mijn tafel bleef. Erg jammer.

Resposta da Combo Design
Wat is dit toch een mooie fijne zaak!
Wat is dit toch een fijne zaak! Mooie spullen en vriendelijke mensen. Eens in de zoveel tijd lopen we binnen om inspiratie op te doen en af en toe als ons budget het toe laat kopen we iets moois. Ondertussen al een bank, een stoel, een tas, een lamp, bijzettafeltje etc. Deze laatste keer een prachtige staande lamp en werd heel fijn thuis afgeleverd. Dankjewel en graag weer tot ziens in jullie mooie zaak! Wilhelmus & Charlie

Goede service van Combo Design
Goede service van Combo Design. Vriendelijk geholpen, flinke webshop korting op de bank, de bank was eerder gereed voor levering dan van te voren was ingeschat, en toen de bank thuis werd afgeleverd gebeurde dat precies op het afgesproken tijdstip.

Resposta da Combo Design
Duidelijke informatie over levertijd en…
Duidelijke informatie over levertijd en afspraak prima nagekomen!

Resposta da Combo Design
Alles ging goed met uitleg in de…
Alles ging goed met uitleg in de winkel, bestellen, betalen en bezorging thuis:)

Resposta da Combo Design
Mooie, originele producten en geweldige all-in service
Bij Combo Design kun je voor veel meer terecht dan we aanvankelijk dachten. We vielen voor de prachtige designs, speelse kleuren en gewaagde combinaties in de winkel. Maar ze kunnen de volledige inrichting voor je regelen, van gordijnen en vloeren tot (inbouw)meubels op maat. Ze nemen de tijd voor je en geven deskundig advies. Combo heeft bij ons wanden geplaatst, geschilderd, lampen opgehangen en meubels ingebouwd en het waren allemaal erg professionele, leuke en meedenkende vaklui.

Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke mensen in de winkel en een prettige bezorgservice!

Resposta da Combo Design
Mijn originele 'Oange Slice' van…
Mijn originele 'Oange Slice' van Artifort uit de jaren 60 is prachtig hergestoffeerd.

Super service & mooie producten
Super service, netjes aardig en volgens afspraak.
Mooie collectie

Zeer goed service
Zeer goed service. Snelle reactie bij mailwisseling. Alles dikke prima!

Fantastisch!
Combo Design bedankt voor de levering van de prachtige bank!
Zelden neem ik de tijd om ook even een review te schrijven, maar voor jullie maak ik hier graag tijd voor.
Zonder dat wij bij jullie in de winkel zijn geweest hebben jullie van het hele traject een feestje gemaakt.
De snelheid waarmee de offerte kwam, het goede advies van diverse collega's, het eenvoudig digitaal inplannen van de aflevering en de aflevering zelf, in een woord: fantastisch!
Dat jullie op eigen initiatief ook nog even de nodige extra opstellingen van de hoekbank tekenen en meesturen en bij de fabrikant meerdere vergelijkbare stof/leer stalen opvragen, zorgt niet voor keuzestress, maar draagt juist bij aan een weloverwogen keuze en een 10+ als rapportcijfer ;)
Nogmaals bedankt en we komen graag een keer langs bij een van jullie winkels in Utrecht!

Resposta da Combo Design
Aankoop nieuwe bank prima verlopen!
Tevreden over het hele proces, van aankoop tot levering. Zoals het hoort!!

Resposta da Combo Design
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.